Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Wim Wenders αυτό (όπως και το Der Himmel über Berlin) 😉

Επίσης, ξέχασες και τα πρώτα καλά του (με Λιούρι) "Stranger than Paradise" και "Down by Law" (με Benigni). 

Αχαχα.....έχεις δίκιο...δεν το διορθώνω ,να μείνει η γκάφα αυτή στο ιστορικό μου..🙂🙂

Για κάποιο περίεργο λογο τα χα μαζί όλα αυτά στο μυαλό μου ..Είναι κ το χθεσινό ξενύχτι..🙄🙄

Ας βάλω ένα τραγούδι(αν και cover) που μ"αρέσει κ ακούω τώρα για να εξιλεωθώ.🙂

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 10
  • Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Και μιας και επισημάνθηκε ο Jim Jarmusch κάπου παραπάνω, αφήνω εδώ και ένα ωραίο soundtrack μιας παλιάς ταινίας του (από τις αγαπημένες μου), από τον τεράστιο Καναδό :

΄Εχει και μουσικό συγκρότημα ο Jim Jarmusch. Τους SQÜRL με "ιδιαίτερο" ήχο όπως "ιδιαίτερες" είναι και οι ταινίες του.

Only Lovers Left Alive (Soundtrack) - SQÜRL, Jozef Van Wissem (Ολλανδός λαουτίστας)

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Αχαχα.....έχεις δίκιο...δεν το διορθώνω ,να μείνει η γκάφα αυτή στο ιστορικό μου..🙂🙂

Και μόνο που το λες, είναι προς τιμήν σου, τι συζητάς; Άλλοι και άλλοι εδώ μέσα θα έλεγαν "έλα μωρέ, τα ίδια είναι", "εντάξει ρε σοφέ που διορθώνεις" και άλλα τέτοια γραφικά. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Και μόνο που το λες, είναι προς τιμήν σου, τι συζητάς; Άλλοι και άλλοι εδώ μέσα θα έλεγαν "έλα μωρέ, τα ίδια είναι", "εντάξει ρε σοφέ που διορθώνεις" και άλλα τέτοια γραφικά. 

Πολύ καλά τα λες!

Σε ανταμείβω αφιερώνοντάς σου αυτό:

Ry Cooder : Paris, Texas

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Ευχαριστώ πολύ..και για το σχόλιο παραπάνω και για την διόρθωση..🙂

Το παρακάτω το ποστάρω συχνά γιατί το ακούω κ συχνά..🙃🙃

20 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

The Smiths - Some Girls Are Bigger Than Others  

Δεν υπάρχει πιο όμορφο τραγούδι ν αφιερώσει ένα αγόρι σε ένα κορίτσι...ειδικά ο στίχος στο κλείσιμο..😊😊

"Send me the pillow 

The one that you dream on

And I"ll send you mine"

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...