JennyP Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε @JennyP Εγω γέλασα, αυτη τρομαξε οταν γύρισα Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Δάκρυσα ειλικρινά!!!!!! Βρε συ!!! Έχω ιδέα για να μη χαλάσουμε εδώ το thread που είναι αμιγώς μουσικό. Θα ανοίξω ένα νέο thread συζήτησης. Νομίζω δεν υπάρχει. 1 1
Agent_Orange Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 καλα δεν ξερω, εγω δεν ειμαι και πολυ ομιλητικος μη βλεπεις που τρωω φλασιες 1
lovesucks Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, JennyP είπε Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Δάκρυσα ειλικρινά!!!!!! Βρε συ!!! Έχω ιδέα για να μη χαλάσουμε εδώ το thread που είναι αμιγώς μουσικό. Θα ανοίξω ένα νέο thread συζήτησης. Νομίζω δεν υπάρχει. Δεν θα αφήσουν να υπάρξει thread με αμιγώς μπλα μπλα χαρακτήρα..Υπήρχε παλιά και το κλείδωσαν...πίστεψε με καλύτερα εδω κ απλά βάλε κ ένα τραγουδάκι... .😊😊😊😊 Δεν ξέρω γτ θυμήθηκα αυτό... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από lovesucks 2 1
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 5 minutes ago, JennyP said: Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Δάκρυσα ειλικρινά!!!!!! Βρε συ!!! Έχω ιδέα για να μη χαλάσουμε εδώ το thread που είναι αμιγώς μουσικό. Θα ανοίξω ένα νέο thread συζήτησης. Νομίζω δεν υπάρχει. ελπιζω να μην ανοιξεις στο μπλα μπλα οπως παλια off topic thread διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κλεισουν. 2 minutes ago, lovesucks said: Δεν θα αφήσουν να υπάρξει thread με αμιγώς μπλα μπλα χαρακτήρα..Υπήρχε παλιά και το κλείδωσαν...πίστεψε με καλύτερα εδω κ απλά βάλε κ ένα τραγουδάκι....😊😊😊😊 μονο club υπαρχει 1
JennyP Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ελπιζω να μην ανοιξεις στο μπλα μπλα οπως παλια off topic thread διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κλεισουν. μονο club υπαρχει @lovesucks, @poulinos Εγώ σκεφτόμουν κυρίως κάτι σε στυλ να γραφουμε απόψεις για μουσικά είδη ή τραγούδια, ή ακόμη και τη γνώμη μας για στιχους κ.λ.π. Για να κλειδωθεί.... προφανώς το κλίμα θα είχε χαλάσει. Ας το αφήσω τότε. Κρίμα. Trademark - Too late Πατριωτάκια που αν και είχαν να προσφέρουν πολλά δυστυχώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. 1 1
lovesucks Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, JennyP είπε @lovesucks, @poulinos Εγώ σκεφτόμουν κυρίως κάτι σε στυλ να γραφουμε απόψεις για μουσικά είδη ή τραγούδια, ή ακόμη και τη γνώμη μας για στιχους κ.λ.π. Για να κλειδωθεί.... προφανώς το κλίμα θα είχε χαλάσει. Ας το αφήσω τότε. Κρίμα. Trademark - Too late Πατριωτάκια που αν και είχαν να προσφέρουν πολλά δυστυχώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Εμένα θα μου άρεσε ένα τετοιο thread...ας μας πει κ ο @poulinos 1 2
Agent_Orange Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, poulinos είπε μονο club υπαρχει πλ. Αμερικής; να παμε 1
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 minutes ago, lovesucks said: Εμένα θα μου άρεσε ένα τετοιο thread...ας μας πει κ ο @poulinos 8 minutes ago, JennyP said: @lovesucks, @poulinos Εγώ σκεφτόμουν κυρίως κάτι σε στυλ να γραφουμε απόψεις για μουσικά είδη ή τραγούδια, ή ακόμη και τη γνώμη μας για στιχους κ.λ.π. Για να κλειδωθεί.... προφανώς το κλίμα θα είχε χαλάσει. Ας το αφήσω τότε. Κρίμα. για να δουμε πως θα παει καλο ξεκινημα. 1 minute ago, Agent_Orange said: πλ. Αμερικής; να παμε off topic club.oot club 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από avocado2020
Neural_handshake Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, poulinos είπε Απιστευτο κομματι ,αγαπημενο 39 λεπτά πριν, poulinos είπε Doesn't get any better than this 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις