Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

@JennyP Εγω γέλασα, αυτη τρομαξε οταν γύρισα :D

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Δάκρυσα ειλικρινά!!!!!! Βρε συ!!!

Έχω ιδέα για να μη χαλάσουμε εδώ το thread που είναι αμιγώς μουσικό. Θα ανοίξω ένα νέο thread συζήτησης. Νομίζω δεν υπάρχει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, JennyP είπε

Έχω ιδέα για να μη χαλάσουμε εδώ το thread που είναι αμιγώς μουσικό. Θα ανοίξω ένα νέο thread συζήτησης. Νομίζω δεν υπάρχει.

Δεν θα αφήσουν να υπάρξει thread με αμιγώς μπλα μπλα χαρακτήρα..Υπήρχε παλιά και το κλείδωσαν...πίστεψε με καλύτερα εδω κ απλά βάλε κ ένα τραγουδάκι...

.😊😊😊😊

Δεν ξέρω γτ θυμήθηκα αυτό...

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, JennyP said:

ελπιζω να μην ανοιξεις στο μπλα μπλα οπως παλια off topic thread διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κλεισουν.

2 minutes ago, lovesucks said:

Δεν θα αφήσουν να υπάρξει thread με αμιγώς μπλα μπλα χαρακτήρα..Υπήρχε παλιά και το κλείδωσαν...πίστεψε με καλύτερα εδω κ απλά βάλε κ ένα τραγουδάκι....😊😊😊😊

μονο club υπαρχει

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

ελπιζω να μην ανοιξεις στο μπλα μπλα οπως παλια off topic thread διοτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το κλεισουν.

μονο club υπαρχει

@lovesucks, @poulinos Εγώ σκεφτόμουν κυρίως κάτι σε στυλ να γραφουμε απόψεις για μουσικά είδη ή τραγούδια, ή ακόμη και τη γνώμη μας για στιχους κ.λ.π. Για να κλειδωθεί.... προφανώς το κλίμα θα είχε χαλάσει. Ας το αφήσω τότε. Κρίμα.

Trademark - Too late  Πατριωτάκια που αν και είχαν να προσφέρουν πολλά δυστυχώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JennyP είπε

@lovesucks, @poulinos Εγώ σκεφτόμουν κυρίως κάτι σε στυλ να γραφουμε απόψεις για μουσικά είδη ή τραγούδια, ή ακόμη και τη γνώμη μας για στιχους κ.λ.π. Για να κλειδωθεί.... προφανώς το κλίμα θα είχε χαλάσει. Ας το αφήσω τότε. Κρίμα.

Trademark - Too late  Πατριωτάκια που αν και είχαν να προσφέρουν πολλά δυστυχώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Εμένα θα μου άρεσε ένα τετοιο thread...ας μας πει κ ο  @poulinos

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 minutes ago, lovesucks said:

Εμένα θα μου άρεσε ένα τετοιο thread...ας μας πει κ ο  @poulinos

8 minutes ago, JennyP said:

για να δουμε πως θα παει

καλο ξεκινημα.

1 minute ago, Agent_Orange said:

πλ. Αμερικής; 

να παμε :D 

off topic club.oot club

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξ/σία από avocado2020
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...