Sibyl Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Coscas είπε H διάγνωση, εδώ και καιρό, λέει ότι είσαι ροκ. Βέβαια, μας έχεις πεί , ότι οι γονείς σου σε βάφτισαν , οπότε δεν έπεσες μόνη σου στην μαρμίτα...Χα χα! Αρα, φτηνά την γλύτωσες. Οπως και εγώ. Ξεκίνησα με ποπ και ποτέ δεν δήλωσα "ροκάς". Δεν μου αρέσουν και οι ετικέττες. Ούτε στην Ροκ αρέσουν. Ομως, όλοι γύρω μου, λένε ότι είμαι ροκάς, οπότε δεν θέλω να τους στενοχωρήσω Είμαι ευτυχής που ακούω όλα αυτά τα αριστουργήματα Τέχνης, με στίχους που οι καλύτεροι ποιητές θα έγραφαν Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να βάζουν εδώ τραγούδια οι γονείς σου. Το έχω μεγάλη περιέργεια Ο Capaldi, είναι μύθος Γραμμένο γιά τον Mike Patto των Spooky Tooth που πέθανε το 1979 Jim Capaldi - Bright fighter (1981) Και όταν λέω Spooky Tooth, εγώ δεν εννοώ το Better by you, better than me Εννοώ αυτήν τη κομματάρα! (είναι αυτή η διαφορά που έλεγα πριν από τους "ροκάδες". Εχω πιό ποπ αυτί) Spooky Tooth - Things Change (1973) Και τον Jim οι γονείς του τον έριξαν στην μαρμίτα νωρίς-νωρίς!🤣 ΄Ετσι και έβαζαν τραγούδια οι δικοί μου, δεν θα προλαβαίνατε να σταυρώσετε post!🤣 Πάντως για τον Jim Capaldi, μια πρόχειρη απάντηση που πήρα ήταν αυτή: Jim Capaldi - 40,000 Headmen Καλή Ανάσταση εύχομαι και σε σένα και σε όλους! 5 1
explorerT Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) " I wonder, Did no one hear the distant thunder?... " No Ghost - Respite On The Spitalfields Καλή Ανάσταση σε όλους! (υγ. η υπομονή ...αμείβεται, σε κάποια τραγούδια 😛 ) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από explorerT 6
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Emerson, Lake & Palmer - (Fanfare For The Common Man) 1977. ΟεΟ!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους!
NovaLacertae Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα! Καλό Πάσχα! Neil Diamond - Love On The Rocks 9 1
Sibyl Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Glory Days - Andra Day Καλημέρα και Καλό Πάσχα! Πολλές ευχές για υγεία, χαρά και δημιουργικότητα σε όλους τους μουσικούς συνοδοιπόρους!😃 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις