Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Jean-Luc Ponty Mirage "Enigmatic Ocean" 1977.
Sibyl Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Stevie Wonder You Are The Sunshine Of My Life You've Made Me So Very Happy · Blood, Sweat & Tears Oh Happy Day - The Edwin Hawkins Singers D:Ream - Things Can Only Get Better ΄Ομορφη και χαρούμενη μέρα! 6
NovaLacertae Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, avocado2020 είπε Jean-Luc Ponty Mirage "Enigmatic Ocean" 1977. Μπράβο βρε, που το θυμήθηκες;;; !!! Franck Pourcel - Concorde 4
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Μπράβο βρε, που το θυμήθηκες;;; !!! Franck Pourcel - Concorde άφησε μεγάλη παρακαταθήκη σε Γαλλία και Αμερική συνεργάστηκε με πολλούς μουσικούς ένας από αυτούς ήταν και ο Frank Zappa που λατρεύω και αυτός ήταν η αιτία να μάθω και για Jean-Luc Ponty. καλή Ανάσταση!
Coscas Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Sibyl said: Λοιπόν επειδή τώρα έχω εκνευριστεί και ψιλοστενοχωρηθεί, θα μου επιτρέψετε να βάλω 3 τραγούδια που με ηρεμούν. Για αγάπη μιλάνε, ελπίζω να μην θεωρηθεί προσβολή στην σημερινή, πένθιμη μέρα (πιστέψτε με δεν είναι). Κάπου είχα διαβάσει παλιά (ή στον ΗΧΟ ή στο Ποπ και Ροκ), ότι τα ροκ άτομα, πρέπει να τα προσέχουμε (δλδ , πρέπει να μας προσέχουμε. Χα χα!). Είναι ευαίσθητα και σχεδόν πάντα λυπημένα και μοναχικά. Εχουν βέβαια τις πολύ αισιόδοξες στιγμές τους (πολύ πιό αισιόδοξες από των "νορμάλ"), αλλά επειδή φιλοσοφούν, έχουν μιά μελαγχολία (ίσως επειδή είναι δύσκολο να εφαρμοστούν τα υπέροχα όνειρά τους στην πραγματικότητα). Θα το έχεις δεί αυτό και στην Μουσική όλων των Ροκ καλλιτεχνών Πάντα ένοιωθα ότι "πενθώ" σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και αφού οι στίχοι είναι θλιμένοι, Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούσαν να ακουστούν. Θυμάμαι που πάντα αυτό σκεφτόμουν όταν έβαζα να ακούσω Μουσική τέτοια εποχή Ετσι να σκέφτεσαι και άσε τους "δήθεν" να "πενθούν" συγκεκριμένες στιγμές και ώρες και με συγκεκριμένο τρόπο, που τους το είπαν να το κάνουν Αλλωστε, η Ροκ , ήταν πάντα αντισυμβατική 20 hours ago, Sibyl said: Lewis Capaldi - Someone You Loved Είδα το Capaldi...και λέω...κανάς γιός του Jim Capaldi θα είναι. Ψάχνω στη wiki και λέει ότι ο πατέρας του είναι ψαράς. Αρα, η άκυρη η ψαριά μου...χα χα! Επί τη ευκαιρία, σου αφιερώνω αυτό το ΕΠΟΣ από τον Jim Capaldi (ήταν στoυς Traffic μαζί με τον Steve Winwood) Τι τραγούδι!!! (και τι στίχοι!) Spoiler Don't be a hero, heroes are so sad Don't be a hero, it'll just make you feel bad Beware of the candyman, he doesn't realise That the present that he's brought for you is gonna burn out your eyes Old Pharaoh's daughter once swallowed a grain Which took her to Hades, where they blew out her brain All the physicians just looked on in shame Om the walls of the temple they erased her name 'I'll see you tomorrow' - I heard someone say The man he was talking to had faded away Oh how he must have cried when he was alone For the devil had taken his soul and the snow had froze him to the bone God's living herb is OK I suppose But the thorn in your side once grew on a rose So just take it easy, that's all I beseech For love is the highest high you can reach Jim Capaldi - Don't Be A Hero (1972) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από Coscas 1 1
NovaLacertae Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Bob Dylan - Señor (Tales of Yankee Power) 9
hydra7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Προχτές ανέβηκε... Lars Nedland για όσους δεν ξέρουν είναι lead vocalist στους Borknagar 2
Sibyl Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Coscas είπε Κάπου είχα διαβάσει παλιά (ή στον ΗΧΟ ή στο Ποπ και Ροκ), ότι τα ροκ άτομα, πρέπει να τα προσέχουμε (δλδ , πρέπει να μας προσέχουμε. Χα χα!). Είναι ευαίσθητα και σχεδόν πάντα λυπημένα και μοναχικά. Εχουν βέβαια τις πολύ αισιόδοξες στιγμές τους (πολύ πιό αισιόδοξες από των "νορμάλ"), αλλά επειδή φιλοσοφούν, έχουν μιά μελαγχολία (ίσως επειδή είναι δύσκολο να εφαρμοστούν τα υπέροχα όνειρά τους στην πραγματικότητα). Θα το έχεις δεί αυτό και στην Μουσική όλων των Ροκ καλλιτεχνών Πάντα ένοιωθα ότι "πενθώ" σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και αφού οι στίχοι είναι θλιμένοι, Μεγάλη Εβδομάδα θα μπορούσαν να ακουστούν. Θυμάμαι που πάντα αυτό σκεφτόμουν όταν έβαζα να ακούσω Μουσική τέτοια εποχή Ετσι να σκέφτεσαι και άσε τους "δήθεν" να "πενθούν" συγκεκριμένες στιγμές και ώρες και με συγκεκριμένο τρόπο, που τους το είπαν να το κάνουν Αλλωστε, η Ροκ , ήταν πάντα αντισυμβατική Είδα το Capaldi...και λέω...κανάς γιός του Jim Capaldi θα είναι. Ψάχνω στη wiki και λέει ότι ο πατέρας του είναι ψαράς. Αρα, η άκυρη η ψαριά μου...χα χα! Επί τη ευκαιρία, σου αφιερώνω αυτό το ΕΠΟΣ από τον Jim Capaldi (ήταν στoυς Traffic μαζί με τον Steve Winwood) Τι τραγούδι!!! (και τι στίχοι!) Καλώς τον! Να σου πω. Ευαίσθητη - ναι, σχεδόν πάντα λυπημένη και μοναχική - όχι, αισιόδοξη - ναι, ότι φιλοσοφώ - ναι (το έχω αυτό το κουσούρι και μου αρέσει πολύ), μελαγχολική επειδή ο κόσμος δεν είναι όπως θα μου άρεσε - όχι ή τουλάχιστον όχι πια. Το "θέμα" με μένα είναι ότι βιώνω όλα τα συναισθήματα (θετικά και αρνητικά) πάρα πολύ έντονα και αυτό είναι από την μια πλευρά υπέροχο αλλά από την άλλη εξουθενωτικό. Τι λες είμαι ροκ ή όχι; 😄 Το Capaldi μάλλον είναι συνηθισμένο επίθετο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπέροχος ο Jim Capaldi! Αφιερωμένα σε σένα τα παρακάτω: Jim Capaldi Seagull Short Cut Draw Blood Poor Boy Blue 2 1
Coscas Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 44 minutes ago, Sibyl said: Καλώς τον! Να σου πω. Ευαίσθητη - ναι, σχεδόν πάντα λυπημένη και μοναχική - όχι, αισιόδοξη - ναι, ότι φιλοσοφώ - ναι (το έχω αυτό το κουσούρι και μου αρέσει πολύ), μελαγχολική επειδή ο κόσμος δεν είναι όπως θα μου άρεσε - όχι ή τουλάχιστον όχι πια. Το "θέμα" με μένα είναι ότι βιώνω όλα τα συναισθήματα (θετικά και αρνητικά) πάρα πολύ έντονα και αυτό είναι από την μια πλευρά υπέροχο αλλά από την άλλη εξουθενωτικό. Τι λες είμαι ροκ ή όχι; 😄 Το Capaldi μάλλον είναι συνηθισμένο επίθετο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπέροχος ο Jim Capaldi! Αφιερωμένα σε σένα τα παρακάτω: Jim Capaldi Seagull Short Cut Draw Blood Poor Boy Blue H διάγνωση, εδώ και καιρό, λέει ότι είσαι ροκ. Βέβαια, μας έχεις πεί , ότι οι γονείς σου σε βάφτισαν , οπότε δεν έπεσες μόνη σου στην μαρμίτα...Χα χα! Αρα, φτηνά την γλύτωσες. Οπως και εγώ. Ξεκίνησα με ποπ και ποτέ δεν δήλωσα "ροκάς". Δεν μου αρέσουν και οι ετικέττες. Ούτε στην Ροκ αρέσουν. Ομως, όλοι γύρω μου, λένε ότι είμαι ροκάς, οπότε δεν θέλω να τους στενοχωρήσω Είμαι ευτυχής που ακούω όλα αυτά τα αριστουργήματα Τέχνης, με στίχους που οι καλύτεροι ποιητές θα έγραφαν Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να βάζουν εδώ τραγούδια οι γονείς σου. Το έχω μεγάλη περιέργεια Ο Capaldi, είναι μύθος Γραμμένο γιά τον Mike Patto των Spooky Tooth που πέθανε το 1979 Jim Capaldi - Bright fighter (1981) Και όταν λέω Spooky Tooth, εγώ δεν εννοώ το Better by you, better than me Εννοώ αυτήν τη κομματάρα! (είναι αυτή η διαφορά που έλεγα πριν από τους "ροκάδες". Εχω πιό ποπ αυτί) Spooky Tooth - Things Change (1973) 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις