NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Το παράπονο του Ιούδα Μεγάλη Τετάρτη σήμερα... ...μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος Spoiler Στίχοι: Ντόλκος Κώστας Μουσική: Μπέκος Θωμάς Σου λέω πάλι πως ξέρω να φιλώ όπως κι άλλοι Τέλειωσε ο δρόμος ατέλειωτο το δράμα μένει όμως Με έχει στο στόμα κι αυτός που δεν προδόθηκε ακόμα Μείνε κοντά μου αντικατοπτρισμός στην ερημιά μου Εμένα στοχάσου πονάνε την ψύχη μου τα καρφιά σου Εμένα στοχάσου πονάνε την ψύχη μου τα καρφιά σου Γύρισα πίσω το στίγμα του προδότη για να σβήσω Είμαι ο χαμένος προδότης και μαζί ο προδομένος Ήταν να ζήσω χολή αγαπημένους να ποτίσω Αυτό είναι όλο εσύ μου όρισες προδότη ρόλο Συμμαθητές μου πιστέψτε με δε μίσησα ποτές μου Να με λυπάστε ότι είστε σαν κι εμένα να θυμάστε Να μ’ αγαπάτε τη σωτηρία σας σε μένα τη χρωστάτε Να μ’ αγαπάτε τη σωτηρία σας σε μένα τη χρωστάτε Γύρισα πίσω το στίγμα του προδότη για να σβήσω Είμαι ο χαμένος προδότης και μαζί ο προδομένος Γύρισα πίσω το στίγμα του προδότη για να σβήσω Είμαι ο χαμένος προδότης και μαζί ο προδομένος Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από NovaLacertae 2 1
Sibyl Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Επιτέλους! Johnny Nash - I Can See Clearly Now Καλημέρααα!!! 5
lovesucks Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Put on a smile.. Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες βλέπω την παρακάτω ταινία(οξύμωρο χαχαχα) https://m.imdb.com/title/tt0079470/ Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα με υγεία ψυχική και σωματική... Αααα.....σας έχω κ ένα spoiler ..ανοίγετε με δική σας ευθύνη.. Spoiler Το Σάββατο κάποιος θ"αναστηθεί....🙃🙃🙃🙃🙃 Καλημέρα σε όλους.. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από lovesucks 5 1
Vasilis St. Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 "Το σ' αγαπώ" - Μιχάλης Χατζηγιάννης Δεν ξέρω γιατί. Αλλά.
sakis han Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από sakis han 5 1
Agent_Orange Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 ρε σεις mods πως θα κανουμε να πατάμε play στο πανω πανω post και να συνεχίζει απο κάτω;
Agent_Orange Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 για να δω ποιος θα like αυτό... Υπάρχει και βιντεάκι, δεν παίζει να το βαλω εδω με τιποτα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις