Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 34 λεπτά πριν, lovesucks είπε Σχόλιο στο you tube "This song is for all the rejected ,the lonely, the ignored,the forgotten.This song is for those who were never loved no matter how hard they tried to be loved.." *Εχω ξεμείνει από "αντιδράσεις"..Θα χρωστάω..🙂 lovesucks I ride for you Marinade
lovesucks Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) @avocado2020δεν έχω άλλα λάικ...θα τα χρωστάω🙂🙂🙂 Και σε σενα @Sibyl Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από lovesucks 6 1
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Ωραιότατα! Δεν θα πέσουμε απλώς στα πατώματα απόψε αλλά θα ξηλώσουμε και το παρκέ να μπούμε από κάτω!😄 ΄Αντε στην υγειά μας! Black Hair - Nick Cave 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, lovesucks είπε @avocado2020δεν έχω άλλα λάικ...θα τα χρωστάω🙂🙂🙂 @lovesucks τοκισμένα με 15% παρακαλώ 🤣
lovesucks Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 @Sibyl ιδιαίτερη μέρα η σημερινή ..δείξτε ανοχή στις μαυρίλες μου...🙂🙂 @avocado2020 θα το κάνω 20% έτσι γιατί έχω "κέφια" σήμερα... 10
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, Sibyl είπε Ωραιότατα! Δεν θα πέσουμε απλώς στα πατώματα απόψε αλλά θα ξηλώσουμε και το παρκέ να μπούμε από κάτω!😄 ΄Αντε στην υγειά μας! Black Hair - Nick Cave Hey You yes You...
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, lovesucks είπε @Sibyl ιδιαίτερη μέρα η σημερινή ..δείξτε ανοχή στις μαυρίλες μου...🙂🙂 Μην ανησυχείς καθόλου! Εξάλλου όλοι λίγο-πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε!🙂 Δικό σου: Joan Baez - Diamonds and Rust 4 2
lovesucks Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Sibyl είπε Μην ανησυχείς καθόλου! Εξάλλου όλοι λίγο-πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουμε!🙂 Δικό σου: Joan Baez - Diamonds and Rust Πόσο μ"αρέσει!!!!Πολλά like !!! Νομίζω θα κάνω μήνες να ξαναποστάρω....Σας ζάλισα σήμερα..😔😔🙂 Για σενα ένα αγαπημένο 4
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Νομίζω θα κάνω μήνες να ξαναποστάρω....Σας ζάλισα σήμερα..😔😔🙂 Για σενα ένα αγαπημένο Πολύ καλό! Σ΄ευχαριστώ! Ασφαλώς και θα συνεχίσεις να ποστάρεις τα ωραία σου τραγούδια! ΄Αντε κι ένα τελευταίο για να πάμε στα τάρταρα ευελπιστώντας ότι από αύριο θ΄αρχίσουμε ν΄ανεβαίνουμε!😉 KALEO - Way Down We Go 5
lovesucks Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sibyl είπε Πολύ καλό! Σ΄ευχαριστώ! Ασφαλώς και θα συνεχίσεις να ποστάρεις τα ωραία σου τραγούδια! ΄Αντε κι ένα τελευταίο για να πάμε στα τάρταρα ευελπιστώντας ότι από αύριο θ΄αρχίσουμε ν΄ανεβαίνουμε!😉 KALEO - Way Down We Go Μεγάλη Παρασκευή το κανα το thread...😒😒 Spoiler Την χρειαζόμουν αυτή τη μουσική επικοινωνία σήμερα...να στε καλά.. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από lovesucks 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις