JennyP Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Jethro Tull - We used to know Σήμερα τους άκουσα πρώτη φορά. Alpha Rev - Lonely Man (Υπέροχο!) 8
triplex1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε @Sibyl δεν φταις εσυ σε κάτι...οκ; εγω τα κάνω μόνος μου και δεν εχω και θέμα...μ'αρεσει να κανω τους αλλους να γελάνε Σ'ευχαριστω για την αφιέρωση αλλα δεν γινεται να μην ανταπωδώσω... Οποτε οριστε 2 τραγουδια που μου θυμίζουν καλοκαίρι, το ενα ομορφα...το αλλο οχι τοσο...μαλλον συμφωνω με τον @phanispal και εγω Εμενα θα με αφιερωσεις κατι ? Προτιμω κατι σε καραοκε να ξερεις .....παρε μικροφωνο και ξεκινα 5
Agent_Orange Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 @triplex1 τι ετσι θα σ'αφησω... αντε φευγω... καληνυχτες 2
triplex1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε Orange .........εχεις ξεφυγει
Agent_Orange Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) απο σενα το κλεψα @Opium Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Agent_Orange 1
Sibyl Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μαρτύριο της σταγόνας! Stereophonics - Have A Nice Day Daniel Powter - Bad Day Καλημέρα!!! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Sibyl 6
vste Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καποιοι μπορει να πιστευετε στον Θεο, καποιοι οχι. Ο Blackie Lawless περασε και απο τις 2 θεσεις. Απο ..like a beast σε πιστο Χριστιανο. Η ιστορια του ειναι το λιγοτερο ενδιαφερουσα θα ελεγα. Καντε εναν κοπο να την ψαξετε αν δεν την γνωριζετε. Αν και δεν εχω περασει και απο τις 2 θεσεις μπορω αλληγορικα να καταλαβω τον πονο, το μαρτυριο & την εξιλεωση του καθενος και να μην τα κρινω. Αυτο θεωρω εξαλλου οτι ειναι και το νοημα καθε θρησκειας, που βεβαια καπου χανεται στην πορεια οταν μπαινει ο παραγοντας ανθρωπος στην εξισωση. Επισης γουσταρω τις κομματαρες! Απολαυστε λοιπον και καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουν οσοι πιστευουν. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Η καλύτερη μουσική είναι όταν όλα είναι διαφορετικά πράγματα για όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους...😉 9 λεπτά πριν, avocado2020 είπε Η καλύτερη μουσική είναι όταν όλα είναι διαφορετικά πράγματα για όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους...😉 Υ.Γ. λατρεύω την βροχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις