Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

@Sibyl δεν φταις εσυ σε κάτι...οκ; εγω τα κάνω μόνος μου και δεν εχω και θέμα...μ'αρεσει να κανω τους αλλους να γελάνε :D

Σ'ευχαριστω για την αφιέρωση αλλα δεν γινεται να μην ανταπωδώσω...

Οποτε οριστε 2 τραγουδια που μου θυμίζουν καλοκαίρι, το ενα ομορφα...το αλλο οχι τοσο...μαλλον συμφωνω με τον @phanispal και εγω :D 

Εμενα θα με αφιερωσεις κατι ? Προτιμω κατι σε καραοκε να ξερεις .....παρε μικροφωνο και ξεκινα

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μαρτύριο της σταγόνας! 

Όσοι αγαπούν τη βροχή, επιβεβαιώνουν μια διαφορετικότητα

Stereophonics - Have A Nice Day

Daniel Powter - Bad Day

Καλημέρα!!!

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 6
Δημοσ.

Καποιοι μπορει να πιστευετε στον Θεο, καποιοι οχι. Ο Blackie Lawless περασε και απο τις 2 θεσεις. Απο ..like a beast σε πιστο Χριστιανο. Η ιστορια του ειναι το λιγοτερο ενδιαφερουσα θα ελεγα. Καντε εναν κοπο να την ψαξετε αν δεν την γνωριζετε.

Αν και δεν εχω περασει και απο τις 2 θεσεις μπορω αλληγορικα να καταλαβω τον πονο, το μαρτυριο & την εξιλεωση του καθενος και να μην τα κρινω. Αυτο θεωρω εξαλλου οτι ειναι και το νοημα καθε θρησκειας, που βεβαια καπου χανεται στην πορεια οταν μπαινει ο παραγοντας ανθρωπος στην εξισωση.

Επισης γουσταρω τις κομματαρες! Απολαυστε λοιπον και καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουν οσοι πιστευουν.

• Like 8
Δημοσ.

Η καλύτερη μουσική είναι όταν όλα είναι διαφορετικά πράγματα για όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους...😉

9 λεπτά πριν, avocado2020 είπε

Η καλύτερη μουσική είναι όταν όλα είναι διαφορετικά πράγματα για όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους...😉

Υ.Γ. λατρεύω την βροχή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...