Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο Σ/Κ για ολους και παμε να ξυπνησουμε λιγο γιατι ο Orange κοιμαται τετοιες ωρες

• Like 4
  • Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.

Watermelon In Easter Hay

This is the CENTRAL SCRUTINIZER...Joe has just worked himself into
an imaginary frenzy during the fade-out of his imaginary song...
He begins to feel depressed now.
He knows the end is near.
He has realized
at last that imaginary guitar notes and imaginary vocals exist only in the mind
of The Imaginer
...
and ...
ultimately, who gives a fuck anyway...
Who gives a fuck anyway?
So he goes back to his ugly little room and quietly dreams his last
maginary guitar solo...

Frank Zappa

Αν αυτό δεν παιχτεί στην κηδεία μου, τότε δεν θα πάω 😉

Καλό πασχα να έχουμε!!!

Δημοσ.

(Παν)ανατολίτικο άσμα ασμάτων ακούστηκε γνήσιο και μεταφρασμένο σχεδόν παντού σε αυτά τα μέρη...

Το κλιπάκι είναι απο το Caramel είναι μια λιβανέζικη ταινία του 2007 και το σκηνοθετικό ντεμπούτο ταινιών μεγάλου μήκους της Nadine Labaki. Το σενάριο γράφτηκε από κοινού από τον Labaki με τους Rodney El Haddad και Jihad Hojeily. Έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαΐου 2007 στο Φεστιβάλ των Καννών στο τμήμα Σκηνοθετών Δεκαπενθήμερο και ήταν υποψήφιο.

Δημοσ.
On 11/04/2022 at 19:20, Sibyl said:

Χαρά μου να συμπληρώνεις με τόσο όμορφα τραγούδια.

Ας βάλω αυτό που ακούω τώρα:

Soldier of Fortune - Deep Purple - David Coverdale

Κι΄εμένα 2πλή χαρά μου που θεωρείς τα συμπληρώματα όμορφα  :)

Και μιάς και έβαλες Deep Purple, σου αφιερώνω κάτι σπάνιο του Roger Glover από μιά Rock Opera σε ερμηνεία Dio, που μόνο σε τέτοιες "κλίμακες", μου αρέσει  

RONNIE JAMES DIO - SITTING IN A DREAM (1974)

On 14/04/2022 at 20:57, Sibyl said:

Big Star - September Gurls

Κοίτα σύμπτωση! Τις προάλλες, έψαχνα τον Alex Chilton, τραγουδιστή μιάς από τις μεγαλύτερες (και ομορφότερες και διαχρονικές) επιτυχίες. Του The Letter. Και φυσικά ηγετική συνθετική μορφή του θρυλικού σουπεργκρούπ Big Star, που θα θέλαμε ξεχωριστό topic να τους αναλύσουμε (το έχω κάνει πιό παλιά)

Tραγούδησε το The Letter, σε ηλικία 17 ετών και το βίντεο είναι από τα πιο αγαπημένα μου

Δες τι ωραίο τυπάκι ήταν και τι πλάκα έχουν όλα τα μέλη των Box Tops που κάνουν πλάκα με το playback

The Box Tops - The Letter  (1967)

On 12/04/2022 at 14:50, avocado2020 said:

Έχω και μηχανή πάμε μια βόλτα...😉

Και να μην κοιτάς πίσω...;)

Από τα καλύτερα riff ever στο 0:51

Boston - Don't Look Back (1978)

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Coscas είπε

Κι΄εμένα 2πλή χαρά μου που θεωρείς τα συμπληρώματα όμορφα  :)

Και μιάς και έβαλες Deep Purple, σου αφιερώνω κάτι σπάνιο του Roger Glover από μιά Rock Opera σε ερμηνεία Dio, που μόνο σε τέτοιες "κλίμακες", μου αρέσει  

RONNIE JAMES DIO - SITTING IN A DREAM (1974)

Κοίτα σύμπτωση! Τις προάλλες, έψαχνα τον Alex Chilton, τραγουδιστή μιάς από τις μεγαλύτερες (και ομορφότερες και διαχρονικές) επιτυχίες. Του The Letter. Και φυσικά ηγετική συνθετική μορφή του θρυλικού σουπεργκρούπ Big Star, που θα θέλαμε ξεχωριστό topic να τους αναλύσουμε (το έχω κάνει πιό παλιά)

Tραγούδησε το The Letter, σε ηλικία 17 ετών και το βίντεο είναι από τα πιο αγαπημένα μου

Δες τι ωραίο τυπάκι ήταν και τι πλάκα έχουν όλα τα μέλη των Box Tops που κάνουν πλάκα με το playback

The Box Tops - The Letter  (1967)

Και να μην κοιτάς πίσω...;)

Από τα καλύτερα riff ever στο 0:51

Boston - Don't Look Back (1978)

Αφιερωμένα σε σένα:

Boston Livin' for You

Boston - Tell Me

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

της αλλαξες τα φωτα νομιζω 

:D 

ναι όντως της άλλαξα τα φώτα έχεις δίκιο αλλά δεν θα το σχολιάσω παραπάνω 😉 (τα emoji κάποιες φορές κάνουν δουλειά)

την επόμενη φορά θα είμαι ποιο προσεχτικός, χαίρομε που σου άρεσε.   

Επεξ/σία από avocado2020
Δημοσ.
On 14/04/2022 at 20:57, Sibyl said:

Big Star - September Gurls

Δεν μπορώ να αντισταθώ στην μαγεία αυτού του τραγουδιού και επειδή πριν δεν ήθελα να παραφορτώσω το πόστ, το βάζω τώρα

"Thirteen" is a song by the American rock band Big Star. Rolling Stone describes it "one of rock's most beautiful celebrations of adolescence", and rated it #396 on their list of the 500 greatest songs of all time.[3] It was written by Alex Chilton and Chris Bell.  - Wiki

Big Star - Thirteen (1972)

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

@avocado2020 λεω και καμια σαχλαμαρα που και που (βασικα συνέχεια τεσπα)  να γελάσουμε...σορρυ δεν ηθελα να στην πω η κατι τετοιο

μην μασάς 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Coscas είπε

Δεν μπορώ να αντισταθώ στην μαγεία αυτού του τραγουδιού και επειδή πριν δεν ήθελα να παραφορτώσω το πόστ, το βάζω τώρα

"Thirteen" is a song by the American rock band Big Star. Rolling Stone describes it "one of rock's most beautiful celebrations of adolescence", and rated it #396 on their list of the 500 greatest songs of all time.[3] It was written by Alex Chilton and Chris Bell.  - Wiki

Big Star - Thirteen (1972)

Big Star - Nightime

Big Star - When My Baby's Beside Me

Nighty-night!

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...