triplex1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, JennyP είπε Aυτό που δεν έχουμε ποτέ πολύ ή αρκετό ή όσο θα θέλαμε ή όσο χρειαζόμαστε ή... όσο θα έπρεπε... Τime - Madensuyu Ωωωωω!!!! Το είπε και το 'κανε!!! Γιατί βρε καλέ μου? Τι σου φταίμε εμείς?😂😂 Για τον φιλο τον Orange ηταν επειδη ειναι ατακτος πολυ , κοντα του την πληρωνουν και αλλοι , τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.🙂
lovesucks Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Spoiler "Η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει ενώ είσαι απασχολημένος με το να κάνεις άλλα σχέδια"-John Lennon Υ.Γ. @Agent_Orange μία ερώτηση έκανες κ συ στη @Sibyl για την κοπελιά στο βίντεο του τραγουδιού που πόσταρε κ από τότε έγινε "κατάλληλο για άνω των 18" εδώ μέσα....🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛😛... 10
triplex1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, Aekkosto είπε Ωραιος ο Φοντάν!!! 5
explorerT Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Amyl and the Sniffers - Some Mutts (Can't Be Muzzled) Amyl and The Sniffers - Hertz 5 1
Agent_Orange Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 @lovesucks μαλλον είμαι ακατάλληλος για ανήλικους να με προσέχετε @JennyP εχεις χάσει επεισόδεια @triplex1 Ποιος φοντάν ρε μαν χζαχχχαχαχχααχαχαχχααχα 4
triplex1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε @lovesucks μαλλον είμαι ακατάλληλος για ανήλικους να με προσέχετε @JennyP εχεις χάσει επεισόδεια @triplex1 Ποιος φοντάν ρε μαν χζαχχχαχαχχααχαχαχχααχα δεν εχεις ακουσει οταν καποιος γιορταζει και δεν κερναει ? δεν κερνας ουτε φονταν λενε , επειδη ειναι φθηνα ρε μαν , να κερασω κανα βιντεο κλιπ?
triplex1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε δωσεεε το πηρες εφυγε , ετοιμος ημουν το ηξερα , μονο εγω σε καταλαβαινω εδω μεσα 3 1
Agent_Orange Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 @triplex1 για σενα και για τις κυριες εδω που δεν μας καταλαβαίνουν : 5 1
Sibyl Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, lovesucks είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου "Η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει ενώ είσαι απασχολημένος με το να κάνεις άλλα σχέδια"-John Lennon Υ.Γ. @Agent_Orange μία ερώτηση έκανες κ συ στη @Sibyl για την κοπελιά στο βίντεο του τραγουδιού που πόσταρε κ από τότε έγινε "κατάλληλο για άνω των 18" εδώ μέσα....🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛😛... Η Sibyl να ξέρετε ότι είναι πολύ χαρούμενη όταν οι άνθρωποι εκφράζονται ακριβώς όπως αισθάνονται. Μακάρι να ίσχυε πάντα και για τα πάντα αυτό! Journey - Don't Stop Believin' Don't Stop Believin' my friends! Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ!🙂 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις