Coscas Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 15 hours ago, triplex1 said: Επειδη εβαλες Annie να τη θυμηθουμε πριν γινουν Eurythmics , οταν λεγοντουσαν the tourists Χρήσιμη πληροφορία Ακουσα κομμάτια τους, αλλά καμμία επιτυχία σε σχέση μ' αυτό που έγινε μετά με τους Eurythmics. Και αργότερα σε ξεχωριστές πορείες οι 2 τους Ας βάλω κι' εγώ κάτι μετά όμως τους Eurythmics από τον Dave Stewart Hταν τεράστιες επιτυχίες Ειδικά το Lily was Here με την σαξοφωνίστρια Candy Dulfer. Χαμός γινόταν στο δισκάδικο Candy Dulfer & David A. Stewart - Lily Was Here (1989) Dave Stewart and the Spiritual Cowboys - Jack Talking (1990) Dave Stewart - Heart of Stone (1994) Η Annie, είχε επίσης πολύ καλή πορεία Μεγάλα ταλέντα και οι 2 3 hours ago, grandp said: Εκπληκτικό όπως και το αγαπημένο μου από Divinyl's Εμένα παιδιά, το αγαπημένο μου ήταν το Love School Κομματάρα! ( ε ρε αναμνήσεις!) Divinyls - Love School (1991) 5
Coscas Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 7 hours ago, grandp said: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jeffrey Thomas Porcaro ντράμερ των Toto καθώς επίσης τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Δυστυχώς έφυγε σε μικρή ηλικία στα 38 του το 1992 Το Hold the Line μας ξετρέλλανε! Ερωτας! Λάτρεψα και το I'll supply the love (και το Pamela καλό) Ομως, γιά καιρό, η μεγάλη μου ανακάλυψη ήταν το Georgy Porgy Ψιλοσοουλίζει Toto - Georgy Porgy (1979) 5
sakis han Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) παντα επικαιρο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από sakis han 8
NovaLacertae Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Με την ευκαιρία στην αναφορά των ΤΟΤΟ (πολύ καλό το Africa), θα σταθώ στο πρώτο τους Άλμπουμ, το ομώνυμο ''ΤΟΤΟ'' που ήταν κορυφαίο, με τα Hold the Line, I'll supply the love, Georgy Porgy... κλπ, όπου έβαζες τον δίσκο στο πικαπ και άκουγες όλα τα κομμάτια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο... Ε, λοιπόν, εγώ θα βάλω το πρώτο και το τελευταίο... ΤΟΤΟ - Child's Anthem ΤΟΤΟ - Angela 3 ώρες πριν, Coscas είπε Το Hold the Line μας ξετρέλλανε! Ερωτας! Λάτρεψα και το I'll supply the love (και το Pamela καλό) Ομως, γιά καιρό, η μεγάλη μου ανακάλυψη ήταν το Georgy Porgy Ψιλοσοουλίζει Toto - Georgy Porgy (1979) 10 ώρες πριν, grandp είπε Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jeffrey Thomas Porcaro ντράμερ των Toto καθώς επίσης τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Δυστυχώς έφυγε σε μικρή ηλικία στα 38 του το 1992 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις