Coscas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Sibyl said: Annie Lennox - Eurythmics Sweet Dreams There Must Be An Angel Here Comes The Rain Again Little Bird Would I Lie to You? Το πιό αγαπημένο μου ( μετά το Sweet Dreams) Εχω και το βινύλιο και το΄ χω ζήσει Και το Regrets πολύ καλό! Eurythmics - Who's That Girl? (1983) Eχω την μεγάλη εκτέλεση στο LP (πώς έγινε αυτό; Συνήθως, maxi singles την είχαν) Οργιάζει μετά το 3:50. Ετσι το έχω συνηθίσει Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Coscas 5
triplex1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Επειδη εβαλες Annie να τη θυμηθουμε πριν γινουν Eurythmics , οταν λεγοντουσαν the tourists 3 1
triplex1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Αφιερωμενο στον Agent_Orange ......ερχεται κι αλλο απο πισω περιμενε Παμε λιγο Disco 2 1
Agent_Orange Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 @triplex1 μονο εσυ με καταλαβαίνεις Chrissy Amphlet... omfg...βοηθεια btw τη minaj δεν την γουστάρω μία... Καλυνηχτίζω με ενα νανούρισμα 6
Sibyl Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Depeche Mode - Enjoy The Silence The White Stripes - Broken Bricks Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue Radiohead - Let Down Sublime - Santeria DEEP PURPLE Sometimes I Feel Like Screaming Καλημέρα πέρα ως πέρα!😃 8
grandp Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jeffrey Thomas Porcaro ντράμερ των Toto καθώς επίσης τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Δυστυχώς έφυγε σε μικρή ηλικία στα 38 του το 1992 7
Sibyl Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Agent_Orange είπε btw τη minaj δεν την γουστάρω μία... 🤣🤣🤣 (Δεν έχεις άδικο.) Αυτοί όμως θα σου αρέσουν. Αρέσουν και σε μένα. AMORPHIS Silent Waters From The Heaven Of My Heart Halo Brother And Sister Shatters within My Kantele The Smoke Black Winter Day Silver Bride House Of Sleep Drowned Maid 6
grandp Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Εκπληκτικό όπως και το αγαπημένο μου από Divinyl's Εκπληκτικό όπως και το αγαπημένο μου από Divinyl's 4
Sibyl Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, grandp είπε Εκπληκτικό όπως και το αγαπημένο μου από Divinyl's Και αυτό. Divinyls - Siren (Never Let You Go) Σε άλλα νέα spring is in the air και η διάθεσή μου έχει χτυπήσει κόκκινο.😊 Αν παρασυρθώ και βάλω τίποτα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια ειδοποιήστε με να μαζευτώ.🤣 4
grandp Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sibyl είπε Και αυτό. Divinyls - Siren (Never Let You Go) Σε άλλα νέα spring is in the air και η διάθεσή μου έχει χτυπήσει κόκκινο.😊 Αν παρασυρθώ και βάλω τίποτα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια ειδοποιήστε με να μαζευτώ.🤣 Σε καμία περίπτωση. Η μουσική τις περισσότερες φορές είναι ανάλογη της διάθεσης μας .,,,,😀😀😀😀😀😀 Σε πρόλαβα εγώ!!!!! Ας ακούσουμε λίγο Rolling Stones τώρα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από grandp
Προτεινόμενες αναρτήσεις