grandp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, grandp είπε Είπαμε πως είχες δίκιο σε προηγούμενο post!!! Δε ξέρω γιατί μου ήρθε να ακούσω και αυτό, επίσης αγαπημένο. Όπως και αυτό 4 λεπτά πριν, Sibyl είπε Ωραία τα καταφέραμε! Όπως πάντα το τελευταίο διάστημα 😀😀😀 Χρόνια πολλά και στον Angus Young των AC/DC που έχει γενέθλια σήμερα!!!!!!!!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 5 1
Sibyl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, grandp είπε Χρόνια πολλά και στον Angus Young των AC/DC που έχει γενέθλια σήμερα!!!!!!!!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Ωωω! Χρόνια του πολλά! Πολύ αγαπημένος μου! Ξέρεις όταν με ρωτάνε ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα, ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι, ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής κτλ αποφεύγω να απαντήσω επειδή δεν θέλω να πω ένα και ν΄αδικήσω άλλα που αγαπώ εξίσου. Μεταξύ μας όμως οι AC/DC είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό. Δικό σου λοιπόν! AC/DC - Rock N Roll Train 2 1
grandp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Sibyl είπε Ωωω! Χρόνια του πολλά! Πολύ αγαπημένος μου! Ξέρεις όταν με ρωτάνε ποιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα, ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι, ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής κτλ αποφεύγω να απαντήσω επειδή δεν θέλω να πω ένα και ν΄αδικήσω άλλα που αγαπώ εξίσου. Μεταξύ μας όμως οι AC/DC είναι οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό. Δικό σου λοιπόν! AC/DC - Rock N Roll Train Σ'ευχαριστώ για το Rock n Roll Train 3 1
grandp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από grandp 4
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Ένεκα των ημερών και των εξελίξεων(;): Autumn Tears - Love Poems for Dying Children 4 1
AtiX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Απίστευτο και απίστευτοι… κατι τέτοια κομμάτια με κάνουν να μην χάνω την πίστη μου στους Έλληνες μουσικούς… Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από AtiX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις