kostis76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 20 minutes ago, avocado2020 said: να συμπληρώσω, ο Βαγγέλης σήμερα έχει τα γενέθλια του τουλάχιστον να τα εκατοστήσει, μουσικές σπουδές δεν έκανε προφανώς είναι αυτοδίδακτος σε αυτό, σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών στην Αθήνα φωτογραφία σκηνοθεσία, προσωπική μου γνώμη ο Βαγγέλης δεν ανηκει πουθενά και σε κανένα είναι παγκόσμιος και όχι μόνο, η μουσική του ακούστηκε και στο διάστημα (ΝΑΣΑ..κτλ,κτλ) Κοίτα ρε κάτι τεράστιες συμπτώσεις! Χα χα! Το' φερε και μιλάμε συνέχεια γι΄αυτόν και σαν σήμερα γεννήθηκε! Αμ η άλλη σύμπτωση; Κι΄ εγώ σπούδασα στην σχολή Σταυράκου, Σκηνογραφία/Ενδυματολογία. Γειτονάκι μου ήταν στην Καλών Τεχνών (κάναμε μαζί τους πάρτυ) και ήμασταν παραπλήσιες σχολές Με τους οπερατέρ και τους σκηνοθέτες, κάναμε κοινά θεωρητικά μαθήματα και παραλίγο να στραφώ προς σκηνοθεσία Δεν το ήξερα ότι ήταν αυτοδίδακτος. Ανέβηκε στην εκτίμησή μου. Αρα, δίκιο είχα για το dna. Πώς γραφεις τέτοια αριστουργήματα όντας αυτοδίδακτος; Και μιλάμε, πλησιάζει κλασσική μουσική το άτομο Λές αν έφευγα κι΄εγώ τότε έξω, να γινόμουν τεράστιος μουσικός; Χα χα! Ξέρεις ποιό είναι το τεράστιο μυστήριο με μένα; Η μουσική, είναι μαθηματικά. Τα μισούσα στο σχολείο και ήμουν σκράπας. Πώς γινεται να μπορώ να αναλύω και να κατανοώ και να μου λένε ότι λογικά "το΄χω" λίγο με την Μουσική , όταν δεν σκαμπάζω γρι μαθηματικα; Α ρε αθάνατη ελληνική "παιδεία" (και κοινωνία) Εχεις κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια...Χα χα! Επίπεδα κλασσικής Vangelis - La petite fille de la mer (1970) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Το αγαπημένο μου από Vangelis 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 Giant Leap, Robbie Williams & Maxi Jazz - My Culture and Ta Moko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cybergenetics Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Αφιέρωμα στον Vangelis σήμερα: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 minutes ago, Cybergenetics said: Αφιέρωμα στον Vangelis σήμερα: Το αξίζει. Θέλουμε ένα thread μόνο γι ' αυτόν και πάλι θα λείπουν κομμάτια. Τα κλασσικά του μόνο instrumental, είναι άπειρα Ας βαλω κάτι πιό "'pop". Μην ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης, είναι και prog rock Και αποδεικνύει αυτό που λέω χρόνια. Η Ροκ είναι "Έλληνική" Οι Beatles, έβαλαν και την κλασσική και την τεχνολογία στους ήχους της (Abbey Road studios). Και ο Βαγγέλης, είναι όλ΄αυτά μαζί Vangelis Papathanassiou - Let It Happen (1973) Και κάτι απο τα δεκάδες πασίγνωστα κλασσικά του Vangelis - Pulstar (1976) Ρε παιδιά! Αυτό το τραγούδι είναι από το OST/1492; Δλδ...το 1992; Την έχω δεί την ταινία Γιατί νομίζω, στο σημείο 1:38, το ήξερα από τα 60's - 70's ή από κάποια κλασσική δημιουργία; Μήπως έπαθα αυτό που συμβαίνει με τα διαχρονικά τραγούδια; Σταματάει ο χρόνος και νομίζεις ότι πάντα τα ήξερες Η μαγεία της Μουσικής Vangelis - Twenty Eighth Parallel (1992) 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από lovesucks 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j.g.!!! Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Eros Ramazzotti, Anastacia - I Belong To You (Il Ritmo Della Passione) Tina Turner & Eros Ramazzotti - Cose Della Vita Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Sibyl 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Χρόνια πολλά στον Eric Clapton που έχει σήμερα γενέθλια!!!! Αλλά και στη Celine Dion Και στη Tracy Chapman 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις