Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
6 hours ago, Sibyl said:

Βρε συ! Απλά πυροδοτήθηκε η ανάγκη μου να τα γράψω.

Δεν τρέχει τίποτα.

΄Ολα καλά. 🙂

Τώρα...πυροδοτήθηκε η δική μου ανάγκη να βάλω το Dream Police απ' όπου...εμπνεύστηκα...χα χα!

Cheap Trick - Dream Police Lyrics (1979)

6 hours ago, Sibyl said:

Σου αφιερώνω αυτό ελπίζοντας ότι θα σου αρέσει.

Jethro Tull - Aqualung

Γλυκιές καλημέρες!

Θα χρειαζόμουν (και όχι μόνο εγώ) Μουσική Αστυνομία (επιμένω εγώ...χα χα!) αν δεν μου άρεσε

Θα βάλω κι΄ εγώ το 1ο τους τραγούδι που άκουσα από τον Γιαννη Πετρίδη το 1978 και τους έμαθα (μη νομίζεις...είμαι μικρός ηλικιακά γιά τους Jethro). Μόλις είχε κυκλοφορήσει τότε το Heavy Horses και το προμόταρε. Με το που τους άκουσα, πήρα σβάρνα να γράψω σε κασσέττες, τα παλιά τους ("Nothing to Say", " To Cry You a Song" κλπ)

Αγαπημένα μου πάρα πολλά

Ξεχωρίζω το "Hotel California" πριν το "Hotel California". Δλδ το We Used to Know (ολόϊδιο είναι και 7 χρόνια πριν τους Eagles) και το "Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die", που απ' όταν "μεγάλωσα" από τα 20+, όλο αυτό τραγουδάω τους στίχους

Και όλα σχεδόν τα άλλα μου αρέσουν

Απλά Μύθοι!

Τιμής ένεκεν (οι Socrates...πρέπει να λίγο να επηρεάστηκαν από Ian Anderson ε; ;) )

Jethro Tull - Acres Wild (1978)

• Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Coscas είπε

Τώρα...πυροδοτήθηκε η δική μου ανάγκη να βάλω το Dream Police απ' όπου...εμπνεύστηκα...χα χα!

Cheap Trick - Dream Police Lyrics (1979)

Θα χρειαζόμουν (και όχι μόνο εγώ) Μουσική Αστυνομία (επιμένω εγώ...χα χα!) αν δεν μου άρεσε

Θα βάλω κι΄ εγώ το 1ο τους τραγούδι που άκουσα από τον Γιαννη Πετρίδη το 1978 και τους έμαθα (μη νομίζεις...είμαι μικρός ηλικιακά γιά τους Jethro). Μόλις είχε κυκλοφορήσει τότε το Heavy Horses και το προμόταρε. Με το που τους άκουσα, πήρα σβάρνα να γράψω σε κασσέττες, τα παλιά τους ("Nothing to Say", " To Cry You a Song" κλπ)

Αγαπημένα μου πάρα πολλά

Ξεχωρίζω το "Hotel California" πριν το "Hotel California". Δλδ το We Used to Know (ολόϊδιο είναι και 7 χρόνια πριν τους Eagles) και το "Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die", που απ' όταν "μεγάλωσα" από τα 20+, όλο αυτό τραγουδάω τους στίχους

Και όλα σχεδόν τα άλλα μου αρέσουν

Απλά Μύθοι!

Τιμής ένεκεν (οι Socrates...πρέπει να λίγο να επηρεάστηκαν από Ian Anderson ε; ;) )

Jethro Tull - Acres Wild (1978)

Αφού σου αρέσουν, σου αφιερώνω και αυτό.

Jethro Tull - Jeffrey Goes To Leicester Square

Από ελληνικά συγκροτήματα λίγα πράγματα ξέρω και αυτά μετά τα "Ζεστά Ποτά" των Κατσιμιχαίων οπότε δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση. Μόνο τους Poll (και την μετέπειτα σόλο πορεία του Τουρνά) ξέρω επειδή ήταν οι αγαπημένοι της μητέρας μου στην εφηβεία της και τους άκουγα και γω από μικρή.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, grandp είπε

@grandp Επίτρεψέ μου να σου πω ότι ενθουσιάζομαι με τις επιλογές σου.

΄Εχω την εντύπωση ότι αν μας έλεγαν να κάνουμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας τραγούδια, αν όχι σε όλα τουλάχιστον στα περισσότερα, θα συμπίπταμε.

Σ΄ευχαριστώ πολύ και σου αφιερώνω το παρακάτω ελπίζοντας ότι θα σου αρέσει.

Guns N' Roses - Patience

Καληνύχτα σε όλους.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Spoiler

Για όλα αυτά που ζήσαμε, μόνοι με τους μόνους
μοιράζοντας τους πόνους.
Τις ώρες που δακρύσαμε, μόνοι με τους μόνους
μοιράζοντας τους πόνους.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Sibyl είπε

@grandp Επίτρεψέ μου να σου πω ότι ενθουσιάζομαι με τις επιλογές σου.

΄Εχω την εντύπωση ότι αν μας έλεγαν να κάνουμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας τραγούδια, αν όχι σε όλα τουλάχιστον στα περισσότερα, θα συμπίπταμε.

Σ΄ευχαριστώ πολύ και σου αφιερώνω το παρακάτω ελπίζοντας ότι θα σου αρέσει.

Guns N' Roses - Patience

Καληνύχτα σε όλους.

Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και εγώ!!!!

Και όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο μήνυμα μου οι γονείς σου , σου έκαναν το καλύτερο δώρο, ένα δώρο ζωής, την αγάπη σου για τη μουσική.

Καλημέρα !!!!

Επεξ/σία από grandp
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...