Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

5 ώρες πριν, Coscas είπε

Σου αφιερώνω το επόμενο, αν και έχω θυμώσει πολύ μαζί σου που δεν έβαλες like στo Stay και δεν μπήκες στο Ροκ 60's-70's ακόμα (τεράστιο έγκλημα και να περιμένεις επίσκεψη της Μουσικής Αστυνομίας...χα χα!)

Θα μου πείς...νέα είσαι, έχεις ακόμα χρόνο...Χα χα!  (αστειεύομαι ε;)

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.

Να μην θυμώνεις μαζί μου επειδή εγώ και η μουσική έχουμε μια σχέση πλήρους ελευθερίας.

Πάω όπου με πάει και πάει όπου την πάω.

Ευτυχώς δεν υπάρχουν ούτε "πρέπει" ούτε "αστυνομία μουσικής".

Αρκετά έχουμε περιχαρακώσει όλοι την ζωή μας με "όρια" για να μπορέσουμε να ορίσουμε την ταυτότητά μας και να επιβιώσουμε.

Ας απολαύσουμε λοιπόν την ανεκτίμητη αξία των λίγων πραγμάτων που μας κάνουν να αισθανόμαστε εντελώς ελεύθεροι.

Το ξέρω ότι αστειεύεσαι. 🙂

΄Οσο για το "νέα", δεν είμαι και "κοριτσάκι".  Σε λίγους μήνες τριανταρίζω ζωή να ΄χω!

• Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Sibyl said:

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.

Να μην θυμώνεις μαζί μου επειδή εγώ και η μουσική έχουμε μια σχέση πλήρους ελευθερίας.

Πάω όπου με πάει και πάει όπου την πάω.

Ευτυχώς δεν υπάρχουν ούτε "πρέπει" ούτε "αστυνομία μουσικής".

Αρκετά έχουμε περιχαρακώσει όλοι την ζωή μας με "όρια" για να μπορέσουμε να ορίσουμε την ταυτότητά μας και να επιβιώσουμε.

Ας απολαύσουμε λοιπόν την ανεκτίμητη αξία των λίγων πραγμάτων που μας κάνουν να αισθανόμαστε εντελώς ελεύθεροι.

Το ξέρω ότι αστειεύεσαι. 🙂

΄Οσο για το "νέα", δεν είμαι και "κοριτσάκι".  Σε λίγους μήνες τριανταρίζω ζωή να ΄χω!

Bρε συ! Αφού λες το ξέρεις ότι κάνω πλάκα, τι κάνεις ολόκληρη ανάλυση περί "πρέπει" και Μουσικής Αστυνομίας;

3 hours ago, NovaLacertae said:

Rod Stewart - Crazy About Her 

Ο παλιός, είναι αλλιώς ;)

Πού το θυμηθηκες αυτό ρε θηρίο; (αν και εσυ ειδικά, δεν με εκπλήσσεις :) )

3 hours ago, Agent_Orange said:

Κάνει ιδιαίτερα η κυρία;

Ξαφνικα θέλω να μάθω πιάνω

Ετοιμάσου τώρα εσύ να σε περιλάβουν περί σεξιστικού περιεχομένου. Χα χα!

Πάντως, μεταξύ μας, μπράβο στην κοπέλλα, που με τέτοια ομορφιά, είναι και καλή μουσικός. Ξέρω άλλες με 1/100 της ομορφιάς της (τώρα φλερτάρω εγώ γιά σεξιστικό σχόλιο...χα χα!),  να μην έχουν ούτε το 1/100 του ταλέντου της, να έχουν 100/1 την έπαρσή τους και σίγουρα, δεν έχουν καταβάλει ούτε το 1/100 της προσπάθειάς της 

Τα χρώσταγα

Joe Cocker - Talking Back To The Night (1982)

Διασκευή σε Bob Dylan

Joe Cocker - Seven days (1982)

• Like 3
  • Thanks 1

Agent_Orange

θα σε παω λιγο Σερβια , γραψου εχει και gmail κατω , στειλε pm  και πες ειμαι fun σου , καλοκαιρι ερχεται σε περιμενουμε πες.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...