Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

για τους ευκολόπιστους μερακλήδες

'Lil Watan', από το τρίτο άλμπουμ του Mashrou Leila Raasuk (2013), εξυπηρετεί το είδος της κοινωνικοπολιτικής κριτικής για την οποία το συγκρότημα έχει γίνει πολύ γνωστό. Οι στίχοι περιγράφουν ένα περιβάλλον όπου ο πατριωτισμός εκμεταλλεύεται, καλλιεργείται η απάθεια και η απόγνωση, οι ελευθερίες παραδίδονται στο όνομα της εθνικής σωτηρίας και οι προκλήσεις στην άθλια πολιτική τάξη αντιμετωπίζονται με αξιώσεις συνωμοσίας και κατηγορίες για προδοσία. Εν τω μεταξύ, οι πολίτες αποσπώνται από τις άθλιες συνθήκες με μια πρόσκληση στο «Έλα να χορέψουμε λίγο μαζί ».

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 hours ago, Feregorn said:

Τι να πει το Βαλερύ τώρα μπροστά στη "διασκευή" του Πριντζ με το περίφημο χοευτικό οέο; Τρε μπανάλ 😄

Σε κοντινό είδος, αυτό ακούω τώρα 

και αυτό:

Ε ναί...Τι να κλάσει ένας Steve Winwood των Traffic, των Blind Faith και των Spencer Davis Group, μπροστά στον Prydz (γιά Prince το πήγαινε και του βγήκε Πριτς; Χα χα!), στον Krydz και τον Frydz; (και τον Τζάκσον; Χα χα!). Είστε τυχεροί, που δεν υπάρχει Μουσική Αστυνομία. Ισόβια σας έβλεπα. Χα χα!

Και μιας και θυμήθηκα Spencer Davis Group και Blind Faith

Βάζω μόνο δικές του συνθέσεις και από μόνο 2 σουπεργκρούπς, γιατί άμα βάλω όλη την ιστορία του, θα χρειαζόμασταν ξεχωριστό topic

The Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin' (1966)

Blind Faith - Can't Find My Way Home (1969)

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Sibyl said:

Genesis

Follow You Follow Me

Πλάκα με κάνεις; (όπως λένε και τα Σαλονικιώτικα αδέρφια μας. Χα χα!)

Μακράν το καλύτερό μου τραγούδι από Genesis (ακόμα και από την εποχή με τον Gabriel)

Φυσικά, το απέκτησα, όπως ονειρευόμουν, σε βινύλιο και το έχω ζήσει

Σου αφιερώνω το επόμενο, αν και έχω θυμώσει πολύ μαζί σου που δεν έβαλες like στo Stay και δεν μπήκες στο Ροκ 60's-70's ακόμα (τεράστιο έγκλημα και να περιμένεις επίσκεψη της Μουσικής Αστυνομίας...χα χα!)

Θα μου πείς...νέα είσαι, έχεις ακόμα χρόνο...Χα χα!  (αστειεύομαι ε;)

Spoiler

Many too many have stood where I stand

Many more will stand here too

Το 1ο τραγούδι που ο Phil Collins, μιλάει γιά "mama". Μετά, τo 1983, έβγαλε το Mama

Genesis - Many Too Many (1978)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν Aerosmith.

Τεράστια αγάπη!

Χτυπιόμουν από την χαρά μου στο Καραϊσκάκη το 2010 και την προηγούμενη νύχτα δεν είχα κλείσει μάτι.

Δεν θα βάλω τις μπαλάντες που τις λατρεύω, δεν θα βάλω το "Walk this way" που το έχω ξαναβάλει, δεν θα βάλω το σήμα κατατεθέν τους "Dream on" ούτε την διασκευή του «Come together» των Beatles, πολλά δεν θα βάλω.

Θα βάλω αυτά που ταιριάζουν με την διάθεσή μου αυτήν την στιγμή.

Draw The Line

Last Child

Mama Kin 

Rag Doll

Janie's Got A Gun

Dude (Looks Like A Lady)

Love In An Elevator

Livin' On The Edge 

Toys in the Attic

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...