Neural_handshake Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Alice Cooper - I'm Eighteen Alice Cooper - Bed of Nails Καλά θα πάει και σήμερα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler https://www.mixgrill.gr/ar64259el-nick-cave-i-pj-harvey-me-xwrise-ligo-prin-to-the-boatmans-call.html Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από lovesucks 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 για τους ευκολόπιστους μερακλήδες 'Lil Watan', από το τρίτο άλμπουμ του Mashrou Leila Raasuk (2013), εξυπηρετεί το είδος της κοινωνικοπολιτικής κριτικής για την οποία το συγκρότημα έχει γίνει πολύ γνωστό. Οι στίχοι περιγράφουν ένα περιβάλλον όπου ο πατριωτισμός εκμεταλλεύεται, καλλιεργείται η απάθεια και η απόγνωση, οι ελευθερίες παραδίδονται στο όνομα της εθνικής σωτηρίας και οι προκλήσεις στην άθλια πολιτική τάξη αντιμετωπίζονται με αξιώσεις συνωμοσίας και κατηγορίες για προδοσία. Εν τω μεταξύ, οι πολίτες αποσπώνται από τις άθλιες συνθήκες με μια πρόσκληση στο «Έλα να χορέψουμε λίγο μαζί ». 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 RIP Τυπάρα Taylor... Πόσο κρίμα ρε π...η μου. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 16 hours ago, Feregorn said: Τι να πει το Βαλερύ τώρα μπροστά στη "διασκευή" του Πριντζ με το περίφημο χοευτικό οέο; Τρε μπανάλ 😄 Σε κοντινό είδος, αυτό ακούω τώρα και αυτό: Ε ναί...Τι να κλάσει ένας Steve Winwood των Traffic, των Blind Faith και των Spencer Davis Group, μπροστά στον Prydz (γιά Prince το πήγαινε και του βγήκε Πριτς; Χα χα!), στον Krydz και τον Frydz; (και τον Τζάκσον; Χα χα!). Είστε τυχεροί, που δεν υπάρχει Μουσική Αστυνομία. Ισόβια σας έβλεπα. Χα χα! Και μιας και θυμήθηκα Spencer Davis Group και Blind Faith Βάζω μόνο δικές του συνθέσεις και από μόνο 2 σουπεργκρούπς, γιατί άμα βάλω όλη την ιστορία του, θα χρειαζόμασταν ξεχωριστό topic The Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin' (1966) Blind Faith - Can't Find My Way Home (1969) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Sibyl said: Genesis Follow You Follow Me Πλάκα με κάνεις; (όπως λένε και τα Σαλονικιώτικα αδέρφια μας. Χα χα!) Μακράν το καλύτερό μου τραγούδι από Genesis (ακόμα και από την εποχή με τον Gabriel) Φυσικά, το απέκτησα, όπως ονειρευόμουν, σε βινύλιο και το έχω ζήσει Σου αφιερώνω το επόμενο, αν και έχω θυμώσει πολύ μαζί σου που δεν έβαλες like στo Stay και δεν μπήκες στο Ροκ 60's-70's ακόμα (τεράστιο έγκλημα και να περιμένεις επίσκεψη της Μουσικής Αστυνομίας...χα χα!) Θα μου πείς...νέα είσαι, έχεις ακόμα χρόνο...Χα χα! (αστειεύομαι ε;) Spoiler Many too many have stood where I stand Many more will stand here too Το 1ο τραγούδι που ο Phil Collins, μιλάει γιά "mama". Μετά, τo 1983, έβγαλε το Mama Genesis - Many Too Many (1978) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Coscas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cybergenetics Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν Aerosmith. Τεράστια αγάπη! Χτυπιόμουν από την χαρά μου στο Καραϊσκάκη το 2010 και την προηγούμενη νύχτα δεν είχα κλείσει μάτι. Δεν θα βάλω τις μπαλάντες που τις λατρεύω, δεν θα βάλω το "Walk this way" που το έχω ξαναβάλει, δεν θα βάλω το σήμα κατατεθέν τους "Dream on" ούτε την διασκευή του «Come together» των Beatles, πολλά δεν θα βάλω. Θα βάλω αυτά που ταιριάζουν με την διάθεσή μου αυτήν την στιγμή. Draw The Line Last Child Mama Kin Rag Doll Janie's Got A Gun Dude (Looks Like A Lady) Love In An Elevator Livin' On The Edge Toys in the Attic Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Sibyl 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις