Sibyl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Nickelback How You Remind Me Photograph Far Away Rockstar 5 1
grandp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kostis76 είπε Και το Spanish train 5
Sibyl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, grandp είπε Και το Spanish train Και αυτό. People of the World Εεεεεεεε Και αυτό.😄 Lady in Red Τι θα γίνει τώρα; Θα ζωντανέψουμε λίγο;😃 AC/DC - Let There Be Rock 6
grandp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sibyl είπε Και αυτό. People of the World Εεεεεεεε Και αυτό.😄 Lady in Red Τι θα γίνει τώρα; Θα ζωντανέψουμε λίγο;😃 AC/DC - Let There Be Rock Οκ θα ζωντανέψουμε!!!!!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από grandp 5 2
sakis han Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε χρονια πολλα ρε Βαγγελη....αν το γιορταζεις😉 4 1
Sibyl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, grandp είπε Πάρα πολύ αγαπημένο! AC/DC - Hells Bells Είχες πάει στο ΟΑΚΑ το 2009; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από Sibyl 5
Coscas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 On 24/03/2022 at 08:27, Sibyl said: Την βλέπει, λέει, ο George Harrison κάπου στις αρχές των 60s, την ερωτεύεται κεραυνοβόλα και γράφει γι΄αυτήν το: The Beatles - Something Παντρεύονται το 1966. Προσκαλεί ο George Harrison τον Eric Clapton να παίξει κιθάρα στο “While My Guitar Gently Weeps” το 1968, την βλέπει πάρ΄τον κάτω κι αυτόν. Βγάζει το σώψυχά του γράφοντας αυτό: Eric Clapton - Layla Χωρίζει με τον George και παντρεύεται με τον Eric το 1979 (χώρισε και μ΄αυτόν αργότερα αλλά δεν έχει σημασία). Γι αυτήν την κυρία μιλάμε: Pattie Boyd Τώρα αλήθεια είναι, ψέματα είναι, τι να σας πω... Εκεί δεν ήμουν οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Πάντως αν όντως ήταν αυτή η έμπνευση γι΄αυτές τις δύο τραγουδάρες πρέπει να της αποδώσουμε τα credits. Την καλημέρα μου. Αλήθεια είναι! (κάπου εκεί δίπλα ήμουν τότενες. Πειραιά μεριά. Χα χα!) Και το Wonderful tonight, o Clapton , γιά την Πάττυ το έγραψε Ποιά γυναίκα (νορμάλ) δεν θα "έπεφτε" άμα της είχαν γράψει ένα Layla; Η wiki αναφέρει, ότι ο Harrison, έγραψε γι' αυτήν και τα "I Need You", "If I Needed Someone", "Love You To" και "For You Blue". Κομματάρες όλα O Εric, της είχε γράψει και το αριστούργημα "Bell Bottom Blues" Αδικία που του την "έφαγε" ο Eric ( τελικά, η ποσότητα δεν μετράει πάντα ) Και μιάς και τα ανέφερα, ας βάλω μερικά, όπως και μιά καλύτερη φωτό της Πάττυ, που αυτή που έβαλες, την αδικεί Beatles/George Harrison - For you blue (1970) Derek and the Dominos/Eric Clapton - Bell Bottomed Blue (1970) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις