kostiger Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pink_glitter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από pink_glitter 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Εμένα δηλαδή που μου αρέσει το garage , το psychobilly το post punk και η countyrock από μουσική δεν; Αλλά και metal ακούω και pop και dark . Ε, την soul δεν την μπορω πολύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε από μουσική δεν; να πάτε αλλου κύριε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε να πάτε αλλου κύριε 😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Εις το πυρ το αιώνιον και εις το σκότος το εξώτερον αγαπητέ @HALF EVIL 🙃😉😇👹 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εις το πυρ το αιώνιον και εις το σκότος το εξώτερον αγαπητέ @HALF EVIL 🙃😉😇👹 Και εσείς λοιπόν τέκνον Βρούτε; 😱 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Και εσείς λοιπόν τέκνον Βρούτε; 😱 Εγώ...ποτέ...😇😇😇😇 Για μία εβδομάδα καθημερινή μελέτη στο νήμα της soul.. K εδώ θα ποστάρω μόνο soul κομμάτια για να σε φέρουμε στα φωτεινά μονοπάτια της μουσικής..κ της ζωής..Θα προσεύχομαι για σας.. Spoiler Ελπίζω να μη παρεξηγηθούν τα γραπτά μου από μερικούς..χιούμορ.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εγώ...ποτέ...😇😇😇😇 Για μία εβδομάδα καθημερινή μελέτη στο νήμα της soul.. K εδώ θα ποστάρω μόνο soul κομμάτια για να σε φέρουμε στα φωτεινά μονοπάτια της μουσικής..κ της ζωής..Θα προσεύχομαι για σας.. Απόκρυψη περιεχομένων Ελπίζω να μη παρεξηγηθούν τα γραπτά μου από μερικούς..χιούμορ.. Σκληρά αντίποινα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, lovesucks είπε χιούμορ.. παρ6γηθκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εμένα δηλαδή που μου αρέσει το garage , το psychobilly το post punk και η countyrock από μουσική δεν; Αλλά και metal ακούω και pop και dark . Ε, την soul δεν την μπορω πολύ. ΄ Ελα παραπονιάρη εσύ. Αυτό τι σου λέει για country rock; Little Big Town - Wine, Beer, Whiskey ΄Η μήπως αυτό; Eagles - Take it easy Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε. Καλημέρα σε όλους λοιπόν. (Κρυώνω 🥶) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Sibyl 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Sibyl είπε ΄ Ελα παραπονιάρη εσύ. Αυτό τι σου λέει για country rock; Little Big Town - Wine, Beer, Whiskey ΄Η μήπως αυτό; Eagles - Take it easy Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε. Καλημέρα σε όλους λοιπόν. (Κρυώνω 🥶) Καλημέρα στη παρέα!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Sibyl είπε Αυτό τι σου λέει για country rock; Δεν ξερω τι του λέει, πατησα λαικ με το που είδα το thumbnail. ποια είναι η κυρία στα δεξια; Καλημερααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις