Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

19 hours ago, Sibyl said:

Εκτός από τον τίτλο όμως (που δεν ξέρω τι κατάλαβαν ότι είναι και τον έβαλαν, μάλλον για κάτι πρωτοποριακό θα το πέρασαν), στους στίχους δεν αναφέρεται πουθενά.

Young hearts be free tonight
Time is on your side
Don't let them put you down
Don't let 'em push you around
Don't let 'em ever change your point of view

Δικό σου.

Rod Stewart - Downtown Train

Μάλλον έπεσα σε "ραδιοαρβύλα". Χα χα! Κάπου το είχα διαβάσει τότε σε περιοδικό νομίζω (ΗΧΟ, Ποπ και Ροκ, δεν θυμάμαι). Αφού ειχα βρεί και τον "Τούρκο" στο εσώφυλλο σε φωτό. Χα χα! Κυκλοφορούσαν πολλοί μύθοι τότε. Απ΄ ό,τι διάβασα, είναι έκφραση και μιλά γιά ρέμπελους νέους. Μακάρι να είν' αυτό, γιατί είμαι μεγάλος Τουρκοφάγος. Χα χα!

4 hours ago, Sibyl said:

Alannah Myles - Black Velvet

3 hours ago, grandp said:

Εσείς οι 2...σίγουρα δεν περνάγατε από το δισκάδικό μου στα late 80's , early 90's; (Χα χα! Μάλλον αγέννητοι θα' σασταν)

Την Alannah, την πούλαγα πολύ. Την έλεγα και αλανιάρα. Είχα και τεράστια διαφημιστική αφίσα της στον τοίχο από την Warner. Την χάρισα μετά σε μια κοπέλλα που πήγε Λάρισα (Sibyl...εσύ είσαι; Χα χα! Κοπέλλα δεν είσαι;)

Οσο γιά τον Keziah Jones, γινόταν χαμός και ήταν πολύ καλό τραγούδι γιά καινούργιο τότε. Μοσχοπουλιόταν σε χρόνο dt

Αντε να θυμηθώ εκείνη την εποχή

Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy (1989)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Coscas είπε

Μάλλον έπεσα σε "ραδιοαρβύλα". Χα χα! Κάπου το είχα διαβάσει τότε σε περιοδικό νομίζω (ΗΧΟ, Ποπ και Ροκ, δεν θυμάμαι). Αφού ειχα βρεί και τον "Τούρκο" στο εσώφυλλο σε φωτό. Χα χα! Κυκλοφορούσαν πολλοί μύθοι τότε. Απ΄ ό,τι διάβασα, είναι έκφραση και μιλά γιά ρέμπελους νέους. Μακάρι να είν' αυτό, γιατί είμαι μεγάλος Τουρκοφάγος. Χα χα!

Εσείς οι 2...σίγουρα δεν περνάγατε από το δισκάδικό μου στα late 80's , early 90's; (Χα χα! Μάλλον αγέννητοι θα' σασταν)

Την Alannah, την πούλαγα πολύ. Την έλεγα και αλανιάρα. Είχα και τεράστια διαφημιστική αφίσα της στον τοίχο από την Warner. Την χάρισα μετά σε μια κοπέλλα που πήγε Λάρισα (Sibyl...εσύ είσαι; Χα χα! Κοπέλλα δεν είσαι;)

Οσο γιά τον Keziah Jones, γινόταν χαμός και ήταν πολύ καλό τραγούδι γιά καινούργιο τότε. Μοσχοπουλιόταν σε χρόνο dt

Αντε να θυμηθώ εκείνη την εποχή

Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy (1989)

Και όμως 1983 αν θυμάμαι καλά έπιασα για πρώτη φορά βινύλιο Duran Duran με το αγαπημένο The Reflex

Και άλλο ένα αγαπημένο Keziah Jones

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, grandp said:

Και όμως 1983 αν θυμάμαι καλά έπιασα για πρώτη φορά βινύλιο Duran Duran με το αγαπημένο The Reflex

Τα'χεις δλδ τα χρονάκια σου...χα χα!

Εμένα μη με κοιτάς...Παραπλανητικά λειτουργώ. Πρόκειμαι περί πιτσιρίκου με βίτσιο να το παίζει παππούς...χα χα! 

Μεταξύ μας τώρα, η μουσικη σήμερα, τείνει να μεγαλώνει τα άτομα. Στη εποχή μας , τα μίκραινε (κάτι που με συμφέρει. Χα χα!)

Για πες! Πόσων χρονών είναι κανείς μ' αυτά;

Joe Tex - I Gotcha (1972)

Jimmy Castor - Bertha Butt Boogie (1974)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Coscas είπε

Τα'χεις δλδ τα χρονάκια σου...χα χα!

Εμένα μη με κοιτάς...Παραπλανητικά λειτουργώ. Πρόκειμαι περί πιτσιρίκου με βίτσιο να το παίζει παππούς...χα χα! 

Μεταξύ μας τώρα, η μουσικη σήμερα, τείνει να μεγαλώνει τα άτομα. Στη εποχή μας , τα μίκραινε (κάτι που με συμφέρει. Χα χα!)

Για πες! Πόσων χρονών είναι κανείς μ' αυτά;

Joe Tex - I Gotcha (1972)

Jimmy Castor - Bertha Butt Boogie (1974)

Όσο χρόνων νοιώθει όταν τα ακούει φίλε μου.😀😀😀

Επεξ/σία από grandp

4 ώρες πριν, Sibyl είπε

Σκιάχτηκα καλέ μου άνθρωπε!🤣

χαχαχα ελα μωρε δεν ειναι τπτ, μετα απο 100 φορες που θα το ακουσεις στο repeat θα συνηθήσεις. θα καταλαβαίνεις οτι αυτη η βαβουρα εχει μελωδία,ρυθμο, το γιατι κολλάνε αυτα τα "βοθρέ" φωνητικα...οτι υπάρχουν και άλλα συναισθήματα οχι πάντα θετικά που πρέπει να εκφραστούν και αυτα...τεσπα δεν το χω και πολυ στο μπλα μπλα για να σε "πεισω" εξάλλου και το νήμα νομιζω δεν υπάρχει για τέτοιο λόγο. απλα ανεβάζουμε τι τυχαίνει να ακούμε και σε όποιον αρέσει, δεν κρίνουμε, ξερω γω αν κάνω λάθος διορθώστε με.

• Like 6

21 minutes ago, grandp said:

Και άλλο ένα αγαπημένο Keziah Jones

Keziah Jones - Where's Life

Κομματάρα! Σε studio μόνο το είχα ακούσει

Ηταν και ο Terence Trent D'Arby τότε αν θυμάσαι

Ωραίος! 

Terence Trent D'arby - Delicate (1993)

Terence Trent D' Arby - Rain (1987)

• Like 2

1 minute ago, grandp said:

Αλλο επίπεδο soul! Δεν ξεπερνιέται (μπήκες στα λιβάδια μου. Εχω και νήμα με soul 60's-70's )

Isley Brothers - Summer Breeze, Pts. 1 & 2 (1974)

• Like 1

32 λεπτά πριν, Coscas είπε

Τα early 90s γεννήθηκα και δεν έχω καμιά σχέση με την Λάρισα οπότε αποκλείεται να ήμουν εγώ. 🤣🤣🤣 Μεγάλωσα όμως μ΄αυτά τα ακούσματα λόγω της αγάπης των γονιών μου γι΄αυτού του είδους την μουσική και την λατρεύω.

Νομίζω ότι αν ζούσα την εποχή των δισκάδικων, δεν θα ήθελα να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή μου παρά ν΄ανοίξω ένα τέτοιο.

Joan Jett

I Hate Myself for Loving You

I Love Rock 'n' Roll 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...