Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Coscas είπε

Συγκλονιστική η ερμηνεία από τον Rod (και πιό συγκλονιστική η αντίδραση και η συμμετοχή του κοινού). Εχει και πολύ δυνατούς στίχους αυτό το αριστούργημα

Το έχεις ακoύσει από Cat Stevens ε;

Το ήξερες ότι 1η εκτέλεση δεν είναι του δημιουργού (δλδ Cat Stevens), αλλά της P. P. Arnold; Εγώ το έμαθα πολύ αργότερα

Δεν το λέει άσχημα :)

΄Ηξερα ότι το έγραψε και το τραγούδησε ο Cat Stevens αλλά δεν ήξερα ότι το τραγούδησε πρώτη η P. P. Arnold.

Οπότε έχουμε, το τραγούδι γράφτηκε το 1965,  το τραγούδησε πρώτη η  P. P. Arnold την ΄Ανοιξη του 1967, μετά ο Cat Stevens στο τέλος του 1967 και ο Rod Stewart το 1977. Ας μην πιάσουμε τις υπόλοιπες εκτελέσεις γιατί πρέπει να είναι πάνω από 60.

Καλοί και οι άλλοι αλλά ο Rod Stewart είναι ασύγκριτος. Είμαι μεγάλη fan του.

Ας βάλουμε άλλο ένα.

Rod Stewart - Sailing

Επεξ/σία από Sibyl
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Sibyl είπε

΄Ηξερα ότι το έγραψε και το τραγούδησε ο Cat Stevens αλλά δεν ήξερα ότι το τραγούδησε πρώτη η P. P. Arnold.

Οπότε έχουμε, το τραγούδι γράφτηκε το 1965,  το τραγούδησε πρώτη η  P. P. Arnold την ΄Ανοιξη του 1967, μετά ο Cat Stevens στο τέλος του 1967 και ο Rod Stewart το 1977. Ας μην πιάσουμε τις υπόλοιπες εκτελέσεις γιατί πρέπει να είναι πάνω από 60.

Ας βάλουμε άλλο ένα.

Rod Stewart - Sailing

Αγαπημένο και μίας και ανέφερες τον Cat Stevens έβαλα να ακούσω το Lady d'Arbanville

• Like 6

Και μιας που ξεκίνησα σήμερα με Bob Dylan και τελείωσα με Rod Stewart ας ακούσουμε και το Forever Young για το οποίο ήρθαν σε διένεξη αλλά τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

Bob Dylan - Forever Young (1974)

Rod Stewart - Forever Young (1988)

Καλή σας νύχτα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Sibyl said:

Ας βάλουμε άλλο ένα.

Rod Stewart - Sailing

Σωστά! 

Μεγάλο κεφάλαιο στην Ροκ, ο Rod. Και με τους Faces πριν

Είχα πάθει πλάκα με το Foot Loose & Fancy Free που μου είχε δανείσει το βινύλιο να ακούσω ένας φίλος 

Αργότερα, αγόρασα τα Tonight I'm Yours (1981) και Body Wishes (1983)

Με είχε εξοργίσει που στο Tonight I'm Yours, είχε ένα τραγούδι αφιερωμένο στους Νεότουρκους (το Young Turks). Νομίζω, είχε έναν Τούρκο στο γκρούπ τότε και επηρεάστηκε. Αλλά δεν έφαγε οριστικό μπαν ο Rod από μένα (αν και με στεναχώρησε)

Αφιερωμένο από το Foot Loose & Fancy Free το επόμενο (που σίγουρα θα το λατρεύεις)

Rod Stewart - You Got A Nerve (1977)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...