Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Οι socos & the live project band σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2004 από τους: Μαρίνο Τζιάρο (φωνητικά, μπλιμπλικοειδή και κρουστά), Δημήτρη Αντωνιάδη (τύμπανα), Νεκτάριο Κορδουμένο (μπάσο), Μπάμπη Αντωνάτο (κιθάρα) και τον socos (κιθάρα) και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, με τίτλο "δάκρυα του ονείρου" τον Ιανουάριο του 2005.
Λίγους μήνες μετά, στη σύνθεση της μπάντας, προστέθηκε η Μαρία Λατσίνου (φωνή) και με αυτή τη σύνθεση κυκλοφόρησαν άλλα δύο album, το "kafka" και το "objects in mirror are closer than they appear" το 2007 και το 2009 αντίστοιχα. Το καλοκαίρι του 2009, προσωπικοί λόγοι οδήγησαν τον Νεκτάριο Κορδουμένο σε αποχώρηση από το σχήμα και έπειτα από αναζήτηση τριών μηνών, την θέση του την πήρε ο Κυριάκος Βοργίας. Τον Οκτώβριο του 2011 κυκλοφόρησε το τέταρτο τους album, με τίτλο "αντάρτικο πόλεων".

τα απίστευτα φωνητικά είναι της   Μαρίας Λατσίνου.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, grandp είπε

Πολύ αγαπημένο!

Λοιπόν μιας που μ΄έπιασε το ρομαντικό μου τώρα, θα μου επιτρέψετε να βάλω το παρακάτω και να το ευχαριστηθώ (βάζω το πρώτο που σκέφτηκα επειδή αν αρχίσω να βάζω περισσότερα, θα σας ρίξω όλους στα πατώματα και δεν το θέλω.😂)

Lewis Capaldi - Someone You Loved

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...