Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Αν και πιστεύω το 2015 mix είναι καλύτερο

Γενικά, όλα τα κομμάτια των Hotline Miami (ειδικά του πρώτου) είναι ένα κι ένα. Άνετα στο top 10 video game soundtrack.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 hours ago, booka said:

Paul Young - Wherever I Lay My Hat (that's my home)

Θυμήθηκες τον δίσκο ε; Πάταγο είχε κάνει και φυσικά τον έχω από τότε και τον έχω ζήσει

Μου' χει μείνει, που είχα διαβάσει, ότι τα μόνα λεφτά που είχε, ήταν να πάρει αυτό το δερμάτινο σακκάκι που φοράει στο εξώφυλλο του No Parlez και να λανσάρει εικόνα cult

Βέβαια, η φωνή του, γιά λευκός, ήταν πολύ "soul" και εξαιρετική. Και η παραγωγή του δίσκου εξαίσια

Διασκευές σχεδόν όλα τα τραγούδια του No Parlez, αλλά πολύ μεγάλη γκάμα. Μέχρι Joy Division είχε κάνει ο αθεόφοβος (το Love Will Tear Us Apart) και απο κεί τους έμαθα εγώ τότε. Και την διασκευή του, μπορώ να την ακούσω άνετα. Των Division και γενικά τους Division, όχι

Μην ξεχνάμε ότι το  Wherever I Lay My Hat, είναι σύνθεση και 1η εκτέλεση του Marvin Gaye

Tώρα παρατήρησα, ότι άλλο ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι του δίσκου, το Sex, είναι κι΄αυτό σύνθεση του Jack Lee

Προτείνω να το ακούσει ο φίλος GHOUL3037 που του αρέσει να ακούει από τα ακουστικά γιά μεγαλύtερη απόλαυση στο stereo. Του προτείνω να τα ακούει και με καλά ζευγάρια ηχείων και ενισχυτή αρκετών watts ;)

On 25/02/2022 at 19:06, GHOUL3037 said:

Headphones recommended

Τι θυμήθηκα! Είχα πρωτοπάρει τότε ένα από τα πρώτα walkmans. Το Hitachi CP 1EX (το έχω ακόμα σε κάποιο κουτί :wub:)

Hitachi Cp-1 cp-1ex Vintage Walkman estéreo reproductor de Cassette Hecho  En Japón Raro | eBay

Η εμπειρία έν έτει 1983...ήταν απίστευτη! Το ν' ακούς τις εναλλαγές του ήχου από τα ακουστικά, ήταν απίστευτο. Φώναζα θυμάμαι και συναδέλφους στη δουλειά ( φυσικά τότε δουλεύαμε πιό άνετα και με walkman παντού) να έρθουν να τ' ακούσουν και παθαίνανε πλάκα και γελάγανε

Εδώ...σήμερα και ακόμα μου ακούγεται πολύ πρωτοποριακό

Paul Young - Sex (1983)

• Like 3
  • Confused 1

Mother Earth is pregnant for the third time
For y'all have knocked her up.
I have tasted the maggots in the mind of the universe
I was not offended
For I knew I had to rise above it all
Or drown in my own shit.

Μάλλον πνιγόμαστε μέσα στα ίδια μας τα σκατά....

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...