Coscas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Just now, tasossl said: Έχεις δίκιο..δεν διαφωνώ..αλλά καμμιά φορά οι διασκευές ή τα τραγούδια που δανείζονται στοιχεία από άλλα βγάζουν καλύτερο feeling από τα original..σε εμένα τουλάχιστον. Σίγουρα Καλό όμως δεν είναι να μαθαίνουμε και τις πηγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Coscas είπε Σίγουρα Καλό όμως δεν είναι να μαθαίνουμε και τις πηγές; Εδώ θα διαφωνήσω εν μέρει..είναι καλό να μαθαίνουμε τις πηγές εγκυκλοπαιδικά...και εγώ το κάνω πολλές φορές.. κάθομαι και διαβάζω βιογραφίες καλλιτεχνών και συγκροτημάτων ..τα βασικά τουλάχιστον.. αλλά όταν απλά ένα τραγούδι σου βγάζει κάποια συναισθήματα δεν χρειάζεται να ξέρεις ποια είναι η βάση του.. οι επιρροές του.. πολλές φορές ούτε καν ποιος είναι ο δημιουργός του..συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, καλλιτέχνης.. απλά το αφήνεις να σε συνεπάρει.. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από tasossl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, tasossl said: Εδώ θα διαφωνήσω εν μέρει..είναι καλό να μαθαίνουμε τις πηγές εγκυκλοπαιδικά...και εγώ το κάνω πολλές φορές.. κάθομαι και διαβάζω βιογραφίες καλλιτεχνών και συγκροτημάτων ..τα βασικά τουλάχιστον.. αλλά όταν απλά ένα τραγούδι σου βγάζει κάποια συναισθήματα δεν χρειάζεται να ξέρεις ποια είναι η βάση του.. οι επιρροές του.. πολλές φορές ούτε καν ποιος είναι ο δημιουργός του..συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός, καλλιτέχνης.. απλά το αφήνεις να σε συνεπάρει.. Eγώ πάλι ξέρω, ότι η γνώση δεν έβλαψε κανέναν Και με συνεπαίρνει πολύ περισσότερο, όταν ανακαλύπτω τις ρίζες των πραγμάτων Και δη, στην Μουσική, το πρωτότυπο Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Για την γνώση συμφωνώ απόλυτα.. από εκεί και πέρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, tasossl said: Για την γνώση συμφωνώ απόλυτα.. από εκεί και πέρα ο καθένας το βλέπει διαφορετικά Εσύ τώρα θα νομίζεις ότι δεν μου αρέσει το Our Darkness... Ενα θα σου πω και θα γελάσεις με την σύμπτωση Το καλοκαίρι που παντρευόταν η ανηψιά μου, ο dj έβαλε κάποιο τραγούδι της Anne Clarke Εγώ, στο τσακίρ κέφι, του ζήτησα να βάλει το Our Darkness Δεν το είχε... Βlacklist Χα χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Χαχαχαχα..όχι...δεν εχω τέτοιο θέμα. Άλλωστε η μουσική είναι υποκειμενικό θέμα. Απλά νομίζω ότι είναι και θέμα στιγμής και τι θέλεις να πάρεις από αυτό που ακούς. Το Boy racing έβαλε ο dj; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Just now, tasossl said: Χαχαχαχα..όχι...δεν εχω τέτοιο θέμα. Άλλωστε η μουσική είναι υποκειμενικό θέμα. Απλά νομίζω ότι είναι και θέμα στιγμής και τι θέλεις να πάρεις από αυτό που ακούς. Το Boy racing έβαλε ο dj; Ξέρω γω; Τύφλα ήμουν. Χα χα! Μάλλον το Homecoming. Αλλά ο χορός, χορός Αυτό βάζουν οι εκκολαπτόμενοι dj; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GHOUL3037 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorerT Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 The Walkabouts - Rebecca Wild 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλκης K. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasossl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/12/2021 στις 6:37 ΜΜ, Coscas είπε Ξέρω γω; Τύφλα ήμουν. Χα χα! Μάλλον το Homecoming. Αλλά ο χορός, χορός Αυτό βάζουν οι εκκολαπτόμενοι dj; Θα σε γελασω:)εχω καιρο να ακουσω μουσικη απο νεο dj. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το Heaven on their Minds, θυμήθηκα το ΕΠΟΣ του Andrew Lloyd Webber, το Jesus Christ Superstar Ολόκληρη γενιά μεγάλωσε με αυτό και είναι χαραγμένο στην μνήμη μου Εχει 2 εκδόσεις. Την θεατρική το 1970 και την κινηματογραφική το 1973 Στην θεατρική, τον Ιησού τον τραγουδά ο Ian Gillan και τον Ιούδα ο Murray Head Στο θεατρικό, τον Ιησού τον τραγουδά ο Ted Neeley και τον Ιούδα ο Carl Anderson Σαν Μαγδαληνή και στα 2, η Yvonne Elliman. Την ακούσαμε αργότερα και στο Love Me και στο If I Can't Have You Ειλικρινά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τραγούδια και υπάρχουν αριστουργήματα μέσα και στις 2 εκδόσεις (θεατρική, κιν/κή). Ουτε τις εκδόσεις μπορώ να ξεχωρίσω στο ποιά είναι η καλύτερη. Μάλλον πρός την θεατρική κλίνω Οπότε , προτείνω να ακουστεί οπωσδήποτε από κάποιον που αγαπά την Μουσική Από το θεατρικό, η υπέροχη Yvonne Elliman Από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια ever. Το είχα σε κασσέτα πολύ πριν να το έχω στο θεατρικό διπλό βινύλιο Yvonne Elliman - I Don't Know How To Love him (1970) JESUS CHRIST SUPERSTAR - What´s The Buzz (1970) Ο Ian Gillan, στα καλύτερά του Εχει διασκευαστεί από πάμπολλους Jesus Christ Superstar - Gethsemane (i only want to say) -1970 O Barry Dennen, στον ρόλο του Πιλάτου Jesus Christ Superstar - Pilate's Dream (1970) JESUS CHRIST SUPERSTAR - The Temple (1970) Και τόσα άλλα... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από Coscas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Απουσιασα για καποιες ημερες αλλα επανερχομαι με γεματες μπαταριες 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις