Coscas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 On 12/11/2021 at 23:15, NovaLacertae said: Peter Gabriel - Shock The Monkey O αγαπημένος Peter, με την γνωστή δισκογραφική εταιρεία του, την Real World, ασχολήθηκε και ασχολείται πολύ με την χαμένη μουσική της Καμπότζης, υποστηρίζοντας συγκροτήματα (τους Dengue Fever) που έχουν ήχους Ροκ και καμποτζιανούς. Ο,τι δλδ είχαν και τα κορίτσια που έβαλα και που δολοφονήθηκαν από τους κόκκινους Χμερ. Μακάρι να μπορούσε κάτι να κάνει τότε και να τα σώσει. Αν και ο κόσμος τότε σιώπησε. Κανείς δεν τους βοήθησε και πέθαναν 2,5 εκατομμύρια. Και οι υπεύθυνοι...έζησαν μέχρι τα βαθιά γεράματα και οι βασανιστές δεν τιμωρήθηκαν. Πολλά χρόνια μετά , κάτι έγινε αλλά όχι όταν έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Παράνοια Το αγαπημένο μου τραγούδι αυτό που έβαλες, μαζί με το Games without frontiers Eχω και το βινύλιο και όπως καταλαβαίνεις, τον έχω ζήσει τον δίσκο Αρκετά "δύσκολα" κομμάτια, αλλά και αρκετά αριστουργήματα Το 2ο καλύτερό μου απο τον δίσκο Peter Gabriel - I Have The Touch (1982) 2
mrpink Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από mrpink 3
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από lovesucks 9
explorerT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 The Gun Club - My Man's Gone Now Spoiler * (διασκευή ...Gershwin είναι, όπως διαπίστωσα και γω κάποια στιγμή ) 7 1
Coscas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η Mao Sareth, είναι άλλη μία δολοφονημένη καλλιτέχνιδα από τους κόκκινους Χμερ. Από τις πολύ σημαντικές του καμποτζιανού Ροκ Υπέροχο, απίστευτο κομμάτι- διαμάντι, που κάλλιστα μπαίνει στα καλύτερα Psych Rock ever Και στο 3:00...ροκάρει επικίνδυνα Mao Sareth Mao Sareth & Drakkar - Have You No Mercy Αλλο ένα κομμάτι της θρυλικής Ros Serey Sothea που είναι η πιό σημαντική απ' όλες της καμποτζιανής ροκ Η πολύ ψιλή φωνή και γενικά το ύφος, μου θυμίζουν τους τρελλάρες τους B-52's και την Kate Pierson Ros Serey Sothea - Jam 10 Kai Thiet (Wait 10 More Months) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Coscas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις