Coscas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, gatokoritso said: Soundtrack #20 | Goodbye Yellow Brick Road | Rocketman (2019) Εχεις ακούσει όλο το original " Goodbye Yellow Brick Road" ; Ενα από τα κορυφαία LP's όλων των εποχών Θυμήθηκα αυτά τα 2 πιό "σπάνια" κομμάτια από το LP που βρίθει υπερκομματιών (αγαπημένα τα Funeral for a friend, Saturday Night's Alright For Fighting, Bennie and the Jets, Harmony, I've Seen That Movie Too, και μετά όλα τα άλλα) Elton John - All the Young Girls Love Alice (1973) Elton John - Grey Seal (1973) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Coscas 1 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Coscas είπε Εχεις ακούσει όλο το original " Goodbye Yellow Brick Road" ; yep αλλά πρόσφατα είδα τη ταινία και μου έχει κολλήσει στο μυαλό αυτή η έκδοση. Γενικά δεν ήξερα για τη δουλειά του και πολλά άλλα μετά από τη ταινία έχω ακούσει αρκετά τραγούδια του με άλλη διάθεση και τον έχω εκτιμήσει περισσότερο. 4
explorerT Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Dead Can Dance - Radharc Archive - You Make Me Feel 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις