explorerT Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, gatokoritso είπε ρε τον Tobias... Δεν θα έλεγα ότι το κλασσικό χέβι μέταλ και γω είμαστε γενικά στο ίδιο μήκος κύματος , ειδικότερα δε όταν υπάρχει και η γνωστή θεματολογία/θεατρικότητα θρησκείες σατανισμοί μαύρα και δε συμμαζεύεται...Not my thing Παρ`ολ`αυτά, και έχοντας το ...κακό συνήθειο να δίνω και μια ευκαιρία , άκουσα κάποια κομμάτια τους και - ξεπερνώντας τον στίχο- είναι πραγματικά αδύνατο να μην αναγνωρίσει κανείς ότι, μουσικά, αρκετά κομμάτια τους είναι εξαιρετικά - συνδυασμοί riff -μελωδίας, εναλλαγές ρυθμού και ύφους ποπ ροκ μέταλ ψυχεδέλεια κλπ Μουσικά λοιπόν είναι πράγματι μια απρόσμενη έκπληξη. Είναι κρίμα που το στιχουργικό κομμάτι δημιουργεί ένα τείχος. ** Τυπικό παράδειγμα των από πάνω και - στο τέλος του πρώτου κομματιού - ένα από τα καλύτερα σόλο που έχω ακούσει τελευταία, και όχι μόνο Ghost - Ritual (Live at Music Feeds Studio) Ghost - From The Pinnacle To The Pit 3 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ότι τραγούδι τους έχω ακούσει μου αρέσει για το θεατράλε και τη τρελή προσήλωση. Από θέμα στίχων/μουσικής μέχρι παρουσίας το έχουν δουλέψει τέρμα. Άντε ένα τελευταίο μην το παρακανουμε😝 . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από gatokoritso 5
HALF EVIL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από HALF EVIL 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις