lovesucks Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ritchie Blackmore - Rainbow... Ότι και να πεις είναι λίγο. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι τους που εξακολουθώ να λατρεύω όπως τότε που το πρωτοάκουσα Rainbow - Catch The Rainbow 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, NovaLacertae said: Daryl Hall & John Oates - Maneater Μεγάλη η ιστορία με τους Daryl Hall και John Oates Από τα πρώτα τραγούδια που λάτρεψα πιτσιρίκος, ήταν το επόμενο που στο αφιερώνω (μιας και τα γούστα μας είναι πολύ παρόμοια στην ποπ Μουσκή) 1976 και έχω κατακλυστεί σαν πιτσιρικάς από την παγκόσμια Μουσική. Και ξαφνικα, ακούω στο ραδιόφωνο αυτό το τραγούδι! ΕΡΩΤΑΣ!!! Από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια, που πάντα θα μου θυμίζει τα νιάτα μου Το είχα γράψει σε κασσέττα από το ράδιο, αφού δεν το βρίσκαμε πουθενά Ελλάδα τότε Πόσες αναμνήσεις! Και τι τραγούδι!!! 25-30 εκατομμύρια views...44 χρόνια μετά (πάντα σκέφτομαι και συγκρινω, πόσα τραγούδια από 1990 και μετά, πόσα views θα έχουν. Και τα τραγούδια από τα 60's -70's- 80's, που έχουν εκατομμύρια views ακόμα και σήμερα, είναι χιλιάδες Και το βασικότερο; Τα ξέρουν όλοι). Hall and Oates - Rich Girl (1976) 1 hour ago, NovaLacertae said: Ritchie Blackmore - Rainbow... Ότι και να πεις είναι λίγο. Απλά θα βάλω ένα κομμάτι τους που εξακολουθώ να λατρεύω όπως τότε που το πρωτοάκουσα Rainbow - Catch The Rainbow Μεγάλο γκρούπ! Αντε να θυμηθούμε το I Surrender που τόσο το λάτρευα που το είχα πάρει σε 45άρι Αυτό το αφιερώνω και στον φίλο που έβαλε το αριστούργημα Rainbow Eyes (τι τραγούδι!) Αυτό το εξώφυλλο έχει το 45άρι μου Επίκαιρο και λόγω κορονοϊού και μασκών ε; Α χα χα! Rainbow - I Surrender (1981) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Coscas 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 -Oh my friends it"s been a long hard year..-but now it's Christmas Καλά Χριστούγεννα με υγεία..(και του χρόνου καλύτερα) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Οσο ψυχραιμος και να θελω να ειμαι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....τον παρηγγειλα καμια 10αρια δωρα εδω και ενα μηνα+ και δεν εφερε ουτε ενα!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Nat King Cole - The Christmas Song (Merry Christmas To You) Oscar Benton - Bensonhurst Blues ... and don't, don't try to write me and don't bother to call cause I'll be in conference Merry Christmas you all! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από NovaLacertae 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις