explorerT Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 The Dream Syndicate - Loving the Sinner, Hating the Sin 6
Coscas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 11/12/2019 at 20:48, explorerT said: Heart-Crazy On You Οταν ακούς τέτοια τραγούδια, θλίβεσαι γιατί πλέον δεν βγαίνουν πιά Λυπάσαι και κάτι νέα παιδιά στην εποχή μας που πάνε γιά ερμηνευτές σε κάτι talent shows. Οταν βλέπεις 2 τέτοιες κούκλες, η μία να παίζει τέτοια κιθάρα και η άλλη να έχει τέτοια φωνή και το κυριώτερο να έχουν συνθέσει οι 2 τους το αριστούργημα αυτό της Ροκ, τι να σου πουν και τι να σου προσφέρουν... Το μόνο που μπορώ να κάνω για να σ' ευχαριστήσω που μου το ξαναθύμισες (μιας και το έχω βάλει πολλές φορές κι εδώ και στο "Ροκ 60' - 70's" και σε άλλα φόρουμς) και να το ξαναπολαύσω κι΄εγώ, είναι 2 Live εκτελέσεις Οταν στα live, άκουγες πραγματικές φωνές και παίξιμο και ήταν ακόμα καλύτερα από το studio. Οχι που μας έρχονται εδώ live μετά από 40 χρόνια μερικοί και πασχίζουν να βγάλουν φωνή (ο λόγος που δεν θα πήγαινα σε συναυλία τώρα παλιών που έρχονται). Λογικό όταν περνούν τα χρόνια να πέφτει η φωνή. Εδώ οι Heart είναι 1-2 χρόνια μετά HEART - Crazy On You (Live 1976) Heart - Crazy On You (live 1977) On 11/12/2019 at 20:48, explorerT said: Carly Simon - You're So Vain Αλλη θεά! Κι΄αυτή η συνθέτρια. Δεν ήταν "γλάστρες" καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες τότε. Δημιουργούσαν (και τι δημιουργίες ε;) Αγαπημένο το You're So Vain. Αν και αδυναμία το Jesse. Kαι αιώνιο "περίεργο" κόλλημα το Vengeance. Aπό μικρός, το τραγουδώ ακόμα σε ανύποπτες στιγμές...Yeah that's vengeance he said, that's the law!!! Carly Simon - Jesse (1980) Carly Simon - Vengeance (1979) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Coscas 7
explorerT Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Coscas είπε Οταν ακούς τέτοια τραγούδια, θλίβεσαι γιατί πλέον δεν βγαίνουν πιά Λυπάσαι και κάτι νέα παιδιά στην εποχή μας που πάνε γιά ερμηνευτές σε κάτι talent shows. Οταν βλέπεις 2 τέτοιες κούκλες, η μία να παίζει τέτοια κιθάρα και η άλλη να έχει τέτοια φωνή και το κυριώτερο να έχουν συνθέσει οι 2 τους το αριστούργημα αυτό της Ροκ, τι να σου πουν και τι να σου προσφέρουν... Το μόνο που μπορώ να κάνω για να σ' ευχαριστήσω που μου το ξαναθύμισες (μιας και το έχω βάλει πολλές φορές κι εδώ και στο "Ροκ 60' - 70's" και σε άλλα φόρουμς) και να το ξαναπολαύσω κι΄εγώ, είναι 2 Live εκτελέσεις Οταν στα live, άκουγες πραγματικές φωνές και παίξιμο και ήταν ακόμα καλύτερα από το studio. Οχι που μας έρχονται εδώ live μετά από 40 χρόνια μερικοί και πασχίζουν να βγάλουν φωνή (ο λόγος που δεν θα πήγαινα σε συναυλία τώρα παλιών που έρχονται). Λογικό όταν περνούν τα χρόνια να πέφτει η φωνή. Εδώ οι Heart είναι 1-2 χρόνια μετά HEART - Crazy On You (Live 1976) Heart - Crazy On You (live 1977) Αλλη θεά! Κι΄αυτή η συνθέτρια. Δεν ήταν "γλάστρες" καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες τότε. Δημιουργούσαν (και τι δημιουργίες ε;) Αγαπημένο το You're So Vain. Αν και αδυναμία το Jesse. Kαι αιώνιο "περίεργο" κόλλημα το Vengeance. Aπό μικρός, το τραγουδώ ακόμα σε ανύποπτες στιγμές...Yeah that's vengeance he said, that's the law!!! Carly Simon - Jesse (1980) Carly Simon - Vengeance (1979) Φοβερή φωνή και φοβερή ενέργεια στα live. Εξαιρετικές όλες τους. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ και επαυξάνω για τη μουσική σήμερα, αλλά ας προσπαθήσουμε να εστιάσουμε και σε ότι θετικό γινεται.
Coscas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, booka said: HEART - Magic Man (1976) Τι κούκλα η Ann!!! Αυτό το στύλ των 70's, αξεπέραστο. Γυναίκες με Γ κεφαλαίο Να το κάνουμε νήμα των Heart; Ανετα σηκώνουν αφιέρωμα. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι μεγάλες τους επιτυχίες είναι άλλα τραγούδια (Barracuda, Alone, All I Wanna Do Is Make Love To You, What About Love, These Dreams κλπ) Πολύ καλό και το Heartless από το Magazine του 1977 (γραμμένο το 1976) Heart - Heartless (1976) Και μερικές άλλες θεές! Υπήρχαν πολλές στα 70's (Suzi Quatro, Kate Bush, Stevie Nicks, κλπ) Βάζω μόνο όσα συνέθεσαν οι ίδιες Μην αναφέρω από το θρυλικό Rumors, τα Oh Daddy, Don't Stop, You Make Loving Fun, Songbird που είναι καταδικά της. Στο "The Chain" είναι συν-συνθέτρια Christine McVie and FLEETWOOD MAC - Homeward Bound (1972) Fanny - Wonderful Feeling (1972) Pat Benatar - Treat Me Right (1980) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από Coscas 4
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από lovesucks 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις