Coscas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, SeXBOX said: Οι πρώτοι στην ιστορία καταγεγραμμένοι που τραγούδια τους ακουγόντανε Rap. Είναι και οι πατεράδες της για πολλούς, μέσα κι εγώ. Download video Download video Download video Sorry ξέχασα έναν από του συνεχιστές: Download video Download video Δεν ακούγονται σαν ραπ (κατά την γνώμη μου) Εξ' άλλου, μιλάμε και γιά το μουσικό "κίνημα" rap Και για τον James Brown εχω ακούσει οτι έχει ραπάρει σε κάποια τραγούδια. Και ο Barry White "μιλάει"σε πολλά. Δεν θεωρούνται όμως ραπ καλλιτέχνες Εγω άκουσα Kurtis Blow, Joe Bataan και Grandmaster Flash. Εκεί κατάλαβα οτι κάτι καινουργιο παίζει Και μιας και πιάσαμε την παλιά ραπ, ας βάλω 2-3 τραγούδια από μια σπάνια συλλογή απο Νέα Υόρκη που είχα πάρει σε βινύλιο Εκεί σταμάτησα. Μετά το break , λίγα είχε να δώσει η ραπ μετά. Μετά βγήκαν τα house , τα techno, μπήκε το sample και τελείωσε το πράγμα Fearless Four - Rockin´ it (1982) The Funky 4+1 - Rapping And Rocking The House (1979) Ωραίο μπάσσο και όχι κλεμμένο. Μάλιστα τους το έκλεψαν 15 αλλοι Treacherous Three - Body Rock (1980) Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Coscas 4
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 20/11/2019 at 18:47, opera said: Τι υπέροχη η μικρούλα βιολίστρια; Εκατσα κι' έβλεπα και άλλα βίντεό της. Μέχρι Nirvana παίζει. Με εντυπωσίασε που χορεύει κιόλας με ρυθμό. Κανει και πιρουέττες. Χα χα! Οπως λένε και πολλοί στα σχόλια, ένας άγγελος στην γη. Μακάρι να έχει ένα λαμπρό μουσικό μέλλον Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Coscas 3
SeXBOX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 28 minutes ago, Coscas said: Δεν ακούγονται σαν ραπ (κατά την γνώμη μου) Εξ' άλλου, μιλάμε και γιά το μουσικό "κίνημα" rap Και για τον James Brown εχω ακούσει οτι έχει ραπάρει σε κάποια τραγούδια. Και ο Barry White "μιλάει"σε πολλά. Δεν θεωρούνται όμως ραπ καλλιτέχνες Εγω άκουσα Kurtis Blow, Joe Bataan και Grandmaster Flash. Εκεί κατάλαβα οτι κάτι καινουργιο παίζει Και μιας και πιάσαμε την παλιά ραπ, ας βάλω 2-3 τραγούδια από μια σπάνια συλλογή απο Νέα Υόρκη που είχα πάρει σε βινύλιο Εκεί σταμάτησα. Μετά το break , λίγα είχε να δώσει η ραπ μετά. Μετά βγήκαν τα house , τα techno, μπήκε το sample και τελείωσε το πράγμα Fearless Four - Rockin´ it (1982) Download video The Funky 4+1 - Rapping And Rocking The House (1979) Download video Ωραίο μπάσσο και όχι κλεμμένο. Μάλιστα τους το έκλεψαν 15 αλλοι Treacherous Three - Body Rock (1980) Download video Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγονται γιατί τότε δεν είχαν και την τεχνολογία για να κάνεις Rap. Επίσης όταν ήμουν μαθητούδι ένα φεγγάρι πολλών χρόνων 😁μας βάλανε εργασία για τις ρίζες της. Κατά την έρευνα μου ρωτώντας έναν τότε 40χρονο φίλο του αείμνηστου πάτερα μου μου έδωσε αυτούς σαν "πατεράδες" μου είπε που θα έβρισκα δίσκους σε ένα στο Μοναστηράκι και νοίκιαζε τότε, το να τον αγοράσεις έναν δίσκο τους λόγο συλλεκτικότητας ήταν πανάκριβοι και απαγορευτικοί. Πήρα πολλούς δίσκους και καθόμουν και χτύπαγα το κεφάλι μου ακούγοντας τους πρώτους τους.... έλεγα ότι δεν ακούγονται καθόλου, δεν βοηθούσε και η ποιότητα, μετά έβαλα κάποιον που είχαν βγάλει περίπου στα 60s από τους τελευταίους... ντρέπομαι που δεν θυμάμαι όνομα/τίτλο, έψαξα παντού internet μήπως υπάρχει έστω κάποιο Sample πραγματικά στον δίσκο εκείνο είχαν 3 τραγούδια που άκουγες καθαρά τα drums και το μπάσο... και ως δια μαγείας πέταγε ο άλλος ρύμες... έμεινα άφωνος... τότε δεν είχα τίποτε για να κάνω αντιγραφή μιλάμε πολλά χρόνια. Όταν την παρέδωσα την εργασία μου πήρα 4/10 πολύ κάτω από βάση... ο καθηγητής δεν βρήκε τίποτε και γι αυτό ο βαθμός. Του είπα τότε ότι στην Ελλάδα ένα δισκοπωλείο νοικιάζει δίσκους τους, τους έψαξε λίγο και Αγγλία η να ακούσει εκεί λίγο. Μετά από μια εβδομάδα που τα είχε πάρει και ακούσει από δισκοπωλείο στην Αγγλία αλλά δεν βρήκε όλα τα πιο καλά αλλά βρήκε μερικά ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη κάπως αμήχανα. Δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά μα πουθενά αυτούς τους δίσκους, το youtube έχει μηδαμινά κομμάτια. Κρίμα γιατί θα σου έλεγα να ακούσεις για να καταλάβεις τι εννοώ... δεν ξέρω αν είναι καταχωρημένοι πουθενά, εγκυκλοπαιδικά ως τα πρώτα κινήματα που δημιούργησαν και Label δικιά τους για νους καλλιτέχνες. Δεν έχω ψάξει εγκυκλοπαίδειες, αν έχεις όρεξη και βρεις καμία... Αυτά από εμένα... Καλό βράδυ σε όλους! Download video 2 1
Getta Robo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Getta Robo 4
HALF EVIL Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από HALF EVIL 4
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 19 hours ago, SeXBOX said: Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγονται γιατί τότε δεν είχαν και την τεχνολογία για να κάνεις Rap. Επίσης όταν ήμουν μαθητούδι ένα φεγγάρι πολλών χρόνων 😁μας βάλανε εργασία για τις ρίζες της. Κατά την έρευνα μου ρωτώντας έναν τότε 40χρονο φίλο του αείμνηστου πάτερα μου μου έδωσε αυτούς σαν "πατεράδες" μου είπε που θα έβρισκα δίσκους σε ένα στο Μοναστηράκι και νοίκιαζε τότε, το να τον αγοράσεις έναν δίσκο τους λόγο συλλεκτικότητας ήταν πανάκριβοι και απαγορευτικοί. Πήρα πολλούς δίσκους και καθόμουν και χτύπαγα το κεφάλι μου ακούγοντας τους πρώτους τους.... έλεγα ότι δεν ακούγονται καθόλου, δεν βοηθούσε και η ποιότητα, μετά έβαλα κάποιον που είχαν βγάλει περίπου στα 60s από τους τελευταίους... ντρέπομαι που δεν θυμάμαι όνομα/τίτλο, έψαξα παντού internet μήπως υπάρχει έστω κάποιο Sample πραγματικά στον δίσκο εκείνο είχαν 3 τραγούδια που άκουγες καθαρά τα drums και το μπάσο... και ως δια μαγείας πέταγε ο άλλος ρύμες... έμεινα άφωνος... τότε δεν είχα τίποτε για να κάνω αντιγραφή μιλάμε πολλά χρόνια. Όταν την παρέδωσα την εργασία μου πήρα 4/10 πολύ κάτω από βάση... ο καθηγητής δεν βρήκε τίποτε και γι αυτό ο βαθμός. Του είπα τότε ότι στην Ελλάδα ένα δισκοπωλείο νοικιάζει δίσκους τους, τους έψαξε λίγο και Αγγλία η να ακούσει εκεί λίγο. Μετά από μια εβδομάδα που τα είχε πάρει και ακούσει από δισκοπωλείο στην Αγγλία αλλά δεν βρήκε όλα τα πιο καλά αλλά βρήκε μερικά ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη κάπως αμήχανα. Δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά μα πουθενά αυτούς τους δίσκους, το youtube έχει μηδαμινά κομμάτια. Κρίμα γιατί θα σου έλεγα να ακούσεις για να καταλάβεις τι εννοώ... δεν ξέρω αν είναι καταχωρημένοι πουθενά, εγκυκλοπαιδικά ως τα πρώτα κινήματα που δημιούργησαν και Label δικιά τους για νους καλλιτέχνες. Δεν έχω ψάξει εγκυκλοπαίδειες, αν έχεις όρεξη και βρεις καμία... Αυτά από εμένα... Καλό βράδυ σε όλους! Download video Ωραίος "καθηγητής".Πάλι καλά που ζήτησε συγνώμη αλλά λογικά ο βαθμός δεν άλλαξε ε; Κοίτα να δείς...Χωρίς να θέλω να το παίξω υπερειδήμων, ραπ γιά μένα, είναι το μιλητό σε συνδυασμό με στοιχεία soul 60's - 70's. Μιά "εξέλιξη" δλδ της χορευτικής. Μετά μπήκαν και κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία Δεν είναι δύσκολο να ραπάρεις και καταντήσαμε να βγάζουν δις...οι dj. Και να θεωρούνται και δημιουργοί... Σίγουρα κάποιοι στην μουσική το έκαναν πολύ παλιά. Δεν είναι και τπτ σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι να δημιουργείς μελωδίες. Οταν δεν το κάνεις, τι στο καλό είσαι; Και κακό παράδειγμα γιά τους νέους. Από την άλλη, νέοι είναι, ας ακούνε την μόδα του καιρού τους. Την συνδυάζουν και με στιγμές τους και αυτό είναι σεβαστό Τουλάχιστον παλιά βάζαν τον τιτλο στις διασκευές που ειχε το original τραγούδι.Tώρα το αλλάζουν οι πονηροί και οι νέοι που δεν γνωρίζουν εντυπωσιαζονται. Αντε τώρα πες σε νέο αν ξέρει πχ τους Sandrose (θα στους φέρει στο κεφάλι). 77.000 views oι Sandrose, 777.000 το σαμπλ... Κοίτα τι ανακάλυψα! Ακόμα και το sample, χρησιμοποιήθηκε από τις αρχές της ραπ Ηξερα το κομμάτι σαν Sugarhill Gang - 8th wonder του 1981 Είναι όμως από τους 7th Wonder - Daisy Lady το 1979. Αρα δεν είναι νέο ούτε το φαινόμενο του σαμπλ 7th Wonder - Daisy Lady (1979) Sugarhill gang - 8th wonder (1981) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Χαλαρά ,υστερα απο μια δυσκολη μερα.Καλο ΠΣΚ Spoiler Απο αυριο hiphopαρουμε 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις