explorerT Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Gone Daddy Gone - Violent Femmes 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StarPlatinum17 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Download video 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 22 hours ago, NovaLacertae said: Με την ευκαιρία που τους θυμήθηκα και καθώς δεν έχουμε ακούσει εδώ και καιρό κάτι από Stranglers: Stranglers - Nice 'N' Sleazy Με κόλλησες άσχημα με τους Stranglers Πόσα άραγε νέα συγκροτήματα έχουν τόσα πολλά καλά τραγούδια (Raven, Nice 'n' Sleazy, Golden Brown, Midnight Summer Dream, Always The Sun, Hanging Around, Peaches, No More Heroes, Duchess, Who Wants The World?, Let Me Down Easy, No Mercy, Skin Deep, La Folie και τόσα άλλα) Θα χαρώ να μην έχεις ακούσει τα πρώτα τους τραγούδια που δεν κυκλοφόρησαν τότε σε δίσκο και να σου αρέσουν Εγώ τα βρίσκω καταπληκτικά Το "I Know It", το έχω βάλει εδώ πριν 2 χρόνια The Stranglers - I Know It (1974) The Stranglers - My young dreams (early years 1974-1975) Αφιερωμένα άλλα 2 πιό "καινούργια άγνωστα" σχετικά αριστουργήματά τους The Stranglers - Souls (1984) STRANGLERS - Since You Went Away (1986) 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 PART III αγαπημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, CallMeRp said: PART III 50 Cent - Hustler's Ambition Συγνώμη φιλε μου και με όλο τον σεβασμό σε ό,τι ακους, αλλά μόνο το 1ο τραγούδι από όσα βάζεις ακούω (αν άκουγα και τα υπόλοιπα σίγουρα κι' αυτά samplings θα είναι) και σε όλα έχουν σαμπλάρει παλιά τραγούδια Το Hustler's Ambition είναι το I need you από τους Maze το 1978 Maze ft Frankie Beverley - I need you (1978) Και πάλι να με συγχωρήσεις αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πώς θεωρούν κάποιοι μουσικούς κάποιους που απλά "μιλάνε" (ραπάρουν πες το) πάνω σε εκπληκτικες μελωδίες άλλων Σου μιλάει άτομο που άκουγε rap και break το 1980 και το λάτρευε ως νέο είδος χορευτικής Τότε όμως η rap δημιουργούσε.Δεν κόπιαρε απλά. Και πάλι συγνώμη ε; Και χωρίς να θέλω να θίξω τα μουσικά σου γούστα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Coscas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Coscas είπε Συγνώμη φιλε μου και με όλο τον σεβασμό σε ό,τι ακους, αλλά μόνο το 1ο τραγούδι από όσα βάζεις ακούω (αν άκουγα και τα υπόλοιπα σίγουρα κι' αυτά samplings θα είναι) και σε όλα έχουν σαμπλάρει παλιά τραγούδια Το Hustler's Ambition είναι το I need you από τους Maze το 1978 Maze ft Frankie Beverley - I need you (1978) Και πάλι να με συγχωρήσεις αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πώς θεωρούν κάποιοι μουσικούς κάποιους που απλά "μιλάνε" (ραπάρουν πες το) πάνω σε εκπληκτικες μελωδίες άλλων Σου μιλάει άτομο που άκουγε rap και break το 1980 και το λάτρευε ως νέο είδος χορευτικής Τότε όμως η rap δημιουργούσε.Δεν κόπιαρε απλά. Και πάλι συγνώμη ε; Και χωρίς να θέλω να θίξω τα μουσικά σου γούστα Ακριβώς τα ίδια ,μου τα έλεγαν και οι δικοί μου όταν πρωτοέβαλα το πρωτο cd να παίξει.Μα σχεδον ολη η hip hop μουσικη από τελη της δεκαετιας του 90 κ υστερα ειναι βασισμενη σε samples.Στο genre της hip hop - rap ακουω oldschool κυριως τουτεστιν οτι βγηκε μετα το 90'.Εσυ το πας ακομα πιο πισω.Θα σου πω την αληθεια ,δεν εχω επαφη με τον χωρο της hiphop τοσο παλια.Τα τραγουδια ηταν αυθεντικα ,πιο μελωδικα ...αλλα ειναι too soft για τα γουστα μου.Καταλαβαινω τι λες και δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης. Το ακριβως αντιθετο συμβαινει με την ροk,μεταλ σκηνη οπου προτιμω τα παλια καλα κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 7 minutes ago, CallMeRp said: Στο genre της hip hop - rap ακουω oldschool κυριως τουτεστιν οτι βγηκε μετα το 90'. Το Old-school hip hop δεν είναι από το 1979 μέχρι το 1984; Eτσι λέει η Wiki και το ALLMUSIC Κι' εγώ θυμάμαι ότι σταμάτησα γύρω στο 1984 να ακούω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις