NovaLacertae Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 12/11/2019 στις 10:06 ΜΜ, Coscas είπε Τι διαμαντάκι είναι αυτό; Βάλαμε 1 από το Word Salad και 1 από το Going Deaf for a Living. Ε να μην βάλουμε και τα ΕΠΗ "Battalions of Strangers" και "Wristcutter's Lullaby" από το "Red Skies over Paradise"; Και το Cruise Missiles αγαπημένο Είχαν έρθει και Ελλάδα το 1980 (όχι όπως τώρα που μας έρχονται 40 χρόνια μετά πολλά γκρούπς) Δυστυχώς, τότε έλειπα από την Αθήνα και δεν πήγα να τους δώ. Πρόλαβα μόνο Boomtown Rats, Roxy Music, Clapton, Talking Heads. Μετά φαντάρος και έχασα πολλά. Αν και δεν ήμουν ιδιαίτερος φάν των live στην Ελλάδα γιατί ο ήχος τότε ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Λίγο αργότερα το έφτιαξαν νομίζω με τους Straits στο ΣΕΦ. Ηταν και λίγο "κάφροι" οι Ελληνες ακροατές (3 φορές πήγε να διακόψει ο Geldof την συναυλία) Αγαπημένα από το Work Salad τα Spiders (ακόμα το τραγουδάω σε ανύποπτες στιγμές) και το Remember Russia Fischer Z - Battalions of strangers (1981) Fischer-Z - Wristcutter's Lullaby (1981) Και εγώ θα ήθελα να τους δω στην συναυλία στην Αθήνα (αλλά δεν...), όπως δεν είχα πάει και στους Police, είχα παει πάντως σε κάποιες άλλες συναυλίες (Pink Floyd, Jethro Tull, Tangerine Dream κ.α.) αλλά το πιο εντυπωσιακό που έχω δει ήταν το 2ημερο φεστιβάλ ''Rock In Athens 1985'' στο Παναθηναϊκό Στάδιο 26-27 Ιουλίου 1985 (Telephone, The Stranglers, Depeche Mode, Culture Club - Talk Talk, The Cure, Nina Hagen, The Clash) πραγματικά εκπληκτικό! Με την ευκαιρία που τους θυμήθηκα και καθώς δεν έχουμε ακούσει εδώ και καιρό κάτι από Stranglers: Stranglers - Nice 'N' Sleazy 7
censOred Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από censOred 3
Coscas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NovaLacertae said: Και εγώ θα ήθελα να τους δω στην συναυλία στην Αθήνα (αλλά δεν...), όπως δεν είχα πάει και στους Police, είχα παει πάντως σε κάποιες άλλες συναυλίες (Pink Floyd, Jethro Tull, Tangerine Dream κ.α.) αλλά το πιο εντυπωσιακό που έχω δει ήταν το 2ημερο φεστιβάλ ''Rock In Athens 1985'' στο Παναθηναϊκό Στάδιο 26-27 Ιουλίου 1985 (Telephone, The Stranglers, Depeche Mode, Culture Club - Talk Talk, The Cure, Nina Hagen, The Clash) πραγματικά εκπληκτικό! Με την ευκαιρία που τους θυμήθηκα και καθώς δεν έχουμε ακούσει εδώ και καιρό κάτι από Stranglers: Stranglers - Nice 'N' Sleazy Ασε...μην ξύνεις πληγές...Στο Rock In Athens, ήμουν φαντάρος. Θυμάμαι που πολλοί θέλαμε να ζητήσουμε άδεια για να πάμε να το δούμε. Είχαμε όμως έναν διοικητή ΟΥΚ που έτσι και του λέγαμε τον λόγο, δεν θα την γλυτώναμε την 20άρα φυλακή. Χα χα! Αλλη λατρεία οι Stranglers. Οι πρώτοι punk που εισήγαγαν keyboards και υπέροχες μελωδίες. Είχα ακούσει πρώτη φορά το The Raven το 1979-80. Απο τότε, το θεωρώ ένα από τα κομψοτεχνήματα της Ροκ (punk, pop όπως θέλει το λέει κανείς) Τι ωραίες Μουσικές ζήσαμε ε; The Stranglers - The Raven (1979) On 15/11/2019 at 18:48, CallMeRp said: Lloyd Banks - "Finish Line" Ενημερωτικά, η εκπληκτική εισαγωγή και η base μουσική είναι των Sandrose στο To Take Him Away του 1972 που φυσικά έχει μπεί στο νήμα μου Ροκ 60's - 70's. Ενα υπέροχο τραγούδι συνολικά Sandrose - To Take Him Away (1972) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Coscas 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις