SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, CallMeRp said: ice cube Download video snoop dogg Download video eminem Download video nwa Download video 2pac Download video dmx Download video jeremih g unit Download video 50 cent jeezy Download video coolio Download video NATE D Download video GAME Download video Nipsey Download video Download video mobb Download video joell ortiz Download video ενα αφιερωμα , μικρο ,σε ορισμενους καλλιτεχνες της διεθνους σκηνης Καλά το πήγαινες... αλλά 50 Cent? WHYYYYYYYYYY? 😋 Download video 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Καλά το πήγαινες... αλλά 50 Cent? WHYYYYYYYYYY? 😋 ειναι ο νο1 στο playlist μου στο hip hop section.Εχει βγαλει κομματαρες,τσεκαρε μια
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, CallMeRp said: ειναι ο νο1 στο playlist μου στο hip hop section.Εχει βγαλει κομματαρες,τσεκαρε μια Download video Video unavailable This video is not available. Εμένα δεν με "ψήνει" όχι γιατί μόνο είναι λίγο αργός raper αλλά δεν μπορώ αυτούς που τους αναδεικνύουν άλλοι καλλιτέχνες, είμαι της σχολής "If you wanna succeed, succeed by your own" και όχι από Eminem. Ένα καλό παράδειγμα οι N.W.A. όσο ήταν μαζί αλλά και solo.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Video unavailable This video is not available. Εμένα δεν με "ψήνει" όχι γιατί μόνο είναι λίγο αργός raper αλλά δεν μπορώ αυτούς που τους αναδεικνύουν άλλοι καλλιτέχνες, είμαι της σχολής "If you wanna succeed, succeed by your own" και όχι από Eminem. Ένα καλό παράδειγμα οι N.W.A. όσο ήταν μαζί αλλά και solo. Κοιτα ,ναι τον ανεδειξε ο dre k o em.Αλλα ετσι συμβαινει.Αν εχεις τα skills ,καποιος πρεπει να σε αναδειξει για να βγεις μπροστα οπως εγινε με τον kendrick ,οπως εγινε με τον game και αλλοι τοσοι.Εγω τον τυπα τον πηγαινω γιατι το στυλ του εδω κ δεκαετιες ειναι ιδιο ,απαραλλαχτο.Δεν μιμειται κανεναν.Ενα ακομα τρακ που το αποδεικνυει : υ.γ.Για nwa δεν κοβω φλεβες ,προτιμω ice cube solo by far Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 ενα τελευταιο ,σας τα επριξα σημερα , ARREST HIM !
Προτεινόμενες αναρτήσεις