HALF EVIL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) BONUS Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από HALF EVIL 5
NovaLacertae Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @SeXBOX Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου και σου αφιερώνω ένα κομμάτι του Έλτον Τζον που είχα ποστάρει στις 22-8-2019, το I'm still standing" (με βλέπετε, είμαι όρθιος) @Coscas Θα έλεγα ότι και τα τρία πρώτα LP των Fischer-Z, Word Salad, Going Deaf for a Living και Red Skies over Paradise είχαν πάρα πολλά ωραία κομμάτια (για μένα τουλάχιστον) =================================================================================================================== Και κάτι διαφορετικό για σήμερα: Paul Anka - Papa αφιερωμένο στους μπαμπάδες Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από NovaLacertae 3 2
Coscas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 11/11/2019 at 21:09, fork said: Beast, Please Be Still - A Narrow Escape Τι διαμαντάκι είναι αυτό; 23 hours ago, NovaLacertae said: @Coscas Θα έλεγα ότι και τα τρία πρώτα LP των Fischer-Z, Word Salad, Going Deaf for a Living και Red Skies over Paradise είχαν πάρα πολλά ωραία κομμάτια (για μένα τουλάχιστον) Βάλαμε 1 από το Word Salad και 1 από το Going Deaf for a Living. Ε να μην βάλουμε και τα ΕΠΗ "Battalions of Strangers" και "Wristcutter's Lullaby" από το "Red Skies over Paradise"; Και το Cruise Missiles αγαπημένο Είχαν έρθει και Ελλάδα το 1980 (όχι όπως τώρα που μας έρχονται 40 χρόνια μετά πολλά γκρούπς) Δυστυχώς, τότε έλειπα από την Αθήνα και δεν πήγα να τους δώ. Πρόλαβα μόνο Boomtown Rats, Roxy Music, Clapton, Talking Heads. Μετά φαντάρος και έχασα πολλά. Αν και δεν ήμουν ιδιαίτερος φάν των live στην Ελλάδα γιατί ο ήχος τότε ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Λίγο αργότερα το έφτιαξαν νομίζω με τους Straits στο ΣΕΦ. Ηταν και λίγο "κάφροι" οι Ελληνες ακροατές (3 φορές πήγε να διακόψει ο Geldof την συναυλία) Αγαπημένα από το Work Salad τα Spiders (ακόμα το τραγουδάω σε ανύποπτες στιγμές) και το Remember Russia Fischer Z - Battalions of strangers (1981) Fischer-Z - Wristcutter's Lullaby (1981) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Coscas 2 1
MadPax Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Για να φτιάξει το κρύο λονδρέζικο βράδυ μου... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις