Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυριακκοκαλημερες! Με την καλυτερη διασκευη -live μαλιστα!-
στο Bye Bye Blackbird απο την Julie London 🎙️🎵

https://en.wikipedia.org/wiki/Bye_Bye_Blackbird
https://www.discogs.com/Julie-London-Bobby-Troup-In-Tokyo-1964/release/10851313
R-10851313-1505350872-3597.jpeg.jpg

Pack up all my care and woe
Here I go, singing low
Bye bye blackbird
Where somebody waits for me
Sugar's sweet, so is she
Bye bye blackbird

Στις 28/10/2019 στις 7:35 ΜΜ, Coscas είπε

Να σου πω κάτι συγκινητικό;

Είχα ανοίξει το δισκάδικο στην Κυψέλη δεκαετία 80 και έψαχνα σπίτι. Ηξερε φίλος μου την Λήδα την κόρη της (θα ήξερες τους Σπύρο και Λήδα ε;). Νοίκιαζε ένα σπίτι εκεί κοντά. Πήγαμε μαζί να το δώ. Μέσα ήταν η Δανάη! Μιλήσαμε γιά το σπιτι. Την ήξερα μόνο σαν θρυλικό όνομα και δεν άνοιξα κουβέντα όντας και λίγο αμήχανος. Την θυμάμαι στον καναπέ να κάθεται και να μου μιλάει. Πίσω στον τοίχο που καθόταν είχε κάτι δίσκους σε πίνακα (νομίζω χρυσούς ή ασημένιους). Δεν το νοίκιασα τελικά το σπίτι γιατί έμεινα εκεί που ήμουν. Απλά μου έμεινε η συνάντηση με την Δανάη και την Λήδα. Την εποχή που ακόμα η Κυψέλη είχε τους τελευταίους ωραίους κατοίκους της 

Μαλλον απο+κλειεται καποιος-α να εχει συνομιλησει με τη Δαναη, και να μην του-της "μεινει" [και] η περσονα της! Δεν μου εχει τυχει μεν,
αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος, πως θα ηταν ~ αρκετα 'κοντα' για παραδειγμα στη Λενα Πλατωνος, που μου εχει [και συνεντευξιακα] συμβει!
🎶
Αναζητηστε & τα βιβλια της, οσα και οπου τα βρειτε..!! Για παραδειγμα παρτε -οσο βρισκεται ακομη*- το βιβλιο της Δαναης, για τον Αττικ:
https://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=103027&option=com_virtuemart&Itemid=89
Καντε ενα μοναδικο δωρο στον εαυτο σας, η σε καποιον που αγαπατε! Ασχετως αν του αρεσει ο Αττικ, ειναι μια χρονοκαψουλα απιστευτη!
Προκειται για την πρωτη και μοναδικη εκδοση του 1986: με την υπογραφη της Δαναης (οταν εξαντληθει δεν βλεπω να επανακυκλοφορει)
27990d36-add2-4348-a43c-cdc044dcad0c.jpg

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, SeXBOX said:

Λοιπόν φίλτατε @Coscas καταπληκτικές εμπειρίες έχεις και αναμνήσεις για να θυμάσαι μια ζωή! Μπράβο σου και μαγκιά σου!
@NovaLacertae θα το μοιραστώ βάζοντας ένα βίντεο από την τότε εποχή.

Download video
Download video
Download video

Όσο ήμουν υγιής και ταξιδεύαμε με την μπάντα αλλά και σαν solo artist γνώρισα πολλά ονόματα παγκοσμίου φήμης όχι μόνο από τα studios από τα studios κυρίως έχει περάσει κόσμος με ταλέντο που τώρα είναι μεγάλα ονόματα, φυσικά και ταλέντα άξια που τους "έφαγε" η εμπορική μουσική βιομηχανία και δεν αναδειχθήκαν. Πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να σας λέω ποιους καλλιτέχνες και συγκροτήματα έχω γνωρίσει, με μερικούς έχουμε ακόμα επαφές.
Είχα ένα Instagram προσωπικό με 1.1m ακόλουθους αλλά πριν 1 χρόνο όταν διαγνώστηκε η ασθένεια μου το έκλεισα, έφυγα από την μπάντα, παράτησα τα studios μου και τα άφησα στον αδερφό μου να τα χειρίζεται και κάνει μια χαρά δουλειά. Το insomnia είναι ένα τεχνολογικό forum στο οποίο πολλοί νομίζουν ότι είμαι ηλίθιος ή άλλοι ραδιούργος με αποτέλεσμα να έχω φάει bans χωρίς να φταίω εγώ. Οπότε θα μπορούσαμε μέσα από ένα καθαρά μουσικό forum να πούμε πιο πολλά αλλά και πάλι την καλλιτεχνική μου ταυτότητα θα την κράταγα για εμένα. Απλά εδώ δεν μοιράζομαι πολλά διότι υπάρχουν haters που τους ξέρω και με κάθε αφορμή θα κάνουν κάτι σε έμενα είτε είναι δισφήμιση, αμφισβήτηση, με κάνουν να φανώ χαζός κλπ...
Δεν πειράζει... μέσα στην ζωή και αυτά...

Τώρα έχω εστιαστεί λόγο ασθένειας στην οικογένεια μου και μετά εμένα για όσο αντέξω να "φύγω" τουλάχιστον με καλές αναμνήσεις.

Όσο για το ΚΣΥΜΕ είναι γιατί το χρωστάω σε έναν Έλληνα καλλιτέχνη που κάποτε με βοήθησε σε κάτι σημαντικό και με κάλεσε στο ΚΣΥΜΕ. Είναι ευχάριστη εμπειρία.

Όσο για τα P.M. δεν τα μπορώ :P τα είχα απενεργοποιημένα και τα ενεργοποίησα μόνο για να μου δείχνει κάποια πράγματα μέσα στο forum ο γιος μου που θα με ενδιαφέρουν. Κάποια στιγμή ίσως το απενεργοποιήσω ξανά.

Αυτά από εμένα για την ώρα :) ελπίζω να κατανοείτε το ότι θέλω να έχω την ηρεμία μου και να είμαι μέσα στην "φούσκα μου" αποκρούοντας άλλους insomniacs κακόβουλους και να μένω ταπεινός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι μας.

Απόλυτα σεβαστή φίλε μου η κάθε επιλογή σου και απόλυτα κατανοητή, αν και εγώ σε εσένα διακρίνω ένα ευγενέστατο, διακριτικό και ειλικρινές άτομο. Ατομα που θα σε χαρακτήριζαν "ηλίθιο" και "ραδιούργο", μάλλον θα έχουν μεγάλο θέμα οι ίδιοι. Κακώς δίνεις σημασία και θα έπρεπε να τους προσπερνάς χωρίς καν να το σκέφτεσαι. Και να ΄σαι σίγουρος, μπροστά τους θα το βρούν

Με στενοχωρείς με το θέμα της υγείας σου και εύχομαι από βαθους καρδιάς, ό,τι καλύτερο. Φαίνεσαι πολεμιστής και έτσι να συνεχίσεις. Να χαίρεσαι την οικογένεια

21 hours ago, NovaLacertae said:
  Reveal hidden contents

Στη συζήτηση των Coscas και SeXBOX  θα συμφωνίσω με τον πρώτο,  γράψτε την ιστορία σας, είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε κάποιες προσωπικές εμπειρίες  (στο κάτω - κάτω αν κάποιος δεν πιστέψει δικό του πρόβλημα

Με την ευκαιρία μάλιστα στην αναφορά του Coscas στον John Watts  θα  αναφέρω ότι οι ''Fischer-Z''  ήταν από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και το ''The Worker'' από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια... από την δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα.

Fischer-Z  - The Worker    Ας το θυμηθούμε λοιπόν

Το "The Worker", είναι από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών. Αριστη επιλογή. Ο δίσκος τους έχει και άλλα μέσα. Αν και το επόμενο καλύτερό μου και αρκετά κοντά στο "The Worker", είναι το "Room Service"

Με συγκίνησε ο Watts που μου απάντησε σε θετικό μου σχόλιο γιά το " What Makes The World Go Round" πριν κυκλοφορήσει το 2011 σε live εκτέλεση το 2010

Λευκή reggae όπως και το Worker

Fischer-Z - Room Service (1980)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...