Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 29/10/2019 at 23:34, SeXBOX said:

Sorry για το καθυστερημένο comment μου αλλά χθες ήμουν εξουθενωμένος που μόνο like μπορούσα να πατήσω και να σωριαστώ μετά.

Είναι μεγάλο πράγμα που είχες αυτή την επαφή η Δανάη είναι στις 3 ιστορικότερες top Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο στα πρώτα χρόνια που έτρεχα το Studio πριν να γίνουν και άλλα με αποτέλεσμα να χτίσουμε κτήριο που όλο είναι με αίθουσες... τεσπα... στα πρώτα χρόνια πολλοί managers που συνεργαζόμασταν έφερναν ταλέντα νέα ή ήδη καλλιτέχνες για demos και δοκιμές στις εγκαταστάσεις... ένα απόγευμα έρχεται ένας που συνόδευε έναν Μεγάλο Βρετανό μουσικό που δεν θα αναφέρω ποιος είναι γιατί δε θα το πιστέψει κάνεις οπότε ας μείνουμε στο ότι είναι μεγάλος και ηχογράφησε σε εμάς ένα Single τα τότε χρόνια. Είναι ακόμα εν ζωή.

Download video

Αυτό από την Madonna μετά απλά κατήφορος...

Γιατί να μην το πιστέψει κάποιος; Και σε τι θα ωφεληθείς εσύ; Εχουμε καταλάβει ότι στην εποχή μας, είμαστε σχεδόν όλοι διάσημοι; Με το YouTube ειδικά, αυτή τη στιγμή, εκατοντάδες βλέπουν βίντεό μας και μας απαντούν ( όσο θυμάμαι τον John Watts των Fischer-Z που μου απάντησε σε ένα σχόλιο, τον...Καλλίρη όταν του είπα ότι έμοιαζε μικρός στον David Cassidy, τον μπασσίστα των Cosmic Dealer,  Angelo Noce Santoro και τόσους άλλους. Μισό εκατομμύριο views έχει το κανάλι μου και δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου. Εγώ, λόγω ίσως δουλειάς και σε κεντρικό σημείο, είχα πολλούς διάσημους πελάτες (Στέφανος Στρατηγός, Πέμυ Ζούνη, Αννα Φόνσου, Ερρίκος Μπριόλας, Βάσος Ανδριανός, Κραουνάκης, Λάκης Χαλκιάς, ο Κώστας ο Λειβαδάς ήταν γείτονας και από μικρός ψώνιζε από μένα και πάρα πολλοί άλλοι που τους ξεχνώ) . Σκάγανε και ανεξάρτητα γκρούπς που τωρα θεωρούνται θρυλικά και μου αφήνανε δίσκους παρακαταθήκη να πουληθούν. Σαν dj, είχα γνωριστεί και έκανα φιλία με τον τραγουδιστή ενός από τα γνωστότερα thrash metal συγκροτήματα (τους Βέλγους Ancient Rites), λάτρη της Αρχαίας Ελλάδας και που αυτοαποκαλόταν "Αχιλλέας". Μου είχε φέρει και τους Cathedral να με ακούσουν. 

Πες μου τώρα ποιός ήταν, γιατί εγω σε πιστεύω. Εξ' άλλου, αναλύεις μουσική στο ΚΣΥΜΕ. Αν διστάζεις, πες μoυ σε pm.

Την 1η εκτέλεση που πάνω σ' αυτήν πάτησε ο Hendrix, καθως είναι ακόμα πιό παλιό τραγούδι. Traditional λογικά

Αν και δεν ακούγεται σαν...1962. Πολλοί λένε ότι το λέει εδώ αργότερα, αφού ποτέ δεν κυκλοφόρησε το 1962 από τον ίδιο. Ισως αργότερα και από τον Hendrix. Είναι βασισμένο στην φίλη του  Niela Miller στο Baby, Please Don't Go to Town το 1962

Οι Leaves το είπαν σε πολύ γρήγορη εκτέλεση το 1965

Ισως μάλλον ο Hendrix επηρεάστηκε από την αργή εκτέλεση του Tim Rose το 1966

Πάντως έχει καταχωρηθεί δική του η 1η εκτέλεση

Billy Roberts - Hey Joe (1962)

Την 1η εκτέλεση κι΄εδώ. Πάλι βέβαια η Grace Slick στην φωνή αλλά πιό πρίν από τους Jefferson στους Great Society

Μάλιστα το τραγούδι λεγόταν Someone to Love και όχι Somebody to Love

The Great Society — Someone to Love (1966)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spoiler

2 ώρες πριν, Coscas είπε

Γιατί να μην το πιστέψει κάποιος; Και σε τι θα ωφεληθείς εσύ; Εχουμε καταλάβει ότι στην εποχή μας, είμαστε σχεδόν όλοι διάσημοι; Με το YouTube ειδικά, αυτή τη στιγμή, εκατοντάδες βλέπουν βίντεό μας και μας απαντούν ( όσο θυμάμαι τον John Watts των Fischer-Z που μου απάντησε σε ένα σχόλιο, τον...Καλλίρη όταν του είπα ότι έμοιαζε μικρός στον David Cassidy, τον μπασσίστα των Cosmic Dealer,  Angelo Noce Santoro και τόσους άλλους. Μισό εκατομμύριο views έχει το κανάλι μου και δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου. Εγώ, λόγω ίσως δουλειάς και σε κεντρικό σημείο, είχα πολλούς διάσημους πελάτες (Στέφανος Στρατηγός, Πέμυ Ζούνη, Αννα Φόνσου, Ερρίκος Μπριόλας, Βάσος Ανδριανός, Κραουνάκης, Λάκης Χαλκιάς, ο Κώστας ο Λειβαδάς ήταν γείτονας και από μικρός ψώνιζε από μένα και πάρα πολλοί άλλοι που τους ξεχνώ) . Σκάγανε και ανεξάρτητα γκρούπς που τωρα θεωρούνται θρυλικά και μου αφήνανε δίσκους παρακαταθήκη να πουληθούν. Σαν dj, είχα γνωριστεί και έκανα φιλία με τον τραγουδιστή ενός από τα γνωστότερα thrash metal συγκροτήματα (τους Βέλγους Ancient Rites), λάτρη της Αρχαίας Ελλάδας και που αυτοαποκαλόταν "Αχιλλέας". Μου είχε φέρει και τους Cathedral να με ακούσουν. 

Πες μου τώρα ποιός ήταν, γιατί εγω σε πιστεύω. Εξ' άλλου, αναλύεις μουσική στο ΚΣΥΜΕ. Αν διστάζεις, πες μoυ σε pm.

Την 1η εκτέλεση που πάνω σ' αυτήν πάτησε ο Hendrix, καθως είναι ακόμα πιό παλιό τραγούδι. Traditional λογικά

Αν και δεν ακούγεται σαν...1962. Πολλοί λένε ότι το λέει εδώ αργότερα, αφού ποτέ δεν κυκλοφόρησε το 1962 από τον ίδιο. Ισως αργότερα και από τον Hendrix. Είναι βασισμένο στην φίλη του  Niela Miller στο Baby, Please Don't Go to Town το 1962

Την 1η εκτέλεση κι΄εδώ. Πάλι βέβαια η Grace Slick στην φωνή αλλά πιό πρίν από τους Jefferson στους Great Society

Στη συζήτηση των Coscas και SeXBOX  θα συμφωνίσω με τον πρώτο,  γράψτε την ιστορία σας, είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε κάποιες προσωπικές εμπειρίες  (στο κάτω - κάτω αν κάποιος δεν πιστέψει δικό του πρόβλημα

Με την ευκαιρία μάλιστα στην αναφορά του Coscas στον John Watts  θα  αναφέρω ότι οι ''Fischer-Z''  ήταν από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και το ''The Worker'' από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια... από την δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα.

Fischer-Z  - The Worker    Ας το θυμηθούμε λοιπόν

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Coscas said:

Download video
Download video
Download video

Download video
Download video
Download video

1 hour ago, NovaLacertae said:
  Reveal hidden contents

Στη συζήτηση των Coscas και SeXBOX  θα συμφωνίσω με τον πρώτο,  γράψτε την ιστορία σας, είναι ενδιαφέρον να διαβάζουμε κάποιες προσωπικές εμπειρίες  (στο κάτω - κάτω αν κάποιος δεν πιστέψει δικό του πρόβλημα

Με την ευκαιρία μάλιστα στην αναφορά του Coscas στον John Watts  θα  αναφέρω ότι οι ''Fischer-Z''  ήταν από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα και το ''The Worker'' από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια... από την δεκαετία του '80 μέχρι και σήμερα.

Fischer-Z  - The Worker    Ας το θυμηθούμε λοιπόν

Download video
Download video
Download video

Λοιπόν φίλτατε @Coscas καταπληκτικές εμπειρίες έχεις και αναμνήσεις για να θυμάσαι μια ζωή! Μπράβο σου και μαγκιά σου!
@NovaLacertae θα το μοιραστώ βάζοντας ένα βίντεο από την τότε εποχή.

Download video
Download video
Download video

Όσο ήμουν υγιής και ταξιδεύαμε με την μπάντα αλλά και σαν solo artist γνώρισα πολλά ονόματα παγκοσμίου φήμης όχι μόνο από τα studios από τα studios κυρίως έχει περάσει κόσμος με ταλέντο που τώρα είναι μεγάλα ονόματα, φυσικά και ταλέντα άξια που τους "έφαγε" η εμπορική μουσική βιομηχανία και δεν αναδειχθήκαν. Πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να σας λέω ποιους καλλιτέχνες και συγκροτήματα έχω γνωρίσει, με μερικούς έχουμε ακόμα επαφές.
Είχα ένα Instagram προσωπικό με 1.1m ακόλουθους αλλά πριν 1 χρόνο όταν διαγνώστηκε η ασθένεια μου το έκλεισα, έφυγα από την μπάντα, παράτησα τα studios μου και τα άφησα στον αδερφό μου να τα χειρίζεται και κάνει μια χαρά δουλειά. Το insomnia είναι ένα τεχνολογικό forum στο οποίο πολλοί νομίζουν ότι είμαι ηλίθιος ή άλλοι ραδιούργος με αποτέλεσμα να έχω φάει bans χωρίς να φταίω εγώ. Οπότε θα μπορούσαμε μέσα από ένα καθαρά μουσικό forum να πούμε πιο πολλά αλλά και πάλι την καλλιτεχνική μου ταυτότητα θα την κράταγα για εμένα. Απλά εδώ δεν μοιράζομαι πολλά διότι υπάρχουν haters που τους ξέρω και με κάθε αφορμή θα κάνουν κάτι σε έμενα είτε είναι δισφήμιση, αμφισβήτηση, με κάνουν να φανώ χαζός κλπ...
Δεν πειράζει... μέσα στην ζωή και αυτά...

Τώρα έχω εστιαστεί λόγο ασθένειας στην οικογένεια μου και μετά εμένα για όσο αντέξω να "φύγω" τουλάχιστον με καλές αναμνήσεις.

Όσο για το ΚΣΥΜΕ είναι γιατί το χρωστάω σε έναν Έλληνα καλλιτέχνη που κάποτε με βοήθησε σε κάτι σημαντικό και με κάλεσε στο ΚΣΥΜΕ. Είναι ευχάριστη εμπειρία.

Όσο για τα P.M. δεν τα μπορώ :P τα είχα απενεργοποιημένα και τα ενεργοποίησα μόνο για να μου δείχνει κάποια πράγματα μέσα στο forum ο γιος μου που θα με ενδιαφέρουν. Κάποια στιγμή ίσως το απενεργοποιήσω ξανά.

Αυτά από εμένα για την ώρα :) ελπίζω να κατανοείτε το ότι θέλω να έχω την ηρεμία μου και να είμαι μέσα στην "φούσκα μου" αποκρούοντας άλλους insomniacs κακόβουλους και να μένω ταπεινός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι μας.

Επεξ/σία από SeXBOX
  • Like 2
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...