Diophantus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 @Coscas Αφου εγινε αναφορα σε Fleetwood Mac και τη Nicks, βαζω ενα αγαπημενο. Γενικα μιλωντας, η Nicks δεν ειχε την αναγνωριση που της επρεπε. 5
Coscas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 On 10/11/2023 at 23:01, Sibyl said: Dust - Often Shadows Felt Reveal hidden contents I heard your whisper in my dream Saying it isn't as it seems But you're still calling to me From places I can never see you Never see I saw your shadow on my wall Saying it wasn't lost at all But only left here to die I can now only wonder why Hey! My dreams passed slowly into night As I turned quickly from the lightt And your positions here, alright? For me to kiss your lips And taste your graceful smile I feel your fire at my side Or is this but another ride Must I surrender to you? With words that I have never used Hey! My dreams passed slowly into night At night, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah As I turned quickly from the light And your positions here, alright? For me to kiss your... Σ' έχω προλάβει ε; Aμ πώς! Εύγε! 2 minutes ago, Diophantus said: @Coscas Αφου εγινε αναφορα σε Fleetwood Mac και τη Nicks, βαζω ενα αγαπημενο. Γενικα μιλωντας, η Nicks δεν ειχε την αναγνωριση που της επρεπε. Δεν το νομίζω. Η Stevie, ήταν η λατρεία όλων των αντρών που άκουγαν τότε Ροκ. Οταν πήγε στους Fleetwoοd, τους απογείωσε Ισως να εννοείς σαν σόλο καριερα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να πλησιάσεις, πόσο μάλλον να ξεπεράσεις, ένα από τα πληρέστερα Ροκ γκρούπ, τους Fleetwood Mac, με Lindsey Buckingham μέσα και Christine McVie 2 1
Sibyl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Coscas είπε Τι κάνεις βρε ψυχή! Χαθήκαμε! "Νέο" των Beatles ε; Θα μπορούσε να λείπει ο Μάρτης απ' την Σαρακοστή; (εμένα εννοώ...χα χα!) Ο μεγαλύτερος Μπητλοαναλυτής ever. Παγκοσμίως. Μην πω, παντογαλαξιακώς...😉 Κοίτα να δείς...Πιό "Μακαρτνεϊκό" το ακούω (κι' άς ακούγεται ο Lennon). Δεν "απογειώνεται", όπως συνήθιζαν τα κομμάτια των Βeatles. Το σώζει το οργανικό του μέρος (κι' αυτό Μακαρτνεϊκό στην παραγωγή) που το υπερτόνισαν . Τα Free Αs Α Bird και Real Love, ήταν πιό "Λενονικά" και πιό πλήρη Εχουν κυκλοφορήσει πολλά videos με το οriginal demo (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια , καθώς τα κατέβασαν λέει) Now and Then - From John Lennon Original Demo Tape Οπως και οι προσπάθειες όταν ζούσε ο Harrison το 1995 και ο οποίος το απέρριψε τότε The Beatles - Now and Then (1995 Bootleg) 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Σ' έχω προλάβει ε; Aμ πώς! Εύγε! ΄Οχι μόνο Μπητλοαναλυτής αλλά και Κεϊτμπουσικοαναλυτής κτλ. Ε, εσύ στα 60's - 70's, εγώ στο "Καφενείο", πώς να μην χαθούμε;
Coscas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Just now, Sibyl said: ΄Οχι μόνο Μπητλοαναλυτής αλλά και Κεϊτμπουσικοαναλυτής κτλ. Ε, εσύ στα 60's - 70's, εγώ στο "Καφενείο", πώς να μην χαθούμε; Και Κασσιντοαναλυτής ε; Μην το ξεχνάμε! Μη νομίζεις...Τα ψιλοπαράτησα τα 60's-70's τελευταία. Οταν εκεί, έχουν μπεί, πάνω από 3.500 σπάνια τραγούδια από διαμάντι) και οι Dust βεβαίως βεβαίως με πολλά τραγούδια) και θέλει κάποιος 2-3 ζωές για να τ' ακούσει (ελέω ελλείψεως χρόνου στην εποχή μας), είπα να ξαποστάσω και να τραβήξω πρός την δόξα ξανά όταν μεγαλώσω λιγάκι ακόμα...😜 Εχει ν' ανακαλύψω κι' άλλα πολλά. Η Μουσική , δεν τελειώνει Καλά να περνάς στο Καφενείο. Και πιές ένα καφεδάκι στην υγεία της Μουσικής. Και φυσικά κι' έμένα ε; Σου αφιερώνω ένα ΕΠΟΣ των Dust που εύχομαι να μην το ήξερες και να τ' ανακαλύπτεις τώρα Dust - Pull Away / So Many Times (1972) Και ξέρεις ε; Υπάρχουν και άλλοι Dust. Πάλι Αμερικάνοι Γιά άκου και πες μου γνώμη Dust - Gone (1972) 6 2
Diophantus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Coscas είπε Ισως να εννοείς σαν σόλο καριερα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να πλησιάσεις, πόσο μάλλον να ξεπεράσεις, ένα από τα πληρέστερα Ροκ γκρούπ, τους Fleetwood Mac, με Lindsey Buckingham μέσα και Christine McVie 👍 8 1
Sibyl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Coscas είπε Και Κασσιντοαναλυτής ε; Μην το ξεχνάμε! Τεράστια παράλειψη. Αυτό ήταν το πρώτο που έπρεπε ν΄αναφέρω. Πέρνα από το "Καφενείο", να σε κεράσουμε. 1 1
Brainkill4r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Paul Oakenfold - Ready Steady Go (Korean Style) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Brainkill4r 2 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, sakis han είπε Να μην ακουσουμε και το original ? Ακόμα καλύτερο το original! Prodigy - Smack my bitch up (DJ Hype Remix) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις