Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
On 07/11/2023 at 18:25, PC_Science_Lefkada said:

Τι τραγούδια είναι αυτά του gallagher. Ένα είδος μουσικής μόνος του. Μου άρεσαν παρα πολύ όλα όσα έχουν ανέβει. Ειδικά το "I fall apart" το οποίο ανέβασες το Σάββατο @Millennium, μου άρεσε περισσότερο από όλα.

Από τότε που το έγραψες και απάντησα κι' εγώ, ήθελα να σου το γράψω...

Πάντα μου θύμιζε το I Fall Apart το Future Games των Fleetwood Mac (την ίδια χρονιά, το 1971, με  Bob Welch και πριν τους Lindsey Buckingham και Stevie Nicks)

Ακουσε προσεκτικά από το 0:20 και μέχρι και το 1:40 και θα χαρώ, άμα βρείς κάποιες ομοιότητες με το I Fall apart (εγώ πάντως βρίσκω. Ειδικά, η κιθάρα του Future Games στο ξεκίνημα, μοιάζει πολύ με του Rory στο 1:00 και μετά).

Οπως επίσης θα χαρώ αν σου αρέσει τουλάχιστον αυτό το σημείο του τραγουδιού (γίνεται οργανικό μετά, με επαναλαμβανόμενα φωνητικά και "χάνει" λίγο από την μαγεία του). Ηταν και μουσικό θέμα σε τηλεοπτικη εκπομπή παλιά

Και μην ξεχνάς (γι' αυτό και σου γράφω) ότι η Μουσική, είναι ανταλλαγές και μοιρασιά ακουσμάτων 

Τώρα...ποιός πήρε (αν πήρε) και ποιανού του πήρανε (αν του πήρανε), ψιλοαδιάφορο, αφού μιλάμε γιά Τιτάνες της Μουσικής, καθώς ο εμπλουτισμός παρόμοιων ήχων τότε, καθιστούσε τα τραγούδια ακόμα πιό ωραία από το πρωτότυπο

Fleetwood Mac - Future Games (1971)

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 hours ago, Sibyl said:

The Beatles - Now And Then (2 November 2023)

Τι κάνεις βρε ψυχή! Χαθήκαμε!

"Νέο" των Beatles ε; Θα μπορούσε να λείπει ο Μάρτης απ' την Σαρακοστή; (εμένα εννοώ...χα χα!)

Ο μεγαλύτερος Μπητλοαναλυτής ever. Παγκοσμίως. Μην πω, παντογαλαξιακώς...😉

Κοίτα να δείς...Πιό "Μακαρτνεϊκό" το ακούω (κι' άς ακούγεται ο Lennon). Δεν "απογειώνεται", όπως συνήθιζαν τα κομμάτια των Βeatles. Το σώζει το οργανικό του μέρος (κι' αυτό Μακαρτνεϊκό στην παραγωγή) που το υπερτόνισαν . Τα Free Αs Α Bird και Real Love, ήταν πιό "Λενονικά" και πιό πλήρη

Εχουν κυκλοφορήσει πολλά videos με το οriginal demo (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσια , καθώς τα κατέβασαν λέει)

Now and Then - From John Lennon Original Demo Tape

Οπως και οι προσπάθειες όταν ζούσε ο Harrison το 1995 και ο οποίος το απέρριψε τότε

The Beatles - Now and Then (1995 Bootleg)

• Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...