Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ.
1 hour ago, PC_Science_Lefkada said:

Τι τραγούδια είναι αυτά του gallagher. Ένα είδος μουσικής μόνος του. Μου άρεσαν παρα πολύ όλα όσα έχουν ανέβει. Ειδικά το "I fall apart" το οποίο ανέβασες το Σάββατο @Millennium, μου άρεσε περισσότερο από όλα.

O Rory, είναι πολυλατρεμένος. Και ειδικά από εμάς τους Ελληνες. Πολλά βίντεό του, τα ανέβαζαν και τα ανεβάζουν Ελληνες στο ΥΤ

Συνδύασε τα blues με την Ροκ, καλύτερα από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. Είχε μιά απίστευτη στόφα να τα κάνει "ποπ". Απλότητα τον διέκρινε (ουκ εν τω πολλώ το ευ). Πλάθεις εικόνες με την Μουσική του. Φωτεινές εικόνες. Το ίδιο με τον λυρικό στίχο του. Μοναδικό διαμάντι ο Rory

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ήταν Ιρλανδός, αλλά λένε ότι οι Ιρλανδοί, είναι πρώτα ξαδέρφια των Ελλήνων. Ισως γι΄ αυτό τον καταλαβαίνουμε καλύτερα 

Εχει πάρα πολλά αριστουργήματα στους 11 δίσκουςτου

Μοιάζει να μην έχεις ακούσει πολλά του. Ακουσέ τα ΟΛΑ!

Σου αφιερώνω το τελευταιο τραγούδι από τον τελευταίο δίσκο του

Ακούγοντάς το, σκέφτεσαι, πόσα ακόμα είχε να προσφέρει 

Rory Gallagher - Slumming Angel (1990)

Και 2 πολυαγαπημένα μου τραγούδια μιας και μου τον θυμίσατε

Κατάφερνε ο άτιμος, με καθε καλό τραγούδι του, να πηγαίνει τον πήχυ και πιό ψηλά

Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλύτερό μου, είναι το Daughter of the Everglades

Rory Gallagher - Easy Come, Easy Go (1982)

Είχα καιρό να το ακούσω! Τι πόρωση! Τι πραγματική Μουσική! Σαν ν' ακούς σημεία του Abbey Road των Beatles. Tι ταξιδιάρικο κομμάτι! Tι εναλλαγές! 

Απεριόριστο respect! (γιά άλλη 1 φορά και είμαι σίγουρος, ο Rory, θα μνημονεύεται ΠΑΝΤΑ στην Μουσικη Ροκ)

Rory Gallagher - Ain't Too Good (1975)

rory-gallagher-statue.jpg?w=1200&h=-1&s=

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Τι τραγούδια είναι αυτά του gallagher. Ένα είδος μουσικής μόνος του. Μου άρεσαν παρα πολύ όλα όσα έχουν ανέβει. Ειδικά το "I fall apart" το οποίο ανέβασες το Σάββατο @Millennium, μου άρεσε περισσότερο από όλα.

παντα ηταν το αγαπημενο μου απο Rory .. οσες φορες κι αν το ακουσω θα βαζω κυπελλακι :rolleyes:

ας βαλω κι αλλο ενα ..

Rory Gallagher - i'm not awake yet

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Like 7
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...