Coscas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Coscas said: Αυτό το βινύλιο, μου το είχε κάνει μικρούλη δώρο 1 θεία μου (το έχω φυσικά ακόμη). Νομίζω αυτό το θέμα, ακουγόταν σε κάποια εκπομπή παλιά και μου είχε κανει εντύπωση που το ήξεραν Οπως καταλαβαίνεις, τον έχω "ζήσει" τον δίσκο. Αφού θυμάμαι, ότι το "Dancing Queen", ακουγόταν στην αφετηρία ενός F1 αγώνα, πριν ξεκινήσουν τα μονοθέσια τότε και μου είχε κάνει κι' αυτο μεγάλη εντυπωση Ας βάλω κι΄εγώ, το πιό αγαπημένο μου τοτε, πριν καταλάβω τα χίτς που βγήκαν απ' αυτόν. Αν και το Money, Money, Money, το είχα ήδη πάρει σε 45άρι (κι΄αυτό φυσικά το έχω ακόμη) ABBA - When I Kissed The Teacher (1976) Και γιά να "προσφέρω" κάτι στο νήμα και να μην βάζω τα τετριμμένα, τώρα που το θυμήθηκα, θα βαλω την 2η πλευρά του Money, Money, Money. Δεν υπήρχε φυσικά στο LP και μου άρεσε πολύ τότε. Πολύ συχνά, ακόμα το σιγοτραγουδώ. Μου θυμίζει παλιόν Cat Stevens σε μερικά σημεία ABBΑ - Crazy World (1975) 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Band of Horses - No one's gonna love you
lovesucks Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Nick Cave & the Bad Seeds - People ain't no good 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις