Diophantus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Σε ενα τραγουδι του Sting, αν δεν κανω λαθος: 6
Coscas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Ακουγα, ίσως το καλύτερο ever funk κομμάτι, το Stomp των Brothers Johnson και είπα ν' ακούσω και εκτελέσεις από άλλους (συνηθίζεται στο ΥΤ αυτό) πάνω στο καλύτερο μπάσσο funk soul τραγουδιού, γιά μένα Ο πρώτος, ίσως ο καλύτερος, μέχρι ν' ακούσω την 3η εκτέλεση Τι μπάσσο!!! The Brothers Johnson - Stomp! 1980 (Bass cover) Καλή η κοπελίτσα, αλλά, την "τρώει" ο από πάνω Stomp- The Brothers Johnson bass cover Αυτή η εκτέλεση (μετά το 1:56), είναι η καλύτερη. Η χαρά στο πρόσωπό της και το γοητευτικό της χαμόγελο, όλη την ώρα που παίζει (και παίζει κορυφαία νομίζω), σε κερδίζουν. Υπέροχη!!! Να' ναι καλά! Stomp - Brothers Johnson (Bass Cover) Να και το original ΕΠΟΣ των αδερφών Johnson! ΔΕΝ βγαίνουν τέτοια funk ΕΠΗ (και γενικά χορευτικά) ξανά. Kαι τι μπάσσο έπαιζε αυτός ο Louis Johnson! Ειναι στο Νο38 στους 100 καλύτερους μπασσίστες όλων των εποχών Γιά να ζηλέψουν κάποιοι-ες, το χόρευα στην εποχή του στην ABC (όποιος την ήξερε, του το αφιερώνω) The Brothers Johnson • Stomp! (1980) 6
Coscas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 10/10/2023 at 15:48, Millennium said: Αυτό το βινύλιο, μου το είχε κάνει μικρούλη δώρο 1 θεία μου (το έχω φυσικά ακόμη). Νομίζω αυτό το θέμα, ακουγόταν σε κάποια εκπομπή παλιά και μου είχε κανει εντύπωση που το ήξεραν Οπως καταλαβαίνεις, τον έχω "ζήσει" τον δίσκο. Αφού θυμάμαι, ότι το "Dancing Queen", ακουγόταν στην αφετηρία ενός F1 αγώνα, πριν ξεκινήσουν τα μονοθέσια τότε και μου είχε κάνει κι' αυτο μεγάλη εντυπωση Ας βάλω κι΄εγώ, το πιό αγαπημένο μου τοτε, πριν καταλάβω τα χίτς που βγήκαν απ' αυτόν. Αν και το Money, Money, Money, το είχα ήδη πάρει σε 45άρι (κι΄αυτό φυσικά το έχω ακόμη) ABBA - When I Kissed The Teacher (1976) 5
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 24/09/2023 at 16:02, XrysaKakou said: Είναι από τις φορές που χαίρομαι που ανοίγω το θέμα αυτό και πέφτω σε αριστουργήματα όπως αυτό το τραγουδι. Είχα τόσο καιρό να το ακούσω. Επίσης ο @poulinos ανάρτησε ένα εξαιρετικό κομμάτι love of a silent moon best of Cecilia. Μπράβο σας είναι συγκινητικό να ακούς πόσες ευαισθησίες μπορεί να έχει ένας άντρας μέσω αυτών των άκρως μελωδικών ακουσμάτων.Eυχαριστω και για τους τύπους ευγένειας Ευχαριστούμε! πολλα τραγουδια ειναι ωραια σαν της cecilia αλλα μεσα απο τοσα τραγουδια αντε να βγαλεις ακρη.θελω καποια στιγμη να κανω δευτερη εκκαθαριση στα τραγουδια μπας και μπορεσω να βγαλω πιο ευκολα ακρη. και ενα αλλο προσπαθω να θυμηθω τωρα αλλα το μυαλο εχει κολλησει. to θυμηθηκα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις