floyd89gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Timi Yuro - interlude Morrissey & Siouxsie - interlude Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από floyd89gr 6 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Timi Yuro - interlude Είναι από τις φορές που χαίρομαι που ανοίγω το θέμα αυτό και πέφτω σε αριστουργήματα όπως αυτό το τραγουδι. Είχα τόσο καιρό να το ακούσω. Επίσης ο @poulinos ανάρτησε ένα εξαιρετικό κομμάτι love of a silent moon best of Cecilia. Μπράβο σας είναι συγκινητικό να ακούς πόσες ευαισθησίες μπορεί να έχει ένας άντρας μέσω αυτών των άκρως μελωδικών ακουσμάτων.Eυχαριστω και για τους τύπους ευγένειας Ευχαριστούμε!
Agent_Orange Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, XrysaKakou said: πόσες ευαισθησίες μπορεί να έχει ένας άντρας Έχω και εγώ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Έχω και εγώ Αχ πολύ με συγκίνησες 😂 είσαι και φιλοζωος Κόκα κόλα μας φεύγει, κοτόπουλα μας φεύγουν άσε μας να πιούμε τον καφέ μας τουλαχιστον πρωί πρωί χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις