Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμιτες, τρέχει ένα θέμα FORUMVISION#3 που είναι επί της ουσίας ένα παιχνίδι όπως διάβασα,που μπορείτε να λάβετε μέρος.Η διαδικασία είναι απλή, ποσταρετε ένα τραγούδι,μουσική,ο,τι αρέσει στον καθένα κάθε βδομάδα ένα τη φορά και στο τέλος αυτής βαθμολογείτε την κάθε συμμετοχή. Πιστεύω θα έχει πλάκα και ενδιαφέρον για τις επιλογές των μελών. Θα μου βάλετε 1 και εγώ μηδέν χαχα.😃Μέχρι στιγμής είμαστε 9 μέλη για ελάτε να κάνουμε παιχνιδι😄και να περάσουμε ευχάριστα!!

Ελάτε καλέ παιδιά έχω βρει και το πρώτο τραγουδι που θα βαλω. ΔΗΛΩΣΤΕΕΕΕ😀

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε

Λοιπόν αγαπητοί συμφορουμιτες, τρέχει ένα θέμα FORUMVISION#3 που είναι επί της ουσίας ένα παιχνίδι όπως διάβασα,που μπορείτε να λάβετε μέρος.Η διαδικασία είναι απλή, ποσταρετε ένα τραγούδι,μουσική,ο,τι αρέσει στον καθένα κάθε βδομάδα ένα τη φορά και στο τέλος αυτής βαθμολογείτε την κάθε συμμετοχή. Πιστεύω θα έχει πλάκα και ενδιαφέρον για τις επιλογές των μελών. Θα μου βάλετε 1 και εγώ μηδέν χαχα.😃Μέχρι στιγμής είμαστε 9 μέλη για ελάτε να κάνουμε παιχνιδι😄και να περάσουμε ευχάριστα!!

Ελάτε καλέ παιδιά έχω βρει και το πρώτο τραγουδι που θα βαλω. ΔΗΛΩΣΤΕΕΕΕ😀

Up

Caedmon-Sea song

Επεξ/σία από XrysaKakou
Δημοσ.

Πας στους GnR, αλλά τρως κόλλημα με το opening act. Πόσοι μουσικοί που δεν θα τους μάθουμε ποτέ.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...