Coscas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 On 28/05/2023 at 19:54, TROIDX said: Ρε που καταντήσαμε... Να βάζεις το Rock 'N' Roll Fantasy (από τα καλύτερά μου τραγούδια γιά χρόνια των Bad Company και από τα καλύτερα γενικά τραγούδια τους https://en.wikipedia.org/wiki/Rock_'n'_Roll_Fantasy)...και να μην παίρνεις ούτε 1 like... Εδώ μέσα, όταν πρωτομπήκα , είχα βάλει στο 4ο μου πόστ το επόμενο Τώρα...να αρχίσει κανείς να βάζει τα γνωστά των Βad Co και του Paul Rodgers και να πάει και πίσω στους Free, δεν τελειώνει ούτε σε 2 μήνες Bad Company - Burnin’ Sky (1977) 4 1
Coscas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, TROIDX said: @Coscas....... Απλά...ένα από τα ΕΠΗ των ΕΠΩΝ. Αξεπέραστο όσοι αιώνες και να περάσουν. Οπως και πάμπολλα τραγούδια αυτών των τεράστιων Καλλιτεχνών (το Κ με κεφαλαίο) Μία από τις αδυναμίες μου. Κάθε 100 χρόνια βγαίνουν τέτοια τραγούδια (και Καλλιτέχνες) The Moody Blues - A Simple Game (1968) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από Coscas 3
Coscas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Just now, TROIDX said: !!! Πού το ξέρεις ότι με λένε Dean; (Nτίνος ελληνιστί γιά τον Κώστα ε;) Επιασες τώρα μιά άλλη τεράστια αδυναμία. Τι να λέμε γιά τους 10cc...Οι "διανοουμενίστικοι Beatles" των mid 70's. H πλάκα είναι, ότι ήθελα χτες, να βάλω κομμάτι τους από τις αρχές 80's Φυσικά, ο 1ος έρωτας (και γιά πολλούς) πάντα το Ι'm Not In Love. Αμ το Dreadlock Holiday; Το The Τhings we do for Love; Και τόσα άλλα. Ας βάλω εκείνο των 80's. Aρκετά καλός δίσκος και πολύ υποτιμημένος. Αφιερωμένος στα μπακούρια. Χα χα! 10cc - Don't Ask (1981)
TROIDX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Coscas said: !!! Πού το ξέρεις ότι με λένε Dean; (Nτίνος ελληνιστί γιά τον Κώστα ε;) Επιασες τώρα μιά άλλη τεράστια αδυναμία. Τι να λέμε γιά τους 10cc...Οι "διανοουμενίστικοι Beatles" των mid 70's. H πλάκα είναι, ότι ήθελα χτες, να βάλω κομμάτι τους από τις αρχές 80's Φυσικά, ο 1ος έρωτας (και γιά πολλούς) πάντα το Ι'm Not In Love. Αμ το Dreadlock Holiday; Το The Τhings we do for Love; Και τόσα άλλα. Ας βάλω εκείνο των 80's. Aρκετά καλός δίσκος και πολύ υποτιμημένος. Αφιερωμένος στα μπακούρια. Χα χα! 10cc - Don't Ask (1981) 10cc καπου ειναι προστατευμενο μαζι με αλλα LP'S TO 10CC GREATEST HITS... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από TROIDX 1 1
Coscas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Just now, TROIDX said: 10cc καπου ειναι προστατευμενο μαζι με αλλα LP'S TO 10CC GREATEST HITS... Εννοείς ότι κάπου το έχεις; Κι' εγώ το έχω. Must!!! Παλιά, είχα ασχοληθεί πολύ με τον Graham Gouldman. Τιτανοτεράστιος. Και ο Stewart καλός βέβαια (τον είχε πάρει και ο McCartney σε δίσκους του) Ακου βρε τι έγραφε ο Gouldman... Bus Stop- The Hollies - 1966 Herman's Hermits - No Milk Today (1966) Graham Gouldman - Impossible Years (1968) ΘΕΟΤΗΤΑ! 6 minutes ago, TROIDX said: 10CC - Donna Αν έχεις προσέξει, το Donna είναι το Oh Darling των Beatles. Στην ουσία, διασκευή 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις