Προς το περιεχόμενο

Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Millennium

3559

• TROIDX

2494

• booka

1174

• lovesucks

926

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, vasilllis said:

Ειναι δυνατον το mama να εχει 20.000.000 views?Toσο χαμηλα εχουμε πεσει?

Γεια σου φίλε, θα σου εξηγήσω αμέσως τι συμβαίνει όταν βγήκε το τραγούδι είχε 100 φανατικούς τους να τους αρέσει οι 900 βάλανε τα γέλια.... οι 100 κατάφεραν να συγκεντρώσουν 500.000 άλλους εγκεφαλικά καμένους φανατικούς, οι υπόλοιποι είναι 5.000.000 που το άκουσαν απλά για να βγάλουν νόημα και αν ισχύουν οι υπότιτλοι, 5.000.000 γιατί πέσανε στα γέλια και το βάζανε loop και τα υπόλοιπα εκατομμύρια είναι τεχνητά από αυτούς από εταιρείες που πληρώνεις για να γίνει ένα boost στην αρχη δηλαδή bots και άλλοι από περιέργεια που άκουσαν 20 δευτερόλεπτα και το κλείσανε. Άντε πες και οι φανατικοί Αλβανοί συμπατριώτες του. Επίσης ο δευτερος στην σειρα που "τραγουδά" που δεν ξέρω πως λέγεται τον είχα πετύχει σε δικό του "τραγούδι" να ισχυρίζεται στους στίχους του ότι πουλάει και κάνει κοκαΐνη. Εκεί καταλαβαινεις ότι είναι μια καλοστημένη σάπια προσπάθειά που κανείς δεν εννοεί τίποτα, όλοι σχεδόν είναι αλλοδαποί και το κάνουν μόνο για το χρήμα ούτως η άλλος με ενημερώσανε ότι ο ίδιος που το τραγουδάει το MAMA δεν του αρέσει απλά θέλει τα λεφτά σε εκπομπή του Αρναούτογλου, αν ισχύει και έχει όρεξη κάποιος να μας βάλει το απόσπασμα.

Επεξ/σία από SeXBOX
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, Alegreto said:

Μερικά παραδείγματα  που σε κάνουν να νιώθεις τέτοια απογοήτευση μπορείς να μας αναφέρεις ???

Αν εννοείς για την υπογραφή μου.... Ναι... εχω δει Mods να ανάβουν σπίθα σε Topics με αποτέλεσμα να παίρνουν φωτιά και να αρχίζουν τα ban και τα κλειδώματα σε φωτιά που βάλανε οι ίδιοι. Μη μου ζητάς να σου πω συγκεκριμένους. Και δεν είναι άτοπος για συζήτηση ή μάλλον καν για συζήτηση οπότε άστο να "πέσει".

Download video
Download video

Επεξ/σία από SeXBOX
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...