Sibyl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ane Brun Headphone Silence Song No. 6 My Lover Will Go Lift me (Duet with Madrugada) Oh Love Hanging Honey Closer Και ένα τελευταίο από την αδελφή της, Mari Kvien Brunvoll, για να μην μείνει παραπονεμένη. Mari Kvien Brunvoll - Everywhere You Go 3
accipio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Anum Preto - Além do Bem e do Mal Στίχοι Spoiler Anum Preto - Além Do Bem E Do Mal [Πέρα από το καλό και το κακό] Eu olhei para o abismo por tanto tempo Κοίταζα την άβυσσο για πολλή ώρα Que ele me olhou de volta Που με κοίταξε πίσω Sentiu pena do que viu Λυπήθηκε γι' αυτό που είδε Alguém com medo de abrir a porta Κάποιος φοβόταν ν' ανοίξει την πόρτα Como você, eu só quero viver plenamente Όπως εσύ, θέλω να ζήσω ολοκληρωτικά De modo que até a morte lamente Έτσι που και ο θάνατος να θρηνεί Como você, eu só quero viver plenamente Όπως εσύ, θέλω να ζήσω ολοκληρωτικά De modo que até a morte lamente me levar Έτσι που και ο θάνατος να μετανιώσει που με πήρε Me levar Πάρε με Como você, eu só quero viver plenamеnte Όπως εσύ, θέλω να ζήσω ολοκληρωτικά De modo que até a mortе lamente Έτσι που και ο θάνατος να θρηνήσει Como você, eu só quero viver plenamente Όπως εσύ, θέλω να ζήσω ολοκληρωτικά De modo que até a morte lamente me levar Έτσι που και ο θάνατος να μετανιώσει που με πήρε Me levar Πάρε με Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Só eu entendo o que é estar vivo para mim Μόνο εγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι ζωντανός για μένα Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Não adianta te explicar Δεν ωφελεί να σου εξηγήσω Só eu entendo o que é estar vivo para mim Μόνο εγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι ζωντανός για μένα Plenamente Ολοκληρωτικά De modo que até a morte lamente (me levar) Έτσι ώστε και ο θάνατος να θρηνεί (πάρε με) De modo que até a morte lamente (me levar) Έτσι ώστε και ο θάνατος να θρηνεί (πάρε με) Me levar Πάρε με Me levar Πάρε με 2 1
Lanike71 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από Lanike71 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις