lovesucks Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, sakis han είπε Αυτο? Κ αυτό!! 2 2
sakis han Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Τόλης Φασόης. Δυνατή μορφή. Έπαιζε πολύ στον Rock fm θυμάμαι αυτό, περί το 2002-2003. Το συγκεκριμενο μου το ειχε φερει σε κασετα ενας φοιτητης απο Αγγλια το Πασχα του '97 (αν θυμαμαι καλα). Μπορει να ειμαι και ο πρωτος που το εχει παιξει σε club στην Ελλαδα 😉 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, sakis han είπε Το συγκεκριμενο μου το ειχε φερει σε κασετα ενας φοιτητης απο Αγγλια το Πασχα του '97 (αν θυμαμαι καλα). Μπορει να ειμαι και ο πρωτος που το εχει παιξει σε club στην Ελλαδα Ακούγεται πολύ fast track η κατάσταση ομολογουμένως 😉 Και εξηγούμαι : βλέπω ότι βγήκε τον Απρίλιο του 1997. Το 1997 όμως, το Πάσχα έπεφτε 27 Απρίλη. Συνεπώς, είτε ο φοιτητής ήταν βαθιά (πολύ βαθιά) μέσα στα πράγματα - λαμβάνοντας υπόψη και την μικρή εν σχέση με σήμερα, ταχύτητα διάδοσης της πληροφορίας - είτε υπάρχει ένα μπέρδεμα ως προς το ακριβές έτος Σάκη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις