Sibyl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Coscas είπε Bρε συ! Αφού λες το ξέρεις ότι κάνω πλάκα, τι κάνεις ολόκληρη ανάλυση περί "πρέπει" και Μουσικής Αστυνομίας; Βρε συ! Απλά πυροδοτήθηκε η ανάγκη μου να τα γράψω. Δεν τρέχει τίποτα. ΄Ολα καλά. 🙂 Σου αφιερώνω αυτό ελπίζοντας ότι θα σου αρέσει. Jethro Tull - Aqualung Γλυκιές καλημέρες! 7 1
Sibyl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Rod Stewart - Crazy About Her Πολύ αγαπημένο! ΄Ακου κι αυτό για να πάει καλά η μέρα σου.😃 Rod Stewart Don't Come Around Here 4 2
Sibyl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχυρώνουν την Οδησσό τραγουδώντας «It's my life» των Bon Jovi. Bon Jovi - It's My Life Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Sibyl 3
NovaLacertae Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sibyl είπε Πολύ αγαπημένο! ΄Ακου κι αυτό για να πάει καλά η μέρα σου.😃 Rod Stewart Don't Come Around Here Thank you! Για να πάει επίσης καλά η μέρα σου, σου αφιερώνω και εγώ αυτό: Jethro Tull - Locomotive Breath 10 ώρες πριν, Coscas είπε ( Rod Stewart - Crazy About Her ) Ο παλιός, είναι αλλιώς Πού το θυμηθηκες αυτό ρε θηρίο; (αν και εσυ ειδικά, δεν με εκπλήσσεις ) Ε! Όλο και επανέρχονται στη μνήμη παλιές λατρείες =================================================== Υ.Γ. Χρωστάω κάποια λάικ, αλλά μου έβαλε στοπ το σύστημα λόγω υπέρβασης του ημερήσιου ορίου,, μόλις ανοίξει θα επανέλθω Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από NovaLacertae 2 3
Agent_Orange Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, triplex1 είπε θα σε παω λιγο Σερβια Εχω πάει στο Βελιγράδι, και ήταν όλες κάπως ετσι 1
triplex1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Υ.Γ. Χρωστάω κάποια λάικ, αλλά μου έβαλε στοπ το σύστημα λόγω υπέρβασης του ημερήσιου ορίου,, μόλις ανοίξει θα επανέλθω Εμενα καθε μερα με βαζει στοπ , μη μασας τιποτα , εδω ειμαστε 1
kostiger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Εχω πάει στο Βελιγράδι, και ήταν όλες κάπως ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις