sakis han Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από sakis han 4 1
Coscas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 On 24/03/2022 at 16:24, Sibyl said: Uriah Heep - Look At Yourself Uriah Heep - Easy Livin' Εγώ σου είπα να πας στα Ροκ 60's-70's... To 1ο τραγούδι που έχω βάλει εκεί και που με αυτό ξεκινάω το νήμα, είναι ο Ken Hensley των Uriah Heep Ας θυμηθώ άλλο ένα αριστούργημά του. Ισάξιο των τραγουδιών που συνέθετε με τους Uriah Heep Ken Hensley - From Time to Time (1973) 5
Sibyl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Coscas είπε Εγώ σου είπα να πας στα Ροκ 60's-70's... To 1ο τραγούδι που έχω βάλει εκεί και που με αυτό ξεκινάω το νήμα, είναι ο Ken Hensley των Uriah Heep Ας θυμηθώ άλλο ένα αριστούργημά του. Ισάξιο των τραγουδιών που συνέθετε με τους Uriah Heep Ken Hensley - From Time to Time (1973) Α, ναι! Δεν το είδα τελικά. Θα το ψάξω! 1
Sibyl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, Coscas είπε Αλήθεια είναι! (κάπου εκεί δίπλα ήμουν τότενες. Πειραιά μεριά. Χα χα!) Και το Wonderful tonight, o Clapton , γιά την Πάττυ το έγραψε Ποιά γυναίκα (νορμάλ) δεν θα "έπεφτε" άμα της είχαν γράψει ένα Layla; Η wiki αναφέρει, ότι ο Harrison, έγραψε γι' αυτήν και τα "I Need You", "If I Needed Someone", "Love You To" και "For You Blue". Κομματάρες όλα O Εric, της είχε γράψει και το αριστούργημα "Bell Bottom Blues" Αδικία που του την "έφαγε" ο Eric ( τελικά, η ποσότητα δεν μετράει πάντα ) Και μιάς και τα ανέφερα, ας βάλω μερικά, όπως και μιά καλύτερη φωτό της Πάττυ, που αυτή που έβαλες, την αδικεί Beatles/George Harrison - For you blue (1970) Derek and the Dominos/Eric Clapton - Bell Bottomed Blue (1970) Ας καθόταν και ο George λίγο ήσυχα! Τάρανδο την είχε κάνει την γυναίκα! Thin Lizzy - The Boys Are Back In Town 6
Coscas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 minutes ago, Sibyl said: Ας καθόταν και ο George λίγο ήσυχα! Τάρανδο την είχε κάνει την γυναίκα! Λίγο χάρηκε και ο Eric. Τον χώρισε κι΄αυτόν. Αλλά πήγε με κάποιον που δεν της είχε γράψει τραγούδια παγκοσμίου επιπέδου. Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας... 16 minutes ago, grandp said: Μου θύμισες αυτό. Το πήρα σε βινύλιο, αφού το είχα ερωτευτεί στα 70's Μακράν το καλύτερό τους γιά μένα Τι ριφφιές!!! Kiss - Calling Dr. Love (1976) 4
lovesucks Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mrpink είπε Απόκρυψη περιεχομένων Κ άλλη μία διασκευή Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από lovesucks 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις