Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Hiya! Έχω το παραπανω macbook και εχω παρατηρησει πως η καμερα του ειναι grainy. Not extremely bad, αλλα για τα λεφτα του και επειδη ειναι σχετικα νεο μοντελο θα περιμενα κατι καλυτερο. Εχει καποιος αλλος αναλογο θεμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Hiya! Έχω το παραπανω macbook και εχω παρατηρησει πως η καμερα του ειναι grainy. Not extremely bad, αλλα για τα λεφτα του και επειδη ειναι σχετικα νεο μοντελο θα περιμενα κατι καλυτερο. Εχει καποιος αλλος αναλογο θεμα? Είναι 720p FaceTime HD camera, και το βλέπεις σε Retina οθόνη. Τι καλό περιμένεις να δεις;
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Είναι 720p FaceTime HD camera, και το βλέπεις σε Retina οθόνη. Τι καλό περιμένεις να δεις; Εχω δει το ιδιο μοντελο σε μαγαζια με πολυ καλυτερη καμερα, και ειναι αρκετοι οι οιοοι εχουν το ιδιο θεμα.
donblunts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εχω δει το ιδιο μοντελο σε μαγαζια με πολυ καλυτερη καμερα, και ειναι αρκετοι οι οιοοι εχουν το ιδιο θεμα. Και σ'αυτους που είχαν το αναλογο θέμα, τι λύση τους δόθηκε;
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, donblunts είπε Και σ'αυτους που είχαν το αναλογο θέμα, τι λύση τους δόθηκε; Visit their local Apple Store. Which I'm planning to do from next year now
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Εχω δει το ιδιο μοντελο σε μαγαζια με πολυ καλυτερη καμερα, και ειναι αρκετοι οι οιοοι εχουν το ιδιο θεμα. Δεν έχει νοημα να μας ρωτάς τότε (εφόσον είναι γνωστό πρόβλημα με επίσης γνωστή λύση).
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Δεν έχει νοημα να μας ρωτάς τότε (εφόσον είναι γνωστό πρόβλημα με επίσης γνωστή λύση). Ζηταω γνωμες, πριν αρχισω να τρεχω σε apple store με χρονο που δεν μου περισσευει. Μηπως υπαρχει αλλη λυση.
mistr4l Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Ζηταω γνωμες, πριν αρχισω να τρεχω σε apple store με χρονο που δεν μου περισσευει. Μηπως υπαρχει αλλη λυση. Χρησιμοποιείς τόσο πολύ την front face camera που σ'ενχολεί ? Κι όσο την χρησιμοποιείς, σου έχουν κάνει παράπονα πως δεν σε βλέπουν καλά ή έχεις τόσο μεγάλο θέμα εσύ που βλέπεις τους άλλους με 'grainy faces' ? Αν ναι, τότε visit your local apple store. Ειδικά αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Φυσικά, προετοιμάσου ν' αποχωριστείς το laptop σου μέχρι να το ελέγξουν κλπ. Εάν όχι, τότε μη δίνεις σημασία και δούλεψε ανενόχλητη... Τέλος, αν είσαι με high sierra πέρασε mojave μήηηηηπως και είναι κανένα θέμα με drivers κλπ. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από mistr4l 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, mistr4l είπε Χρησιμοποιείς τόσο πολύ την front face camera που σ'ενχολεί ? Κι όσο την χρησιμοποιείς, σου έχουν κάνει παράπονα πως δεν σε βλέπουν καλά ή έχεις τόσο μεγάλο θέμα εσύ που βλέπεις τους άλλους με 'grainy faces' ? Αν ναι, τότε visit your local apple store. Ειδικά αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Φυσικά, προετοιμάσου ν' αποχωριστείς το laptop σου μέχρι να το ελέγξουν κλπ. Εάν όχι, τότε μη δίνεις σημασία και δούλεψε ανενόχλητη... Τέλος, αν είσαι με high sierra πέρασε mojave μήηηηηπως και είναι κανένα θέμα με drivers κλπ. Cheers mate. Οι αλλοι με βλεπουν κανονικα, το δικο μου εχει θεμα. Καλα δεν με ενοχλει να το αποχωριστω, αρκει να βρεθει μια λυση.
kormos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Cheers mate. Οι αλλοι με βλεπουν κανονικα, το δικο μου εχει θεμα. Καλα δεν με ενοχλει να το αποχωριστω, αρκει να βρεθει μια λυση. Αν οι άλλοι σε βλέπουν κανονικά γιατί να είναι το πρόβλημα δικό σου...; Πιθανόν είναι δικό τους ή η ταχύτητα στο Ίντερνετ τη χρονική στιγμή της συνδιάσκεψης έχει «κολλήματα»
Iris_89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Αν οι άλλοι σε βλέπουν κανονικά γιατί να είναι το πρόβλημα δικό σου...; Πιθανόν είναι δικό τους ή η ταχύτητα στο Ίντερνετ τη χρονική στιγμή της συνδιάσκεψης έχει «κολλήματα» Συγκρινα το δικο μου με ενος colleague (same model/year) και η δικη του καμερα ειναι καλυτερη. Ετσι κι αλλιως θα το στειλω για service γιατι το SN ειναι σε possible ssd failure, θα δειξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα