Προς το περιεχόμενο

"Dummy" iPhone ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι έβαλες τη sim κάρτα σου και λειτουργούσε σαν κινητό, ναι.

Αν εννοείς ότι συνδέεσαι με apple id , itunes,  icloud, app store και τα συναφή, όχι.

Πάντως λίγο δύσκολο να πουλάει το mediamarkt dummy iphones

Δημοσ.

Dummy iphone εννοείς τα κινητά που απλά η εξωτερική τους εμφάνιση είναι ίδια με τα iphone αλλά ουσιαστικά είναι απομιμήσεις ή τα εκθεσιακά iphones που ναι μεν είναι κανονικά iphones αλλά τρέχουν μια «εκθεσιακή» έκδοση του ios?

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω με μια επαναφορά τα σιγκεκριμένα γίνονται σα καινουρια. Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δε ξέρω τι ακριβως θα δείχνει η ιστοσελίδα της apple που μπορείς να ελέγξεις τη κατάσταση και το χρονικό όριο της εγγύησης της συσκευής. Τι ακριβώς, όμως, σου δημιουργησε την υποψία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoskon είπε

Guys υπάρχει περίπτωση σφραγισμένο dummy iPhone από αλυσίδα καταστήματος (Mediamarkt κλπ) να δουλεύει κανονικά;

49 λεπτά πριν, flyer είπε

Dummy iphone εννοείς τα κινητά που απλά η εξωτερική τους εμφάνιση είναι ίδια με τα iphone αλλά ουσιαστικά είναι απομιμήσεις ή τα εκθεσιακά iphones που ναι μεν είναι κανονικά iphones αλλά τρέχουν μια «εκθεσιακή» έκδοση του ios?

46 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Τα δεύτερα.

Τα Δευτέρα απ όσο ξέρω ονομάζονται “demo” και αναγράφεται έξω από το κουτί.

Είναι παράνομο να διατεθεί όρος πώληση...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, flyer είπε

Απ ότι ξέρω με μια επαναφορά τα σιγκεκριμένα γίνονται σα καινουρια. Βέβαια σε αυτή τη περίπτωση δε ξέρω τι ακριβως θα δείχνει η ιστοσελίδα της apple που μπορείς να ελέγξεις τη κατάσταση και το χρονικό όριο της εγγύησης της συσκευής. Τι ακριβώς, όμως, σου δημιουργησε την υποψία;

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συσκευές και όχι συσκευές κανονικές προς επίδειξη.

3 ώρες πριν, kormos είπε

Τα Δευτέρα απ όσο ξέρω ονομάζονται “demo” και αναγράφεται έξω από το κουτί.

Είναι παράνομο να διατεθεί όρος πώληση...

Ακόμα και αν στην απόδειξη αναγράφεται ο όρος "Demo" ή "Dummy";

Έχεις πρόχειρη σχετική νομοθεσία κλπ;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συσκευές και όχι συσκευές κανονικές προς επίδειξη.

Ακόμα και αν στην απόδειξη αναγράφεται ο όρος "Demo" ή "Dummy";

Έχεις πρόχειρη σχετική νομοθεσία κλπ;

Η συσκευασία απ έξω αναγράφει ξεκάθαρα τη λέξη Demo (NOT FOR SALE)

Διατίθενται σε καταστήματα από την Apple προς δειγματισμό, δεν φέρουν παρελκόμενα στη συσκευασία και αν θυμάμαι καλά απαιτεί DFU και Restore μέσω iTunes για να λειτουργήσει...

*δεν ξέρω τι γίνεται όμως στην περίπτωση σέρβις μιας και ο sn θα παρουσιάζει στο σύστημα της apple ότι είναι demo.

**τώρα το ότι κάποια καταστήματα τα πουλάνε νομίζω πως είναι καθαρά θέμα συμφερόντων αφού τα πουλούν στην κανονική αξία που έχει ένα κανονικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...